Groot kantoor huren? Dit zijn 6 toffe opties voor een grote kantoorruimte!

  • Door Zoë Koedam
  • woensdag 28 april 2021

Wil je een groot kantoor huren, maar heb je de perfecte locatie nog niet gevonden? Wij snappen dat dat lastig is. Maar geen paniek! SKEPP kan jou zeker helpen. In deze blog worden kantoorruimtes groter dan 100 m2 besproken. We kunnen natuurlijk niet ons hele aanbod bespreken. Daarom is er een top 6 gemaakt van toffe en grote kantoorruimtes in Nederland. Ben je benieuwd welke grote kantoorruimte bij jou past? Lees dan snel deze blog en kom erachter. Wie weet loop jij binnenkort in één van deze kantoren rond.


Hoeveel vierkante meter moet jouw kantoor zijn?

Vind je het inschatten van de benodigde vierkante meters voor jouw toekomstige kantoor nog lastig? Geen probleem, wij helpen je. Bij SKEPP hanteren we 3 verschillende opties voor het inrichten van je kantoor. Het aantal vierkante meters per persoon verschilt per situatie en wens. Aan de hand van de afbeelding hieronder, kun jij een inschatting maken van de benodigde werkruimte per persoon.

blog 29 04Bekijk hier de drie verschillende opties om werkplekken in te richten

 

Kies je voor een kantoorinrichting op basis van de economy optie? Dan heb je per werkplek 4 m2 nodig. Vind je dat wat weinig? Kies dan voor de comfort optie. Per werkplek heb je bij de comfort indeling 6 m2 nodig. Wil je jouw kantoor corona proof inrichten? Dan heb je per werkplek 10 m2 nodig. Naast de benodigde werkruimte is het belangrijk om na te denken over de indeling. Ga je het kantoor per activiteit inrichten? Dan is het belangrijk om daar rekening mee te houden bij de grootte van jouw kantoor. Lees hier meer over de voordelen van het kantoor als clubhuis.

✅ Zie jij jezelf al werken in Amsterdam Nieuw-West?

Waarom is een kantoor in Amsterdam Nieuw-West ideaal? Het kantoor aan de Overschiestraat 65 heeft een industriële en creatieve look. Het kantoor ligt op een prachtlocatie in de buurt van de Westlandgracht in Amsterdam. Vanaf de A10 ben je in een mum van tijd bij het kantoor. Kom je toch liever met het openbaar vervoer? Dat kan ook! Loop binnen 6 minuten vanaf de bushalte of het metrostation naar je werk. Het treinstation ligt wat verder weg. Vanaf het treinstation loop je in een kleine 20 minuten naar het kantoor. Kortom, het kantoorpand is uitstekend bereikbaar.

Overschiestraat 65 3Ontspan en connect met collega's in de sociale ruimte

 

Het is mogelijk om van verschillende services en faciliteiten gebruik te maken. Daarnaast is er een gemeenschappelijke receptie aanwezig in het kantoorpand. Ook kun je een abonnement afsluiten voor verschillende services. Ben je het zoeken naar een parkeerplaats zat? Huur voor € 50,- per maand je eigen parkeerplek. Werk je graag aan een schone werkplek? Voor maar liefst € 15,- per maand wordt jouw werkplek schoongemaakt. En tot slot geniet je elke dag van een verse lunch. Betaal € 3,- per keer en geniet van een heerlijke lunch. Bye bye broodjes smeren in de ochtend.

Overschiestraat 65Zie jij jezelf al lunchen in deze pantry?

 

Momenteel huren diverse bedrijven een kantoorruimte op deze toffe kantoorlocatie. De bedrijven variëren van financiële ondernemingen tot reclamebureaus. Zie jij jezelf hier wel tussen werken? Neem dan snel een kijkje op onze website en vraag naar de huurmogelijkheden! Plan je een gratis rondleiding in? Dan drinken we snel een kopje koffie in de koffiecorner binnen dit prachtige kantoor.


Bekijk het kantoor aan de Overschiestraat 65

✅ Genoeg keuze aan kantoorruimtes in Amsterdam Oost

Weet je nog niet zeker hoe groot je kantoorruimte moet zijn? Geen probleem. In het kantoor aan de Joan Muyskenweg 22 vind jij zeker wat je zoekt. De kantoorruimtes zijn tussen de 108 m2 en 1415 m2 groot! Genoeg keuze dus. Het kantoorpand bevindt zich op het Amstel Business Park. Deze locatie is goed bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Met de auto ben je vanaf de A10 binnen enkele minuten op kantoor. Reis je toch liever met het openbaar vervoer? Vanaf de bushalte en het metrostation ben je met slechts 7 minuten naar je werk. Vanaf de trein moet je ongeveer 20 minuutjes lopen naar kantoor.

Joan Muykenberg 23Zie jij jezelf al zitten in dit sociale hart?

 

Bij binnenkomst vind je een koffiebar, een gezellig restaurant, vergaderfaciliteiten voor iedere huurder en een lobby waar je heerlijk kunt ontspannen. In het kantoorpand zijn vele huurmogelijkheden. Nog een fijn weetje: de kantoorruimtes zijn flexibel in te delen. Houd je wel van gezelligheid? In de nabije omgeving vind je diverse restaurants en koffiebarretjes. Plan dus een leuk etentje na werk of haal een kopje koffie met je collega’s.

Joan Muykenweg 22Lunch samen met je collega's in het gezamenlijke restaurant

 

Ook is er een aparte belruimte. Zo heb je nooit meer last van een bellende collega én val je niemand meer lastig met jouw call. Win-win! Zie jij jezelf wel werken in dit kantoor? Of ben je benieuwd welke grote kantoorruimte het meest geschikt is voor jou? Boek dan snel een rondleiding of neem contact op met onze kantoorexperts. Zij geven je graag advies.


Plan hier een bezichtiging

✅ Een creatieve en open sfeer in het kantoor in Rotterdam Alexander

Is het centrum van Rotterdam je wat te druk? Maar wil je toch graag in de grote stad werken? Dan is het kantoor aan de Marten Meesweg 8-10 perfect voor jou! Het kantoor uit het jaar 1990 bevindt zich aan het Prins Alexanderplein in Rotterdam. De beschikbare kantoorruimte is 269 m2 groot. Geschikt voor zo’n 15 tot 20 werkplekken. Dat is genoeg ruimte, vind je niet?

Marten Meesweg 8 10 2Wat vind jij van deze cozy zithoek?

 

Huur je een groot kantoor binnen dit kantoorpand? Dan krijg je maandelijks een percentage van de huur uitbetaald in credits. Wat kun je daarmee? Hiermee kun je vergaderruimtes reserveren en eten en drinken bestellen. Handig om te weten: je kunt deze credits bij alle vestigingen van de verhuurder besteden. Daarnaast zijn er voorzieningen en services zoals een pantry, bedrijfsrestaurant en 24/7 toegang tot jouw kantoor. Ook beschikt het kantoor over een receptie. Zij helpen je met je dagelijkse werkzaamheden als postverwerking en beantwoorden van de telefoon.

Marten Meesweg 8 10Zie jij jezelf al vergaderen in deze vergaderzaal?

 

Het kantoorpand is uitstekend bereikbaar. Met de auto ben je vanaf de A20, A16 en A12 binnen no-time op kantoor. Ook parkeer je de auto gemakkelijk op één van de 115 parkeerplekken. Nooit meer zoeken naar een parkeerplek. Vanaf de bushalte, het metrostation en het treinstation ben je met maximaal 3 minuten lopen op kantoor. Ideaal, toch? Het kantoorpand wordt omringd door leuke horecagelegenheden. Ga dus gezellig een drankje doen met collega’s na een lange dag werken. Is de kantoorruimte aan de Marten Meesweg een match voor jou? Plan dan nu een gratis rondleiding!


Bezoek het kantoor aan de Marten Meesweg 8-10

✅ Een kleurrijke en inspirerende kantoorruimte in Utrecht Zuid

Wil je graag een kantoorruimte huren in de bruisende stad Utrecht? Dan is het kantoorpand aan de Vrieslantlaan 6 de beste keuze voor jou! Het kantoorpand is gebouwd in de jaren 60. Er zijn momenteel 2 grote kantoorruimtes beschikbaar van 103 m2 en 116 m2. Wil je meer weten over dit creatieve kantoorpand? Lees snel verder!

vrieslantlaan 6Word jij al geïnspireerd door deze sociale ruimte?

 

Kom je met de auto naar kantoor? Vanaf de A12 ben je binnen enkele minuten op je werk. Ook zijn er voldoende gratis parkeermogelijkheden rondom dit kantoorpand. Hierdoor ben je altijd in de gelegenheid om een parkeerplek te vinden. Reis je met het openbaar vervoer? Ook dat kan! Vanaf het treinstation is het 10 à 15 minuten fietsen naar het kantoor.

Vrieslantlaan 6 2De perfecte plek voor creatieve brainstormsessies

 

De ruimtes binnen dit kantoorpand zijn zeer representatief en hebben elk hun eigen karakter. De frisse kleuren zorgen dat je sneller geïnspireerd wordt. Ook kun je gebruik maken van razendsnelle gratis WiFi. Het kantoorpand is 7 dagen per week geopend van 6 uur ‘s ochtends tot 12 uur ‘s avonds. Bepaal hierdoor gemakkelijk je eigen werktijden. Wil je dit kantoorpand eens met eigen ogen zien? Dat kan! Plan een bezichtiging op onze website.


Plan een rondleiding in dit inspirerende kantoorpand

✅ Vliegtuigen spotten tijdens het werken vlakbij Eindhoven Airport

Een kantoorruimte vlakbij Eindhoven Airport en slechts op enkele minuten rijden van de A2. Klinkt goed, toch? Het kantoorpand aan het Flight Forum 120-164 is eigentijds, maar toch ook zeker modern. De beschikbare kantoorruimte is 375 m2 groot. Het kantoorpand zet mensen aan om in beweging te blijven en veel connecties te maken. In de nabije omgeving vind je diverse horecagelegenheden en winkels. Fijn voor als je nog even wat boodschappen moet doen of als je graag een drankje doet met je collega’s na werktijd.

Flight forum 3Dit is een mooi kantoorpand, vind je niet?

 

In het kantoorpand aan het Flight Forum kun je van verschillende services en voorzieningen gebruik maken. Drink je graag koffie? Haal dan een heerlijke espresso aan de espressobar. Of ben je vergeten je brood te smeren? Geen probleem! Neem plaats is het restaurant. Hier is genoeg keuze uit lekkere gerechten. Na het werken even fanatiek sporten? Dat kan in het aanwezige fitnesscentrum. Bovendien zijn er veel vergaderruimtes met apparatuur waar jij gebruik van kan maken. Fijn, toch?

flight forum 120 Rust heerlijk uit in deze moderne en eigentijdse hal

 

Zowel met de auto als met het openbaar vervoer is het kantoorpand goed te bereiken. De dichtstbijzijnde bushalte is op 1 minuut loopafstand van het kantoor. Met de trein moet je iets verder lopen. Het dichtstbijzijnde treinstation ligt op een afstand van 5,4 kilometer. Met de auto is het kantoorpand perfect bereikbaar vanaf de A2, A58 en A50. Vanaf deze snelwegen ben je met 10 minuten bij het kantoor. Zie jij jezelf wel werken in dit kantoor? Boek dan nu een bezichtiging!


Bekijk met eigen ogen dit eigentijdse kantoor

✅ Een kantoorruimte op loopafstand van de binnenstad van Arnhem

Heb je altijd al een kantoorruimte willen huren in het centrum van Arnhem? Dan is dit nu jouw kans! Het kantoorpand aan de Jansbuitensingel 7 komt uit het jaar 1970. Rondom het kantoor is een gezellige buurt met veel horecagelegenheden. Houd je van een goed bakje koffie? Haal lopend je kopje koffie bij Mams Coffee. Deze koffiebar ligt op slechts 300 meter lopen van het kantoorpand. Ideaal, toch?

jansbuitensingel 7 In deze vergaderruimte blijf je zeker actief

 

In het kantoorpand aan de Jansbuitensingel huur je niet alleen een grote kantoorruimte. Je kunt ook gebruik maken van de verschillende voorzieningen en services. In het kantoorpand is een bemande receptie aanwezig. De receptionistes helpen je met de postverwerking en telefoonbeantwoording. Verder is er ruimte om te vergaderen, te lunchen en te ontspannen. En die vrijdagmiddagborrel, die vindt plaats in de bar van het kantoor. Geweldig, vind je niet?

jansbuitensingel 7 2Wil jij de vrijdagmiddagborrel wel houden in deze bar?

 

Het kantoor is goed bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Vanaf het treinstation loop je slechts 700 meter naar jouw werk. Met de auto ben je vanaf de A12, A50 en A325 in minder dan 10 minuten op kantoor. De ideale werklocatie dus! Wil jij je hier wel vestigen? Plan dan snel een bezichtiging. Wie weet ben jij binnenkort de huurder van een grote kantoorruimte in dit mooie pand.


Bezoek het kantoor in het centrum van Arnhem

Huur jij binnenkort één van deze kantoorruimtes?

Je hebt nu deze 6 prachtige kantoren hebt gezien. Zit er een perfecte kantoorruimte tussen voor jou? Boek dan snel je bezichtiging. Heb je je droomkantoor nog niet kunnen vinden? Geen paniek! Neem een kijkje op onze website. Daar hebben wij nog genoeg aanbod aan mooie kantoorruimtes. Zoek in de gewenste stad en filter op de grootte van de gewenste kantoorruimte. Heb je nog wat vragen? Of kun je wel wat advies gebruiken? Neem dan contact op met onze kantoorexperts. Zij helpen je graag bij jouw zoektocht naar jouw grote kantoor!


Bekijk het aanbod aan kantoorruimtes!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure