Kantoren laden...

Kantoorruimte huren in Rotterdam Alexander{{ City.Title }}

Filters
{{ inputs.meters[0] }}m2 {{ inputs.meters[1] }}m2 +
{{ inputs.peoples[0] }} {{ inputs.peoples[1] }} personen +
{{ inputs.price[0] | toCurrency }} {{ inputs.price[1] | toCurrency }} +
Locatie
Pand
Gemak
{{ offices.length }} van de {{ totalOfficesCount }} kantoren in in de buurt van {{ City.Title }}
Meer kantoren laden

Voor deze zoekopdracht hebben we geen kantoren kunnen vinden.

Niet gevonden wat je zoekt? Laat ons je helpen zoeken!
  • Gratis en vrijblijvend
  • Binnen 1 uur antwoord
  • Persoonlijke hulp
  • Klantenbeoordeling 9.2/10
Daan Zeevat
Daan Zeevat
Vastgoedconsultant
Neem contact op
SKEPP is er voor bedrijven die liever gebruik maken van een gratis vergelijkingswebsite dan van een dure aanhuurmakelaar.

Een kantoorruimte huren in {{ City.Title }}?

Ben jij al geruime tijd op zoek naar een passende nieuwe kantoorruimte in Rotterdam voor jouw bedrijf? Neem dan een kijkje tussen ons aanbod aan kantoren in Rotterdam Alexander en wie weet ben jij de volgende die een kantoorruimte huurt bij SKEPP. Vergelijk eenvoudig de kantoorruimten op basis van faciliteiten, prijs en beschikbaarheid om de beste keuze te maken.

Populaire kantoorpanden in Rotterdam Alexander

Kantoorruimte huren in Rotterdam Alexander? Dat kan in dit schitterende kantoorgebouw aan de Marten Meesweg 8-10. Als je hier kantoorruimte huurt, profiteer je van uitgebreide services en voorzieningen, waaronder een pantry, bedrijfsrestaurant en 24/7 toegang. Iets verderop in de straat vind je het kantoor aan de Marten Meesweg 25G. Dit kantoorpand is zeker de moeite waard om een kijkje te nemen. Jouw kantoorruimte is de basis en moet voelen als thuiskomen. Een kantoor aan de Schorpioenstraat 298 maakt dit beeld meer dan waar. Waar huur jij jouw kantoorruimte? 

Rotterdam Alexander

In de jaren 60 is de stad flink uitgegroeid. Er was behoefte naar meer woon- en werkvoorzieningen. De locatie voor deze uitbreiding viel op Prins Alexanderpolder. Gelegen in het noordoosten van Rotterdam. Tegenwoordig is het vooral in trek bij huurders van kantoren. Redenen hiervoor zijn de bereikbaarheid, de vele voorzieningen en gemoderniseerde kantoorruimten met aantrekkelijke huurprijzen. In Rotterdam Alexander vind je onder andere het Kralingse bos en het winkelcentrum Rotterdam Alexandrium.

Bereikbaarheid Rotterdam Alexander 

Rotterdam Alexander ligt langs de A16 richting Breda en de A20 in de richting van Gouda. Daarnaast zijn de kantoren in Rotterdam Alexander ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het trein- en metrostation zitten onder één dak en liggen dichtbij. De overstapmogelijkheden tussen trein en metro zijn dus optimaal. Het treinstation Rotterdam Alexander ligt in verbinding met Rotterdam Centraal, Gouda en Utrecht. Dankzij de directe verbinding met Utrecht is het gemakkelijk om heel Nederland door te reizen.   

Beschikbaarheid Rotterdam Alexander 

Voor een aantal jaren terug was er sprake van teruglopende leegstand in Rotterdam Alexander. De herontwikkeling heeft gezorgd voor nieuwe huurders van kantoorruimten. Deze herontwikkeling zet zich steeds verder voort. Gebouweigenaren, gemeente en NS anticiperen hier volop door investeringen te doen in dit stadsdeel.

Op zoek naar een goed alternatief voor een kantoorruimte in Rotterdam Alexander? Bekijk dan onze kantoorpanden in Rotterdam Centraal Station! Ook het nabij gelegen Brainpark is een aantrekkelijk kantorenpark om kantoorruimte te huren. Toch nog een keer alle kantoorpanden bekijken? Ga dan terug naar het volledige aanbod van kantoorpanden in Rotterdam.

Kantoorruimte huren in Rotterdam Alexander? Waarom niet!

Deze locatie is erg geschikt om een werkplek, kantoorunit of kantoorruimte te huren. Kies een van de kantoorgebouwen die hier nog beschikbare kantoorruimten hebben. We kunnen het alleen maar gemakkelijker voor je maken door je van begin tot eind bij te staan in jouw zoektocht naar een kantoorruimte. We zorgen ervoor dat we 3 tot 5 kantoorpanden vinden die passen bij jouw wensen en behoeften en dus binnen het kantoorprofiel passen. Maak de juiste keuze en neem contact op met ons. Eenvoudig en snel een kantoorruimte huren in Rotterdam Alexander doe je via SKEPP!

Kaartweergave
Kantoorruimte hurenfal fa-times
Zoeken
Populaire steden/stadsdelen in de buurt
{{ inputs.meters[0] }}m2 {{ inputs.meters[1] }}m2 +
{{ inputs.peoples[0] }} {{ inputs.peoples[1] }} personen +
{{ inputs.price[0] | toCurrency }} {{ inputs.price[1] | toCurrency }} +
Locatie
Pand
Gemak
Toon {{ offices.length }} kantoren far fa-angle-right fal fa-times Resetten