Kantoorruimte huren Amsterdam Oost, Science Park 608

5 (1 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Gratis WiFi
 • Belruimte
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Fietsenstalling
 • Vergaderplek
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • Lunchvoorziening
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Science Park 608 in Amsterdam Oost

Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 13 m2
  Huurprijs: € 530 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 27 m2
  Huurprijs: € 1.125 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 27 m2
  Huurprijs: € 1.240 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 42 m2
  Huurprijs: € 1.850 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 56 m2
  Huurprijs: € 2.250 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 56 m2
  Huurprijs: € 2.480 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan het Science Park in Amsterdam (Oost)

Ben jij een bedrijf die werkt in AI of Quantum en huur jij graag een kantoorruimte aan het Science Park in Amsterdam Oost, maar heb je nog geen geschikte locatie gevonden? Neem dan een kijkje bij deze leuk opgezette kantoorruimten en werkplekken. Je hebt hier de mogelijkheid om een kantoorruimte te huren in een container, een bijzonder concept. De containers die hier staan zijn namelijk volledig omgetoverd toch prettige kantoorruimten, werkplekken en vergaderruimten. Ben jij nieuwsgierig en wil je graag een kijkje nemen? Plan dan snel een rondleiding in.

Huurprijzen

Op dit moment zijn er nog meerdere kantoorruimten beschikbaar voor de verhuur. Er zijn verschillende containers, dus de oppervlakten verschillen ook. De kleinere kantoorkamers hebben een oppervlakte van 15 m2 en zijn te huur voor een maandelijks bedrag van €459,-. Huur je liever een kantoorunit die net iets groter is? Neem dan een kijkje in de containers van 30m2, te huur voor €1072,- per maand. Niet op zoek naar een vaste kantoorruimte maar behoefte aan flexibiliteit? Er is ook een co-working plek gecreëerd waar je al vanaf €85,- per maand terecht kunt. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag het onze vastgoedconsultants. 

24/7 toegankelijk en vergaderruimten

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan het Schience Park in Amsterdam Oost, maak je naast je kantoorruimte ook gebruik van alle voorzieningen en faciliteiten in- en rondom jouw container. Zo hebben alle kantoorcontainers een eigen ingang. Je ontvangt, wanneer je de kantoorunit huurt, hier een sleutel van. Zo kun je altijd jouw eigen werktijden bepalen, of dit nou ’s avonds is of in het weekend. Daarnaast zijn er meerdere vergaderruimten aanwezig, hier wordt er 1 gratis ter beschikking gesteld en kan van te voren gereserveerd worden. Ideaal wanneer er klanten langs komen of een presentatie wilt geven.

Locatie en bereikbaarheid

De locatie is zeker geschikt om je organisatie te vestigen. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer bereik je makkelijk en snel jouw werkplek. De dichtstbijzijnde rijkswegen zoals de A10, A1 en A9 liggen gemiddeld slechts 10 minuten rijden. Reis je liever met het openbaar vervoer naar je werkplek? Aan diezelfde staat vind je een bushalte met een rechtstreekse verbinding naar het treinstation Amsterdam Science Park. 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan het Science Park in Amsterdam Oost?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan het Science Park in Amsterdam Oost? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag gratis en geheel vrijblijvend bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in. Bij SKEPP huur je een kantoorruimte aan het Science Park in Amsterdam.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

B

Leuk concept en een mooi ingerichte werkplek.

Ideaal voor een startende onderneming zoals die van mij.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Science Park 608

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen