Welke stadsdelen van Rotterdam zijn interessant om een kantoorruimte te huren?

  • Door Laure Strikker
  • maandag 16 maart 2020

Wil jij een kantoorruimte huren in Rotterdam, maar weet je niet in welk stadsdeel je jouw bedrijf moet vestigen? In dit blog worden interessante stadsdelen in Rotterdam uitgelicht. Op basis van deze informatie kun jij misschien makkelijker een keuze maken voor de juiste locatie. Nieuwsgierig wat bij jouw onderneming past? Lees dan snel verder!


Volop bedrijvigheid in Rotterdam Centrum

Een kantoorruimte in Rotterdam Centrum is perfect wanneer jij je wilt mengen tussen het Rotterdamse bedrijfsleven. In Rotterdam Centrum bevindt zich namelijk de bekendste kantoor boulevard van Rotterdam. Deze locatie is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Rotterdam Centraal Station bevindt zich namelijk op loopafstand in dit stadsdeel. De rijkswegen zoals de A20, A13 en A15 liggen op slechts een korte rijafstand. 

De bekendste kantoor boulevard van Rotterdam

Nog een pluspunt aan het huren van een  kantoorruimte in het bruisende Rotterdam Centrum is: alle faciliteiten zijn in de buurt. Zoals vele restaurants, cafés, winkels en supermarkten. Zo kun je na een lange werkdag even de stad in wandelen voor een lekker hapje en drankje. Moet je nog boodschappen halen voor thuis? Dan loop je zo naar de dichtstbijzijnde supermarkt in de buurt.

rotterdam centrum skylineRotterdam Centrum beschikt over een prachtige skyline.

Uitgelicht: Weena 690 - Rotterdam Centrum 

Een voorbeeld van een prachtig kantoorpand in Rotterdam Centrum is het pand gelegen aan de Weena 690. De beschikbare kantoorruimten bevinden zich op de 16e verdieping wat zorgt voor een schitterend uitzicht over Rotterdam. Het gehele kantoorpand is voorzien van goede faciliteiten en services. Je huurt in dit pand al een kantoorkamer van 11 m2 voor €700,- per maand. Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Weena in Rotterdam Centrum? Klik dan op de button hieronder voor meer informatie!


Neem een kijkje aan de Weena 690!   

Weena Rotterdam2Het sfeervolle kantoorpand aan de Weena 690 in Rotterdam Centrum

De place to be voor internationale bedrijven is Rotterdam Airport

Lijkt het jou wel wat om een kantoorruimte te huren in stadsdeel Rotterdam Airport? Dat snappen wij! De locatie is namelijk erg goed bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. De A13 is de dichtstbijzijnde snelweg. De A20 en A4 zijn ook binnen minder dan 10 minuten bereikbaar. Reis je liever met de bus? Ook dit is geen probleem. Er zijn genoeg bushaltes in de omgeving die een rechtstreekse verbinding hebben met het dichtstbijzijnde treinstation Schiedam. 

Vaak naar het buitenland? Kies dan voor Rotterdam Airport

Een kantoorruimte huren dichtbij Rotterdam The Hague Airport heeft nog meer voordelen. Moet je voor jouw onderneming vaak naar het buitenland afreizen? Of komen er veel internationale klanten naar jouw kantoorruimte toe? Dan is het handig om Rotterdam The Hague Airport om de hoek te hebben. Dit scheelt een hoop reistijd.

Rotterdam Airport Rotterdam The Hague Airport is een toplocatie voor jouw kantoorruimte.

Uitgelicht: Rotterdam Airportplein 22 - Rotterdam Airport

Een fijn kantoorpand bij Rotterdam Airport is het pand aan het Rotterdam Airportplein 22. Dit kantoorpand bevindt zich recht tegenover Rotterdam The Hague Airport. Dichterbij kan bijna niet. De dichtsbijzijnde bushalte is slechts 2 minuten lopen en met de auto is het pand ook goed te bereiken. Het modern ingerichte kantoorpand beschikt over verschillende flexplekken en kantoorkamers. Je huurt hier al een kantoorkamer van 2 8m2 voor maar €900,- per maand. Een werkplek of kantoorruimte huren aan Rotterdam Airportplein 22? Klik op de button hieronder.


Bekijk de mogelijkheden van Rotterdam Airportplein 22!

rotterdam airport kantoorMet een kantoorruimte aan het Airportplein 22 beschik jij over uitzicht op Rotterdam The Hague Airport!

Volop bedrijvigheid en een korte reistijd in Rotterdam Alexander

Wat zijn de voordelen van een kantoorruimte huren in het stadsdeel Rotterdam Alexander? Hou je van bedrijvigheid en een gezellige omgeving? Maar wil je niet de drukte en de reistijd van Rotterdam Centrum? Dan is stadsdeel Rotterdam Alexander dé plek voor jou. Vanaf de A20, A16 en A12 ben je in een mum van tijd op kantoor. Met het openbaar vervoer reis je op treinstation Rotterdam Alexander. Het station ligt centraal in dit stadsdeel en er gaan ook meerdere bussen naar verschillende bestemmingen.

Bedrijvigheid en een gezellige omgeving in Rotterdam Alexander

In deze omgeving vind je een tal aan leuke horecagelegenheden, waaronder Wine Bar Mendoza en Brasserie Balans. Dit zijn Leuke plekken voor de vrijmibo (vrijdagmiddagborrel), een zakelijke afspraak of een lekker lunch in de pauze.  Eet je liever op kantoor? Geen probleem! Er zijn ook genoeg supermarkten in de omgeving. 

marten meesweg rotterdam alexanderEen van de prachtige moderne kantoorpanden in Rotterdam Alexander.

Uitgelicht: Marten Meesweg 8-10 - Rotterdam Alexander

Aan de Marten Meesweg 8-10 in Rotterdam Alexander staat een prachtig kantoorpand. De modern ingerichte kantoorruimte en locatie zorgen ervoor dat dit kantoorpand erg in trek is. Het pand beschikt over verschillende prettige services en faciliteiten. Je huurt hier al een kantoorruimte van 269 m2 vanaf €5.276,- per maand. Er zijn ook kantoorruimtes of kantoorkamers beschikbaar. Deze zijn te huur in verschillende maten en in verschillende prijsklassen. Voor meer informatie over deze inspirerende kantoorruimtes, klik op de button hieronder! 


Meer informatie over de Marten Meesweg 8-10!

marten meesweg 8 10Een kijkje in één van de ruimtes aan de Marten Meesweg 8-10.

Voordelig kantoorruimte huren in Rotterdam Capelle

Is een kantoorruimte in Rotterdam net iets buiten jouw budget? Dan hebben wij de oplossing. Een kantoorruimte in Rotterdam Capelle. Dit gebied ligt tussen Rotterdam Centrum en Capelle aan de IJssel. Op deze manier bevindt jouw kantoor zich in de buurt van Rotterdam en past het misschien beter binnen jouw budget. 

Kantoorruimte huren in de buurt van Rotterdam binnen jouw budget

De locatie is erg gunstig. Zowel met de auto als het openbaar vervoer is Rotterdam Capelle prima bereikbaar. Vanaf de A20 ben je binnen 10 minuten op kantoor. Kom je met de bus? Er zijn genoeg bushaltes die dichtbij  het kantoorpand gelegen zijn. Ook zijn er genoeg winkels, restaurants en cafés in de omgeving. Net als in Rotterdam Centrum ben je in Rotterdam Capelle ook van alle gemakken voorzien.

Rotterdam CapelleEen prachtig kantoorpand in Rotterdam Capelle.

Uitgelicht: Kanaalweg 33 - Rotterdam Capelle

Een voorbeeld van een mooi kantoorpand in Rotterdam Capelle is het pand aan de Kanaalweg 33. Dit vrolijk ingerichte kantoorpand beschikt over een goede bereikbaarheid en verschillende faciliteiten en services. Een kantoorkamer van 12 m2 is hier al te huur voor €375 euro per maand. Bekijk het kantoorpand in Rotterdam Capelle aan de Kanaalweg 33 via de button hieronder!


Bekijk het kantoorpand aan de Kanaalweg 33!

kanaalweg 33Het fris ingerichte kantoorpand aan de Kanaalweg 33.

Kantoorruimte huren in Rotterdam?

Hopelijk kun jij na het lezen van dit blog een keuze maken voor de vestigingslocatie van jouw kantoorpand. Heb je toch nog enkele twijfels? Bekijk dan ook onze Whitepaper over Rotterdam voor nog meer informatie! Ben jij enthousiast geworden en wil jij kantoorruimte huren in Rotterdam? Weet je inmiddels ook naar welk stadsdeel jouw voorkeur uit gaat? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants en vraag gratis en vrijblijvend advies. Samen met jou gaan wij op zoek naar de perfecte kantoorruimte in één van de stadsdelen in Rotterdam!

 
Neem contact op!

 

 

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure