Capelle aan den IJssel, Kanaalweg 33

4 (6)
  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorkamers

vanaf € 375 p.m.

Kantoorruimte huren aan de Kanaalweg (Middelwatering-Oost)

Kantoorruimte huren in Capelle aan den IJssel in een modern kantoorgebouw? Dat kan aan de Kanaalweg. Je huurt hier kantoorruimte in een kantoorpand uit 1974 met een totale gebruiksoppervlakte van 2606 m2. Momenteel huren al diverse bedrijven een kantoorruimte in dit kantoorgebouw. Voorbeelden hiervan zijn softwareontwikkelaars, psychiaters en boekhoudkantoren. Word jij de volgende in dit rijtje?

Huurprijzen, kantoor Kanaalweg, Capelle aan den IJssel

Je huurt in dit gebouw kantoorruimte tegen een zeer gunstige huurprijs. Zo is een ruimte met 2 werkplekken al te huur vanaf €375,- per maand. Liever een grotere ruimte huren? Kies dan voor een kantoorruimte met 5 werkplekken. Deze is al te huur voor slechts €950,- per maand. Je huurt in dit kantoorpand op basis van een all-inprijs. Dit betekent dat je niets extras hoeft te betalen voor meubilair, internet en telefonie.

Kanaalweg: pantry, lounge en vergaderruimte

In dit kantoorpand maak je gebruik van meer dan de standaard faciliteiten. Zo is er op iedere verdieping een pantry aanwezig en een lounge. Hier kun je gezellig samen met collega’s lunchen. Verder beschikt het kantoorpand over een bemande receptie. Hier kunnen ze je ondersteunen met diverse werkzaamheden als de postverwerking. Bovendien zijn er meerdere vergaderruimten en spreekkamers. Tot slot kun je in de zomermaanden heerlijk buiten aan de picknicktafels lunchen.

Locatie en bereikbaarheid, Kanaalweg, Capelle aan den IJssel

Het kantoorpand is gevestigd in een rustige straat waar meerdere bedrijven en restaurants zijn gevestigd, denk hierbij aan een zaak voor bruidsjurken en een grillroom. De locatie van het kantoorpand is erg gunstig. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer is het kantoorpand prima bereikbaar. Zo ben je vanaf de A20 in slechts 5 minuten op kantoor. Kom je met het openbaar vervoer? Dan kun je het beste uitstappen bij bushalte Kanaalweg. Je raadt het al: deze bushalte ligt direct voor de deur van het kantoorgebouw.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Kanaalweg?

Zou jij graag een van de beschikbare kantoorruimten willen huren in dit kantoorgebouw aan de Kanaalweg? Kom langs en kijk of er een geschikte ruimte tussen zit voor jouw onderneming.

6 beoordelingen Kanaalweg

Leuk kantoorpand!

Kleinschalig en toch van alle gemakken voorzien!

Vriendelijk personeel, goede receptiediensten en fijne lichte kantoorruimtes

Fraai kantoorpand!

Concept is erg leuk opgezet :)

De vergaderruimten zijn ideaal, ook makkelijk voor een presentatie.

Niet helemaal onze smaak, maar het is er wel overzichtelijk en netjes!

Creatieve bedrijven, daar houden wij van!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!