Waarom een kantoorruimte huren in Amsterdam? Dit is onze top 10!

  • Door Floris Roelfsema
  • maandag 19 april 2021

Zoek jij naar een kantoorruimte in Amsterdam, oftewel een kantoor in onze bruisende hoofdstad? Dan kunnen we jou zeker helpen! In Amsterdam hebben we circa 400 kantoren voor jou! Helaas kunnen we niet over alle kantoren schrijven in deze blog, daarom hebben we een top 10 gemaakt. Benieuwd welk kantoor in Amsterdam bij jou past? Lees dan snel verder en wie weet werk jij binnenkort in één van deze kantoren!


Waarom een kantoorruimte huren in Amsterdam?

De grachten, de karakteristieke panden en het bruisende centrum. Amsterdam, ook wel het Venetië van het Noorden genoemd. In deze stad wonen bijna 900.000 mensen! De grootste stad van Nederland. Alle kantoren in deze top 10 hebben veel faciliteiten in- en om het kantoorgebouw. Proef bijvoorbeeld de sfeer in de gezellige cafés na werktijd. Huur je een kantoor in Amsterdam? Dan zijn ze vaak uitstekend bereikbaar. Kom je met de fiets, auto of het openbaar vervoer? Dan ben je binnen no-time op kantoor en ook weer thuis. Handig voor jou, maar ook voor je bezoekers.

Kantoorruimte huren in Amsterdam Centrum

#1. Een kantoor in hartje Amsterdam. Een kantoorruimte in het centrum van Amsterdam is misschien wel de ultieme werkplek. Aan de Herengracht 221 huur jij een kantoorruimte van 2 tot 8 personen! De kantoorruimte beschikt over een pantry waar jij koffie en thee kunt halen en de lunch kunt voorbereiden. Daarnaast is het pand 24/7 toegankelijk, je kunt dus je eigen werktijden bepalen. In de directe omgeving zijn meerdere bus- en tramhaltes te vinden. En met 10 minuten zit je op de snelweg! Perfect toch?

Amsterdam Centrum 2Een kantoorruimte nodig voor 8 personen? Aan de Herengracht 221 ben je aan het juiste adres!

 

#2. Het volgende kantoor in het centrum van Amsterdam is gelegen aan de H.J.E. Wenckebachweg 123. Je huurt hier al een kantoorruimte vanaf 25 m2! Heb je meer metrages nodig? Dan zijn er nog kantoorruimtes tot 500 m2 beschikbaar. Aan de H.J.E. Wenckebachweg profiteer je van een bemande receptie en kun je gebruik maken van catering. Super handig wanneer je bezoek ontvangt! Oh, en houd je van sporten voor of na werktijd? Dan heb je geluk, in het kantoorpand is namelijk een sportschool aanwezig!

Amsterdam Centrum 3Heb jij de toffe details al gezien in het kantoor aan de H.J.E. Wenckebachweg?

Huur een kantoor in Amsterdam-Zuid

#3. Droomde jij er vroeger van om topsporter te worden en om mee te doen aan de Olympische Spelen of heb je een bedrijf die in het teken van sporten staat? Dan is deze kantoorruimte in Amsterdam-Zuid iets voor jou! Aan het Olympisch Stadion 24-28 zijn diverse flexplekken en kantoorkamers beschikbaar. Het Olympisch Stadion is 24/7 toegankelijk en voorzien van supersnelle WiFi. Ook is het kantoor in Amsterdam Zuid goed bereikbaar en is er zelfs een parkeergarage aanwezig. Interesse? Wees er snel bij! Op deze toplocatie, nabij de Zuidas is de bezettingsgraad bijna altijd 100%! 

Oud Zuid 1Werken met uitzicht op de atletiekbaan, hoe vet is dat?

 

#4. Op zoek naar een kantoorruimte op de Amsterdam Zuidas? De Amsterdam Zuidas wordt ook wel het financiële hart van Amsterdam genoemd. Maak kennis met de kantoorruimte aan het Gustav Mahlerplein! Er zijn zowel flexplekken als kantoorkamers beschikbaar. Je kunt een flexplek huren voor 1 persoon of een kantoorkamer huren tot maximaal 12 personen.

Ben je dol op koffie drinken of lunchen met collega’s? In dit kantoor vind jij een koffiecorner, een loungeruimte en zelfs een restaurant. Ook ben je zo op kantoor of weer thuis. Het kantoor ligt aan de A4 en er zijn diverse OV opstappunten op loopafstand. Kortom, het huren van een kantoor op de Amsterdam Zuidas biedt veel voordelen!

ZuidasBestel een lekkere koffie in de koffiecorner, of lunch in het restaurant.

Zoek je een kantoorruimte in Amsterdam Sloterdijk?

#5. Huur jij binnenkort een kantoor aan de Zekeringstraat 32? Op dit ideaal gelegen bedrijventerrein naast Amsterdam Sloterdijk, is er de mogelijkheid om kantoorkamers te huren van 44 m2 of 79 m2. De kantoorruimte van 44 m2 is geschikt voor maximaal 6 personen en het kantoor van 79 m2 is geschikt voor maximaal 11 personen.

In het kantoorpand kun je gebruik maken van de aanwezige vergaderruimtes op de 2e verdieping. Handig als er een vergadering op de planning staat, toch? Neem plaats in de vergaderruimte en geniet van het mooie uitzicht! Naast de vergaderruimte is er ook een pantry aanwezig. Het kantoor aan de Zekeringstraat is 24/7 toegankelijk. Binnen 5 minuten zit je op de snelweg en ook met het OV is het goed bereikbaar.

ZekeringstraatHuur een kantoorkamer voor 6 tot 11 personen aan de Zekeringstraat. Hoe richt jij jouw kantoorkamer in?

 

#6. Welkom bij de kantoorruimte in het moderne pand aan de Teleportboulevard 120 in Amsterdam Sloterdijk. Met een totale metrage van 12.500 m2 bestaande uit 5 verdiepingen is er vast een kantoorruimte of kantoorkamer die geschikt is voor jouw team! Momenteel zijn er kantoorkamers en ruimtes beschikbaar voor 12 tot 26 personen.

Maak gebruik van de luxe vergaderruimtes en laat je ideeën tot leven komen. In het hele pand hangt er een gezellige en ontspannen sfeer. Dit is ook terug te zien in de inrichting. Het kantoorpand is super goed bereikbaar met het OV, het ligt namelijk in het stationsgebied. Maar ook hier geldt dat je met een paar minuten op de snelweg zit. Hoe kom jij naar kantoor?

Sloterdijk 2Door de huiselijke kantoorinrichting hangt er een ontspannen sfeer aan de Teleportboulevard.

Een kantoor huur je in Amsterdam Oost

#7. In Amsterdam Oost op het Science Park 608 heb je de mogelijkheid om een werkplek te huren in een zeecontainer! Hoe tof is dat? De containers die hier staan, zijn omgetoverd tot prettige kantoorruimten, werkplekken en vergaderruimtes. Een bijzonder concept. Er zijn verschillende containers beschikbaar met oppervlakten van 15 m2 tot 58 m2.

Ook zijn er coworking plekken gecreëerd, voor als je op zoek bent naar een kleinere kantoorruimte. De container die jij huurt is 24/7 beschikbaar, je krijgt namelijk een sleutel. De gemeenschappelijke vergaderruimte kun je reserveren. Meer weten over dit toffe concept? Neem dan snel een kijkje op onze site!

Amsterdam Oost 1Zie jij je al werken in één van deze zeecontainers?

 

#8. Kies uit vele huurmogelijkheden van kantoren aan de Joan Muyskenweg 22 in Amsterdam Oost. Hier zijn kantoorruimtes te boeken van 73 m2 tot wel 1415 m2! Het pand ligt op het Amstel Business Park en is omringd door diverse koffiebarretjes en restaurants. Op de begane grond van het kantoorpand vind je de lobby, gezamenlijke vergaderfaciliteiten, een koffiebar en een gezellig restaurant. Dit kantoorpand is een toplocatie voor bijvoorbeeld reisbemiddelaars, belastingconsulenten en rechtskundige adviseurs.

Amsterdam Oost 4Aan de Joan Muyskenweg vind je vooral grote kantoorruimtes. Hoe richt jij jouw kantoor in?

Wil je een kantoorruimte huren in Amsterdam West? Wij begrijpen dat!

#9. In Amsterdam West aan de Overtoom 141 vind je een levendige kantooromgeving vol creativiteit! In dit gemoderniseerde kantoorpand (uit 1904) zijn momenteel 2 kantoorkamers beschikbaar. Een van 65 m2 en een van 94 m2. Het leuke aan dit kantoorpand is dat het voorzieningen heeft die je niet hebt bij de overige kantoren!

Voor een heerlijke verse koffie kun je terecht bij een barista! Zit je haar niet goed? Bezoek dan de kapper in het pand. Wanneer je met de fiets naar je werk gaat hoef je je ook geen zorgen te maken, er zit namelijk een fietsenmaker in het pand. Toch met de auto? Binnen 10 minuten zit je op de snelweg. Klinkt dat als muziek in je oren? Boek dan snel een bezichtiging!

Overtoom 141De kantoorruimtes aan Overtoom 141 geven je creativiteit een boost!

Huren van een kantoor in Amsterdam Houthavens? Why not!

#10. Last but not least, een kantoor aan de van Diemenstraat 20-200 in Amsterdam Houthavens. Vind hier een kantoorruimte waar alles tot in de puntjes geregeld is. Alles is hier aanwezig wat zorgt voor een fijne en comfortabele werksfeer. Door het kantoorpand zijn phonebooths verspreid waar je videocalls of belangrijke telefoongesprekken kunt voeren.

Ook is er een grote pantry met eetgedeelte aanwezig, geniet hier van een heerlijke lunch. Ontvang je klanten of staat er een vergadering op de planning? Boek dan een van de aanwezige meetingrooms! Momenteel zijn er nog 2 kantoorkamers beschikbaar van 25 m2 en 38 m2. Hoeveel vierkante meter aan kantoorruimte heb jij nodig?

Houthavens 3Aan de van Diemenstraat heb je alles wat je nodig hebt voor een fijne comfortabele werksfeer.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte of kantoor in Amsterdam?

Inmiddels heb je onze top 10 kantoren in Amsterdam gezien. Zit het kantoor van je dromen hier tussen? Boek dan snel een bezichtiging! Niet helemaal gevonden wat je zoekt? Geen stress! Gelukkig hebben we nog veel meer kantoorruimtes in Amsterdam waar je uit kunt kiezen. Wil je meer inspiratie op doen? Neem een kijkje op onze website en wie weet vind je jouw droomkantoor! Heb je nog vragen of kan je wel wat advies gebruiken over het huren van een kantoor in Amsterdam? Neem dan contact op met onze kantoorexperts.


Bekijk alle kantoren in Amsterdam!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure