Waarom jij kantoorruimte moet huren in de gezelligste wijken van Eindhoven

  • Door Bente Meulenkamp
  • maandag 24 februari 2020

Wil je kantoorruimte huren in Eindhoven? Dan wil je natuurlijk wel weten welke wijk nou het gezelligst is. Eindhoven is de stad die bekend staat om innovatie, creativiteit, technologie en design. Maar dat is niet het enige waar Eindhoven bekend om staat.


Zo wordt er eens per jaar carnaval gevierd waarbij de hele stad feest viert. Mocht het nu geen carnaval zijn, dan biedt het centrum van Eindhoven meerdere bars en terrassen. Maar in welke wijk moet je nu kantoorruimte huren om mee te doen aan al die gezelligheid? Dat lees je verder in dit blog!

Een kantoorruimte in Eindhoven Centrum staat garant voor gezelligheid

Het centrum van Eindhoven is de bron van leuke eettentjes en cafés. Is het tijd voor de vrijdagmiddagborrel? Dan kun je zo vanuit je kantoorruimte naar je favoriete bar lopen! Of neem een zakenrelatie mee voor een lekkere lunch in één van de vele restaurants.

Wil je niet helemaal in het centrum zitten met je kantoorruimte? Dan is deze kantoorruimte aan de Paradijslaan 30- 38 ideaal. Dit kantoorpand ligt net buiten het centrum waardoor je niet de volledige drukte van de stad om je heen hebt. De kantoorruimte is op slechts 15 minuten loopafstand van het centrum. Wil je een hapje eten met een klant? In de omgeving van deze kantoorruimte bevinden zich al vele bars en restaurants die slechts op enkele meters loopafstand.

Wordt de paradijslaan jouw nieuwe kantoorruimte?

Innovatie en creativiteit; het is allebei terug te vinden aan de Paradijslaan!

Strijp-S van bedrijventerrein naar bron van creativiteit

Strijp-S is het voormalige bedrijventerrein van Philips in Eindhoven. Naast kantoorruimten beschikt deze wijk sinds 2002 ook over woningen. Een deel van de innovatie is goed zichtbaar in de wijk Strijp-S. Zo staat er een ontdekfabriek waarbij mensen kennis kunnen maken met wetenschap, techniek en design. In de wijk Strijp-S bevinden zich ook genoeg horecagelegenheden. Hier kan je lekker een hapje eten of een gezellig drankje drinken. Een kantoorpand in de wijk Strijp-S laat zien dat je bedrijf staat voor vernieuwing en innovatie.

Hét pand in de wijk Strijp- S is de kantoorruimte aan de Kastanjelaan 400. Deze kantoorruimte ligt midden in de wijk Strijp- S en is gebouwd in 1989. Alle ruimten zijn volledig gerenoveerd en gemoderniseerd. Zo beschikt het kantoorpand over een hippe bar en kun je er zelfs sporten!

Is dit jouw nieuwe uitzicht?

Industriële aspecten zijn nog goed zichtbaar aan de Kastanjelaan.

Graag met meerdere bedrijven vestigen op één plek? Huur kantoorruimte in wijk de Hurk

De Hurk is een bedrijventerrein waar meerdere bedrijven zich hebben gevestigd. De Hurk is het grootste bedrijventerrein van Eindhoven. Een kantoorruimte huren is dan ook geen probleem. Naast een aantal grote bedrijven, hebben ook lokale ondernemers zich gevestigd in de Hurk.

In de wijk de Hurk staat een eigentijds kantoorpand gevestigd aan de Hurksestraat 43. Deze kantoorruimte heeft verschillende handige voorzieningen. Zo is er een inpandig restaurant waar je gezellig een hapje kunt eten. Toch liever zelf lunch voorbereiden? Dan zit er een supermarkt recht tegenover je kantoorruimte.

Eindhoven Noord, plek om tot rust te komen.

Wil je graag kantoorruimte huren in Eindhoven maar hou je niet zo van de drukte? Dan is Eindhoven Noord de uitgelezen plek voor jouw kantoorruimte! Eindhoven Noord wordt ook wel Woensel-Noord genoemd. Deze wijk ligt buiten het centrum van Eindhoven waardoor het een stuk rustiger is.

Maar laat je niet misleiden door de rust, in Noord bevinden zich nog steeds vele horecagelegenheden. Verschillende bedrijven vestigen zich in Eindhoven Noord waardoor het een gevarieerde wijk is.

In Eindhoven Noord is er een mooie kantoorruimte aan de Le Havre 114- 127 te huur. Dit pand is zeer populair bij verschillende soorten branches. Zo hebben zich in het pand onder andere een administratie- en softwarebedrijf gevestigd. In de omgeving van het kantoorpand bevinden zich een klein winkelcentrum, een Jumbo en een cafetaria.

Ga je voor een internationale locatie voor jouw kantoorruimte?

De wijk die uiteraard niet mag ontbreken is de wijk rondom Eindhoven Airport. Een kantoorruimte op deze internationale locatie is ideaal als je vaak buitenlandse klanten ontvangt. Vooral het Flight Forum is erg gewild om een kantoorruimte te huren. Dit is namelijk het zakelijke district rondom Eindhoven Airport.

In de buurt van Flight Forum bevinden zich financiële- en onderzoeksinstellingen wat weer zorgt voor nieuwe innovaties in Eindhoven. Een beschikbare kantoorruimte is Flight Forum 40. Dit kantoorpand heeft allerlei mogelijkheden en voorzieningen. Zo is er in dit pand een sportschool aanwezig. En uiteraard is de ligging van dit kantoorpand zeer gunstig gelegen bij Eindhoven Airport.

Een kantoorruimte met internationale ligging!

Een internationale locatie en sfeervol; dat is de kantoorruimte Flight Forum 40.

Kantoorruimte huren in jouw favoriete wijk van Eindhoven

Eindhoven heeft verschillende wijken met elk hun eigen kantoorruimtes. Maar welke wijk kies je bij het zoeken van een kantoorruimte? Kies je voor de gezelligheid en drukte van het centrum of ga je toch liever voor een bedrijventerrein net buiten het centrum? De keuze is aan jou. Laat je gratis en vrijblijvend informeren door onze vastgoedconsultants over alle mogelijkheden die de kantoorruimtes in Eindhoven te bieden hebben. 

 
Neem contact op!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure