Kantoren laden...

Kantoorruimte huren in Rotterdam Airport{{ City.Title }}

Filters
{{ inputs.meters[0] }}m2 {{ inputs.meters[1] }}m2 +
{{ inputs.peoples[0] }} {{ inputs.peoples[1] }} personen +
{{ inputs.price[0] | toCurrency }} {{ inputs.price[1] | toCurrency }} +
Locatie
Pand
Gemak
{{ offices.length }} van de {{ totalOfficesCount }} kantoren in in de buurt van {{ City.Title }}
Meer kantoren laden

Voor deze zoekopdracht hebben we geen kantoren kunnen vinden.

Niet gevonden wat je zoekt? Laat ons je helpen zoeken!
  • Gratis en vrijblijvend
  • Binnen 1 uur antwoord
  • Persoonlijke hulp
  • Klantenbeoordeling 9.2/10
Daan Zeevat
Daan Zeevat
Vastgoedconsultant
Neem contact op
SKEPP is er voor bedrijven die liever gebruik maken van een gratis vergelijkingswebsite dan van een dure aanhuurmakelaar.

Een kantoorruimte huren in {{ City.Title }}?

Als je een kantoorruimte wilt huren bij Rotterdam Airport, geniet je van een optimale bereikbaarheid van je nieuwe kantoorruimte. Met 40 vluchtbestemmingen en volop mogelijkheden aan openbaar vervoer is deze locatie erg internationaal ingesteld. SKEPP heeft een ruim aanbod aan kantoorpanden in Rotterdam Airport. Op onze website vergelijk je gemakkelijk verschillende panden en vind je snel een flexwerkplek, kantoorkamer of kantoorruimte op maat. Wil jij dus een kantoorruimte huren in Rotterdam? Neem een kijkje in het aanbod van SKEPP!

Populaire kantoorlocaties bij Rotterdam Airport:

Rotterdam, stad met een wereldhaven

Rotterdam is niet alleen één van de meest bedrijvige steden van Nederland, maar is ook de grootste havenstad van Europa. Bovendien beschikt de stad over een eigen vliegveld, waardoor je dus qua bereikbaarheid niks te klagen hebt als je in Rotterdam een kantoorruimte huurt. Is jouw bedrijf internationaal georiënteerd en wil jij je klanten en werknemers net dat stapje extra bieden? Huur dan kantoorruimte bij Rotterdam Airport.

Vanaf het vliegveld vertrekken tientallen internationale vluchten per dag en het stadsdeel is bovendien zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Is jouw bedrijf dus internationaal georiënteerd, reis je geregeld naar het buitenland voor een meeting of reizen jouw werknemers en collega’s graag met het openbaar vervoer? Dan is Rotterdam Airport de ideale kantoorlocatie voor jouw bedrijf.

De huurprijs van een kantoorruimte bij Rotterdam Airport

De huurprijzen voor een kantoorkamer of kantoorruimte op deze dynamische locatie bij Rotterdam Airport zijn voornamelijk all-in prijzen, wat inhoudt dat de kosten van gas, water en elektriciteit al bij de huurprijs ingecalculeerd zijn. Daarnaast kun je natuurlijk nog kiezen voor extra diensten. Heb jij je keuze kunnen maken? Ontvang gemakkelijk een voorstel op maat voor de kantoorruimte die jij graag wilt huren!

Ben jij al overtuigd en wil je kantoorruimte huren bij Rotterdam Airport?

Heb je ook alle panden gezien bij Rotterdam Airport en wil je graag meer weten over een van deze panden? Neem dan contact op met onze vastgoedconsultants en bespreek de verschillende opties. Wij stellen een lijst op van al jouw wensen en behoeften om zo jouw ideale kantoor te vinden. Kantoorruimte huren was nog nooit zo gemakkelijk. Hadden we al verteld dat onze dienst voor jou ook nog eens gratis en geheel vrijblijvend is? We spreken je snel en wie weet huur jij binnenkort een kantoorruimte bij Rotterdam Airport!

Kaartweergave
Kantoorruimte hurenfal fa-times
Zoeken
Populaire steden/stadsdelen in de buurt
{{ inputs.meters[0] }}m2 {{ inputs.meters[1] }}m2 +
{{ inputs.peoples[0] }} {{ inputs.peoples[1] }} personen +
{{ inputs.price[0] | toCurrency }} {{ inputs.price[1] | toCurrency }} +
Locatie
Pand
Gemak
Toon {{ offices.length }} kantoren far fa-angle-right fal fa-times Resetten