Kantoorruimte huren Amsterdam Amstel Business Park, H.J.E. Wenckebachweg 123

5 (2 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Postverwerking
 • Airconditioning
 • Lift
 • Gratis WiFi
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Fietsenstalling
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • Lunchvoorziening
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan H.J.E. Wenckebachweg 123 in Amsterdam Amstel Business Park

Beschikbaarheid bijgewerkt:
Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 4 personen
  Huurprijs: € 1.300 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 6 personen
  Huurprijs: € 1.500 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 15 personen
  Huurprijs: € 5.059 € 4.300 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de H.J.E. Wenckebachweg in Amsterdam (Amstel Business Park)?

Zoek jij een kantoorruimte voor jouw organisatie aan de H.J.E. Wenckebachweg in Amsterdam Amstel Business Park? Neem dan een kijkje in dit representatieve kantoorgebouw waar veel mogelijkheden zijn in het huren van een kantoorruimte. Het kantoorgebouw ligt op een gunstige locatie aan het water  en is makkelijk bereikbaar met zowel de auto als met het openbaar vervoer. Wil je graag een keer komen kijken? Plan dan snel een rondleiding in!

Huurprijzen

In het kantoorgebouw is veel mogelijk qua oppervlakten, de kantoorruimten liggen namelijk tussen de 25 m2 en 500 m2. Dit is een ideale situatie voor een organisatie die nog zoekende is naar een passende kantoorruimte. Zo heb je altijd te mogelijkheid om de juiste kantoorkamer te vinden. Het is mogelijk om op deze locatie een kantoorunit te huren vanaf €1100,-, gekoppeld aan een flexibel huurcontract met een minimale huurtermijn van 12 maanden. Ben jij benieuwd wat er allemaal mogelijk is op deze locatie? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants.

Een receptie, lunchfaciliteiten en een gym

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de H.J.E. Wenckebachweg in Amsterdam Amstel Business Park, kun je zonder extra zorgen aan het werk. De faciliteiten zijn namelijk zo goed georganiseerd, dat jij nergens meer aan hoeft te denken. Er is altijd een bemande receptie aanwezig en je hebt de mogelijkheid om gebruik te maken van lunch catering. Ideaal wanneer er bezoekers langs komen. Houd je van sporten en doe je dit het liefst voor of na werktijd? Dan heb je mazzel, hier hoef je het pand er namelijk niet voor te verlaten. In het kantoorgebouw is een gym aanwezig!

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorgebouw is gevestigd op het Amstel Business Park in Amsterdam, een goed bereikbare locatie met de auto en het openbaar vervoer. Het kantoorpand is direct gelegen aan de afslag S111, van de ringweg A10. Deze ringweg geeft weer een aansluiting op de A2, richting Amsterdam en Utrecht. Vanaf jouw werkplek is het slechts een paar minuten lopen naar het dichtstbijzijnde metrostation, welke directe verbindingen geeft met het Amstelstation.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de H.J.E. Wenckebachweg in Amsterdam Amstel Business Park?

Wil jij graag meer informatie ontvangen over het huren van een kantoorruimte aan de H.J.E. Wenckebachweg in Amsterdam Amstel Business Park? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag gratis en geheel vrijblijvend verder in de zoektocht naar kantoorruimte door al je vragen te beantwoorden en helpen bij het inplannen van een rondleiding. Bij SKEPP huur je een kantoorruimte in Amsterdam.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

P

Erg modern maar toch een warme en gezellige ruimte!

M

Top locatie op het business park in de Amstel!

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan H.J.E. Wenckebachweg 123

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen