Kantoorruimte huren Amsterdam Sloterdijk, Teleportboulevard 120

4 (1 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Gratis WiFi
 • Lift
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Printen
 • Vergaderplek
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Teleportboulevard 120 in Amsterdam Sloterdijk

Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 33 m2
  Huurprijs: € 2.000 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 80 m2
  Huurprijs: € 4.600 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Teleportboulevard in Amsterdam (Sloterdijk)

Wil jij graag een kantoorruimte huren in Amsterdam Sloterdijk, maar heb je nog geen geschikte locatie gevonden? Dan raden wij je aan om een kijkje te nemen in het kantoorgebouw aan de Teleportboulevard. Hier heb je de mogelijkheid om een kantoorruimte te huren in een modern kantoorpand met een totaal metrage van ongeveer 12.500 m2 bestaande uit 5 verdiepingen. De kantoorruimten zijn van alle gemakken voorzien en ook de bereikbaarheid van deze locatie is top! Ben je nieuwsgierig en wil je graag een kijkje nemen? Plan dan snel een rondleiding in!

Huurprijzen

In dit kantoorpand is het mogelijk om reguliere kantoorruimten te huren tussen de 25 m2 en 750 m2. Stel je wilt een kantoorruimte huren van 100 m2, dan betaal je een maandelijks bedrag van €5000,-. Huur je liever een wat kleinere oppervlakte? Ook dit is mogelijk voor €2750,- per maand heb je een kantoorruimte van 50 m2. Deze prijzen zijn exclusief servicekosten en BTW. Benieuwd naar alle opties? Vraag het onze vastgoedconsultants!

Schoonmaakservice en vergaderruimten

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Teleportboulevard in Amsterdam Sloterdijk, heb je naast je kantoorruimte ook de mogelijkheid om gebruik te maken van verschillende faciliteiten in en rondom het kantoorgebouw. Zo kun je jouw kantoorruimte laten schoonmaken en zijn er luxe vergaderruimten aanwezig die je op reservering makkelijk kunt gebruiken. Voor deze services betaal je wel extra servicekosten.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorgebouw is op een gunstige locatie gelegen, namelijk midden in het stationsgebied van Amsterdam Sloterdijk. Met het openbaar vervoer is het dus goed bereikbaar. Verschillende bus en metrostations zijn op korte loopafstand bereikbaar. Reis je met de auto naar je werk? Dan ben je binnen enkele minuten vanaf je werkplek bij de opritten van rijkswegen zoals de A10, A6 en A9. 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Teleportboulevard in Amsterdam Sloterdijk?

Ben jij enthousiast en zie je het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Teleportboulevard in Amsterdam Sloterdijk? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je gratis en geheel vrijblijvend bij al je vragen en plannen een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Bij SKEPP huur jij je nieuwe kantoorruimte aan de Teleportboulevard in Amsterdam. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Y

Je bent zo bij het kantoor met het OV, een hele centrale plek in Sloterdijk.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Teleportboulevard 120

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen