Amsterdam Oost, Science Park 608

  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

(Flex)werkplekken

vanaf € 85 p.m.

Kantoorkamers

vanaf € 460 p.m.

Kantoorruimte huren aan het Science Park in Amsterdam (Oost)

Huur jij graag een kantoorruimte aan het Science Park in Amsterdam Oost, maar heb je nog geen geschikte locatie gevonden? Neem dan een kijkje bij deze leuk opgezette kantoorruimten en werkplekken. Je hebt hier de mogelijkheid om een kantoorruimte te huren in een container, een bijzonder concept. De containers die hier staan zijn namelijk volledig omgetoverd toch prettige kantoorruimten, werkplekken en vergaderruimten. Ben jij nieuwsgierig en wil je graag een kijkje nemen? Plan dan snel een rondleiding in.

Huurprijzen

Op dit moment zijn er nog meerdere kantoorruimten beschikbaar voor de verhuur. Er zijn verschillende containers, dus de oppervlakten verschillen ook. De kleinere kantoorkamers hebben een oppervlakte van 15 m2 en zijn te huur voor een maandelijks bedrag van €459,-. Huur je liever een kantoorunit die net iets groter is? Neem dan een kijkje in de containers van 30m2, te huur voor €1072,- per maand. Niet op zoek naar een vaste kantoorruimte maar behoefte aan flexibiliteit? Er is ook een co-working plek gecreëerd waar je al vanaf €85,- per maand terecht kunt. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag het onze vastgoedconsultants.

24/7 toegankelijk en vergaderruimten

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan het Schience Park in Amsterdam Oost, maak je naast je kantoorruimte ook gebruik van alle voorzieningen en faciliteiten in- en rondom jouw container. Zo hebben alle kantoorcontainers een eigen ingang. Je ontvangt, wanneer je de kantoorunit huurt, hier een sleutel van. Zo kun je altijd jouw eigen werktijden bepalen, of dit nou ’s avonds is of in het weekend. Daarnaast zijn er meerdere vergaderruimten aanwezig, hier wordt er 1 gratis ter beschikking gesteld en kan van te voren gereserveerd worden. Ideaal wanneer er klanten langs komen of een presentatie wilt geven.

Locatie en bereikbaarheid

De locatie is zeker geschikt om je organisatie te vestigen. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer bereik je makkelijk en snel jouw werkplek. De dichtstbijzijnde rijkswegen zoals de A10, A1 en A9 liggen gemiddeld slechts 10 minuten rijden. Reis je liever met het openbaar vervoer naar je werkplek? Aan diezelfde staat vind je een bushalte met een rechtstreekse verbinding naar het treinstation Amsterdam Science Park.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan het Science Park in Amsterdam Oost?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan het Science Park in Amsterdam Oost? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag gratis en geheel vrijblijvend bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in. Bij SKEPP huur je een kantoorruimte aan het Science Park in Amsterdam.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!