Kanaalweg 33

Flexibel kantoorruimte huren in Capelle aan den IJssel

Kantoorruimtes te huur in Capelle aan de IJssel in een modern kantoorgebouw. Het kantoorgebouw is goed bereikbaar via de A16 en de A20 en er is tevens genoeg parkeerruimte aanwezig.Werkplekken en kantoorkamers te huur aan de Kanaalweg in Capelle

Flexibele werkplekken en kantoorruimtes

Dit gebouw telt vier verdiepingen en op iedere verdieping vind je een pantry en een lounge. Je kunt hier een kantoorkamer of een kantoorruimte op maat huren. Deel verhuur is mogelijk en er kunnen wanden geplaatst worden voor de scheiding. Naast de ruimtes voor kantoor zijn er ook een spreekruimte en trainingsruimte aanwezig.

Van alle gemakken voorzien

Als je aankomt bij het kantoorgebouw word je goed ontvangen en er iets altijd ruimte voor nieuwe ideeën. Je hebt binnen dit kantoor de mogelijkheid om een lunch te laten verzorgen, de verhuurder stelt zich flexibel op. In de zomer kun je heerlijk buiten zitten aan picknicktafels om te lunchen.

Goed te bereiken en gratis parkeerplekken

De locatie is vanaf de A16 en A20 goed te bereiken. Achter het pand bevind zich een grote parkeerplaats waar gratis geparkeerd kan worden. Met het openbaar vervoer is het kantoor vanaf metrostation Capelle aan den IJssel op tien minuten lopen afstand te bereiken.  

Een rustige omgeving

Het kantoor is gelegen in een rustige straat waar meerdere bedrijven en restaurants zijn gevestigd. Denk hierbij aan een zaak voor bruidsjurken en een grillroom. Achter het pand naast de parkeerplaats is er uitkijk over weilanden waar dieren staan te grazen. Dit uitzicht is ook te zien vanaf de kantoren aan de achterzijde en vanaf de buitenruimte op de eerste verdieping. 

Huurders uit de zorg

In het pand huren verschillende ondernemingen. Op de begane grond zitten bijvoorbeeld voornamelijk bedrijven uit de zorg zoals een echoscopie en een huidanalist. De huidige huurder zitten er al langer en zijn tevreden. De sfeer binnen het kantoorgebouw is prettig en zakelijk. Heeft dit kantoor je interesse gewekt? Neem dan snel contact op voor een rondleiding!

 

Flexibel kantoorruimte huren in Capelle aan den IJssel Kanaalweg 33 Capelle aan den IJssel Toplocatie!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons.