VERHUURD
Super deal

Amsterdam Oost, Joan Muyskenweg 22

5 (2)
  • Internet

  • Koffie/thee

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Amsterdam Oost!

Huurprijzen, kantoor Joan Muyskenweg, Amsterdam

Kantoorruimte huren aan de Joan Muyskenweg (Oost)

Dit kantoorpand aan de Joan Muyskenweg is gebouwd in 1974 en kent een totaal perceeloppervlakte van 5147 m2. Voor de verhuur zijn op dit moment nog meerdere ruimten beschikbaar. Je huurt hier een kantoorruimte op het Amstel Business Park, direct aan de snelweg A2 gelegen. Diverse werknemers huren al een kantoorruimte op deze locatie, denk hierbij aan reisbemiddelaars, belastingconsulenten en rechtskundige adviseurs.

Aan de Joan Muyskenweg, in de buurt De Omval, is onder andere nog een kantoorruimte van 127 m2 beschikbaar voor de verhuur. De huurprijs hiervan bedraagt €195,- per m2 per jaar exclusief servicekosten. Een huurtermijn van minimaal 1 jaar is financieel het voordeligst.

Joan Muyskenweg: inpandige koffiebar en restaurant

Op de begane grond van dit kantoorpand vind je een koffiebar, een gezellig restaurant, gezamenlijke vergaderfaciliteiten en een lobby waar je heerlijk kunt werken. In dit pand zijn vele huurmogelijkheden, de ruimte is flexibel in te delen. Ook buiten het pand vind je in de nabije omgeving diverse restaurants en koffiebarretjes, een gezellige omgeving dus!

Locatie en bereikbaarheid, Joan Muyskenweg, Amsterdam

De dichtstbijzijnde bushalte is slechts 6 minuten lopen. Station Amsterdam Amstel ligt op slechts 2,5 km afstand. Een ideale locatie voor de treinreizigers onder ons! Kom je liever met de auto naar kantoor? Met de auto ben je vanaf de A10 in slechts enkele minuten op kantoor!

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Joan Muyskenweg?

Wil jij graag een kantoorruimte huren in dit kantoorgebouw aan de Joan Muyskenweg? Kom gezellig langs om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Plan hiervoor gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding in!

2 beoordelingen Joan Muyskenweg

Een modern en fris kantoorconcept!

Dit kantoor ziet er goed verzorgd uit!

Het is netjes en je kunt zien dat het onlangs opgeknapt is. Daarnaast zijn het betaalbare kantoorruimten voor Amsterdamse begrippen, maar jammer dat er nog maar beperkte ruimte beschikbaar is.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!