Kantoorruimte huren Eindhoven Strijp-S, Kastanjelaan 400

Voorzieningen
 • Bureau
 • Internet
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Vergaderplek
 • Kastje/kluisje
 • KVK-inschrijving
 • Postadres
 • Keuken
 • Parkeren
Bereikbaarheid
 • Bushalte Eindhoven, Strijp S 4 min. lopen (0,3 km)
 • Treinstation Eindhoven Strijp-S 10 min. lopen (0,8 km)
 • Park 3 min. lopen (0,2 km)
 • Sportschool 2 min. lopen (0,2 km)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Kastanjelaan 400 in Eindhoven Strijp-S

Beschikbare (flex)werkplekken
Beschikbare kantoorkamers
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Kastanjelaan in Eindhoven Strijp-S

Ben jij op zoek naar een geschikte kantoorruimte aan de Kastanjelaan in Eindhoven Strijp-S? Wacht dan niet langer en neem een kijkje in dit prachtige kantoorgebouw. Het kantoorpand is gebouwd in 1989, maar is pasgeleden volledig gerenoveerd. Aan alles is gedacht, de ruimten zijn gemoderniseerd, er zit een hippe bar in en je kunt er zelfs binnen sporten. Ben jij nieuwsgierig hoe het er hier van binnen uit ziet? Plan dan snel een rondleiding.

Huurprijzen

Op dit moment zijn er nog meerdere kantoorruimtes beschikbaar voor de verhuur. Zo kun je bijvoorbeeld een kantoorkamer huren voor 2 personen, hier betaal je een maandelijks bedrag van €600,- voor. Huur je liever een grotere kantoorunit, bijvoorbeeld voor 4 personen? Dat kan voor €1000,- in de maand. Momenteel is de groots beschikbare kantoorruimte geschikt voor 8 personen, te huur voor een maandelijks bedrag van €2000,-. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag het onze vastgoedconsultants.

Vergaderruimtes, gemeubileerde units en 24/7 toegang

Het huren van een kantoorruimte aan de Kastanjelaan in Eindhoven Strijp-S brengt vele voordelen met zich mee. Je maakt namelijk naast je werkplek ook gebruik van alle aanwezige services en faciliteiten. Bijvoorbeeld alle vergaderruimten, dit zijn namelijk 18 spreekkamers en 3 evenementenruimtes. Ideaal te gebruiken wanneer er klanten langskomen! Daarnaast heb je de mogelijkheid om een gemeubileerde kantoorruimte te huren. Erg handig wanneer je direct de kantoorunit wilt betreden of niet bezig wilt zijn met het meubilair. Werk je vaak na werktijd nog even door, bijvoorbeeld in de avonduren of in het weekend? Door de 24/7 toegankelijkheid maak jij op ieder gewenst tijdstip van de dag gebruik van jouw kantoorruimte.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand heeft een erg gunstige ligging in Eindhoven Strijp-S, jouw kantoorruimte is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Verschillende op- en afritten van bijvoorbeeld de A2, A67 en A50 zijn binnen een korte rijafstand van 10 minuten bereikbaar. Reis je liever met het openbaar vervoer? De dichtstbijzijnde bushalte ligt op een loopafstand van 3 minuten vanaf jouw werkplek. Deze buslijn heeft een rechtstreekse verbinding met het treinstation van Eindhoven Strijp-S.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Kastanjelaan in Eindhoven Strijp-S?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Kastanjelaan in Eindhoven Strijp-S? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in. Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend verder in de zoektocht naar kantoorruimte aan de Kastanjelaan.


Media

Krijg alvast een goede indruk van dit kantoor

Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

B

Prachtig pand waar alles tot in de details is geregeld.

Elke dag is het een pretje om hier naar binnen te lopen en te genieten van alle faciliteiten buiten je kantoorruimte om.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Kastanjelaan 400

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner