Kantoorruimte huren Amsterdam West, Overtoom 141

5 (2 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Bureau
 • Internet
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Vergaderplek
 • KVK-inschrijving
 • Postadres
 • Keuken
Bereikbaarheid
 • Bushalte Amsterdam, Overtoom 4 min. lopen (0,3 km)
 • Metrostation Amsterdam, 1e Con. Huygensstraat 2 min. lopen (0,1 km)
 • Treinstation Amsterdam Zuid 37 min. lopen (3,0 km)
 • Park 1 min. lopen (18 m)
 • Sportschool 1 min. lopen (6 m)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Overtoom 141 in Amsterdam West

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Amsterdam West!
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Overtoom (West)

Geen standaard kantoor, maar een levendige omgeving vol creativiteit. Een mix tussen een ontspannen koffiehuis setting en een aantrekkelijke, positieve werkomgeving. Een geheel eigentijds kantoorpand terwijl het al gebouwd is in het jaar 1914. Tegen aantrekkelijke huurprijzen worden hier nog enkele flexplekken aangeboden. Wees er dus snel bij!

Huurprijzen, kantoor Overtoom, Amsterdam

Momenteel zijn er slechts 6 flexwerkplekken te huur in dit toffe kantoorpand in Amsterdam. Voor deze flexwerkplekken betaal je een maandelijkse huurprijs van €125,-. Wil jij graag een van deze werkplekken huren? Wees er dan snel bij! 

Overtoom: een barista, kapper en fietsenmaker 

Dit pand kent niet alleen de standaard voorzieningen, er zijn namelijk zelfs een barista, kapper en fietsenmaker in het pand aanwezig. Een ‘on-kantoorachtig’ design dat een overweldigend succes is geworden! Diverse IT'ers, film- en televisieproducenten en softwareontwikkelaars huren al een kantoorruimte in dit kantoorgebouw in de Vondelbuurt. 

Locatie en bereikbaarheid, Overtoom, Amsterdam

Het dichtstbijzijnde treinstation, Amsterdam Zuid, ligt op slechts 3 kilometer afstand van dit kantoorpand. Diverse verbindingen brengen je vanaf hier naar de bushalte Amsterdam Overtoom, deze bushalte is maar 3 minuten lopen. Met de auto ben je vanaf de A10 in een kleine 10 minuten op kantoor. Het kantoorgebouw bevindt zich in een erg levendige omgeving. Wil je na jouw drukke werkdag lekker een hapje eten buiten de deur? Dan kun je terecht bij Restaurant Fiorentino, slechts 100 meter verwijderd van het kantoorpand. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Overtoom?

Wil jij graag een van de flexwerkplekken bemachtigen? Aarzel dan niet en neem contact op met een van onze vastgoedconsultants. Of plan direct gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding in. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

M

Wat een vette kantoren!

In het kantoor heerst een relaxte sfeer tussen de huurders. Het is makkelijk om even bij iemand langs te lopen voor een vraag. Mooie werkplek die prima binnen mijn budget als startup past!

B

Een geweldig kantoor.

Zit op een goed bereikbare locatie en alle aanvullende services zorgen er voor dat het pand niet alleen als kantoorruimte dient. Toen mijn afspraak laatst niet doorging, ben ik even langs de kapper gegaan. Ideaal!

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Overtoom 141

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen