Super deal

Deventer, Keulenstraat 12

5 (2)
  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • Kastje/kluisje

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorruimte huren aan de Keulenstraat in Deventer

Ben jij opzoek naar een kantoorruimte aan de Keulenstraat in Deventer? Dat komt goed uit want in dit pand wat is gebouwd in 1993 en een totale gebruiksoppervlakte heeft van maar liefst 3235 m2 huur je flexibele werkplekken en kantoorkamers. De huurperiode is flexibel in te richten, echter wil je een vaste lage huurprijs ontvangen? Dan is het slim om tenminste 1 jaar kantoorruimte te huren op deze locatie. Het business center is onlangs geheel gerenoveerd. Zo zijn de gevels aangepakt, de kozijnen geschilderd en het interieur gemoderniseerd. Ook is er nieuw sanitair en is er nieuw tapijt gelegd.

Huurprijzen

Je kunt hier kantoorruimte permanent of flexibel huren. Het is zelfs mogelijk om werkruimte / vergaderruimte per uur te huren. Op dit moment zijn er nog 3 vaste fulltime werkplekken beschikbaar. Voor deze werkplek betaal je slechts €150,- in de maand. Ook is er een kantoorruimte aanwezig in dit pand met een totale oppervlakte van 15 m2, je betaald hier een maandelijks bedrag voor van €300,-. Let op! Deze kantoorkamer is op dit moment niet beschikbaar.

Gemeenschappelijke receptie, sociaal hart en lunches

Je kunt hier gebruik maken van de services binnen het kantoorgebouw aan de Keulenstraat in Deventer. Bij de receptie kan men jouw telefoon beantwoorden en zorgen voor de postverwerking. De entree binnen dit kantoorgebouw is vernieuwd, hier is namelijk een prachtig plaza gerealiseerd (sociaal hart) waar je zelf in kunt relaxen, werken of andere ondernemers kunt ontmoeten. Wil je lunchen op kantoor? Geen probleem, ook lunches worden hier voor jou als huurder verzorgt.

Locatie en bereikbaarheid

Zowel met het openbaarvervoer als met de auto is het pand makkelijk bereikbaar. De dichtstbijzijnde bushalte is slechts 2 minuten lopen! Vanaf het kantoorpand gezien ben je binnen 5 minuten op de oprit van de snelweg A1. In de overige omgeving zijn er meerdere toonaangevende bedrijven gevestigd op dit bedrijventerrein, waardoor de omgeving professionaliteit uitstraalt.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Keulenstraat in Deventer?

Ben jij enthousiast geworden over de mogelijkheden die het pand aan de Keulenstraat in Deventer jou te bieden heeft? Aarzel dan niet langer en neem contact op met een van onze vastgoedconsultants, zij helpen je graag verder met al je vragen en plannen gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding voor je in.

2 beoordelingen Keulenstraat

Mooie prijs/kwaliteit verhouding!

Fijn dat je op dez elocatie naast je werkplekken ook gebruik kunt maken van de vergaderruimte!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!