Kantoorruimte huren Amsterdam Westpoort, Zekeringstraat 32

5 (3 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Lift
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Pantry
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Zekeringstraat 32 in Amsterdam Westpoort

Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 44 m2
  Huurprijs: € 640 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 79 m2
  Huurprijs: € 1.120 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Zekeringstraat in Amsterdam (Westpoort)

Zoek jij een kantoorruimte aan in Amsterdam Westpoort, maar heb je nog niet de juiste locatie gevonden? Neem dan een kijkje in het kantoorgebouw aan de Zekeringstraat. Je hebt hier de mogelijkheid om een kantoorruimte te huren die gebruiksklaar opgeleverd worden. Niet alleen de gunstige locatie maar ook de services in- en rondom het kantoorpand zijn goed gefaciliteerd. Nieuwsgierig? Plan dan snel een rondleiding in en bekijk het zelf!

Huurprijzen

In het kantoorpand zijn op dit moment kantoorunits beschikbaar op de 3e verdieping, makkelijk bereikbaar met de aanwezige lift. Zo huur je op deze locatie al een kantoorkamer vanaf 79 m2 voor een maandelijks bedrag van €1120-. Bovengenoemde prijs is exclusief alle bijkomende servicekosten. Daarnaast is het mogelijk om deze kantoorruimte zo te betreden, het is namelijk voorzien van meubilair. Ideaal! Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag het onze vastgoedconsultants. 

Een vergaderruimte en pantry

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Zekeringstraat in Amsterdam Westpoort, maak je naast je kantoorruimte ook gebruik van alle aanwezige services en faciliteiten. Zo is er in er op de 2e verdieping een vergaderruimte aanwezig, ideaal voor een belangrijke bespreking met een collega of een presentatie voor een klant. In het kantoorpand is ook een pantry aanwezig. Een fijne plek om een heerlijke kop koffie/thee te zetten voor jou en je collega’s en in de middag een verse lunch voor te bereiden.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand is op een gunstige locatie gelegen, zowel met de auto als met het openbaar vervoer bereik jij dagelijks makkelijk en snel jouw werkplek. Het bedrijventerrein is slechts 3 minuten rijden verwijderd van de A10 en A5, ook de A8 ligt op een korte rijafstand van 8 minuten. Reis je liever met het openbaar vervoer? In dezelfde straat is een bushalte aanwezig. Op het bedrijventerrein zit aan de overkant van het kantoorpand een super leuke horecavoorziening waar je dagelijks heerlijke lunches kunt halen, genaamd Clubs&Subs. Een echte aanrader!

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Zekeringstraat in Amsterdam Westpoort?

Ben jij enthousiast en zie je het wel zitten om een kantoorruimte te huren huren aan de Zekeringstraat in Amsterdam Westpoort? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in op een door jou gekozen datum. Heb je hier hulp bij nodig of zijn er nog onduidelijkheden? Vraag het onze vastgoedconsultants, wij helpen je gratis en geheel vrijblijvend in de zoektocht naar kantoorruimte in Amsterdam.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

K

Huren met fantastisch uitzicht op een comfortabele werkplek?

Dan ben je hier zeker aan het juiste adres, wat een top lcoatie!

T

Mooi recent verbouwde kantoorruimte.

Het straalt rust uit!

M

Ideaal kantoor voor kleine onderneming!Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Zekeringstraat 32

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen