VERHUURD
Super deal

Eindhoven Airport, Flight Forum 120-164

5 (3)
  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Parkeren

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Eindhoven Airport!

Kantoorruimte huren aan het Flight Forum (Strijp)

Vlakbij Eindhoven Airport, op enkele minuten rijden van de snelweg A2, ligt dit eigentijdse kantoorgebouw. Een zakelijk gebied met vele gerenommeerde bedrijven als AMX UK Limited, Columbus Mckinnon Benelux en Odim Wear. Je huurt in dit kantoorpand een moderne kantoorruimte waar je geïnspireerd raakt om te bewegen en te ontmoeten.

Huurprijzen, kantoor Flight Forum, Eindhoven

Momenteel is er circa 575 m2 kantoorruimte beschikbaar in dit kantoorpand aan het Flight Forum in Eindhoven. Je huurt al een ruimte op maat vanaf 22 m2. Hiervoor betaal je een maandelijkse huurprijs van €125,- per m2 per jaar. Bovendien is het mogelijk om een eigen parkeerplaats te huren bij dit kantoorpand. Hiervoor betaal je €1000,- per jaar. Een huurperiode van minimaal 1 jaar is normaal gesproken financieel het aantrekkelijkst.

Flight Forum: een espressobar, restaurant en fitness

In dit kantoorpand aan het Flight Forum in Eindhoven maak je naast je eigen kantoorruimte gebruik van vele extra services en voorzieningen. Is het tijd voor koffie? Bezoek dan de espressobar voor een heerlijke espresso. Of had je geen tijd om ’s ochtends eerst thuis te ontbijten? Neem dan plaats in het restaurant, hier worden heerlijke gerechten voor je bereid. Voor het werken een uurtje fanatiek sporten? Dat kan in het aanwezige fitnesscentrum. Bovendien zijn er nog vergaderfaciliteiten met apparatuur waar je gebruik van kunt maken.

Locatie en bereikbaarheid, Flight Forum, Eindhoven

Dit kantoorpand, gelegen in de buurt Flight Forum, is zowel met de auto als met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. De dichtstbijzijnde bushalte is Flight Forum, deze ligt op een loopafstand van maar 1 minuut. Verder bevindt treinstation Eindhoven Strijp-S zich op een afstand van 5,4 kilometer. Met de auto is het kantoorpand perfect bereikbaar vanaf de snelwegen A2, A58 en A50. Het kost je slechts 10 minuten om vanaf deze snelwegen naar kantoor te rijden. In de nabije omgeving van het kantoorpand vind je tot slot nog diverse horecagelegenheden en winkels als Exciting Wine en de Albert Heijn.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan het Flight Forum?

Vrijblijvend een rondleiding door dit kantoorgebouw aan het Flight Forum? Dat kan! Plan dan gratis een rondleiding in, heel eenvoudig.

3 beoordelingen Flight Forum

Ik ken het pand nog van jaren geleden.

Toen KPN er nog in zat had het een heel andere uitstraling. Echt een enorme upgrade, het is nu een mooi ruim, licht kantoorpand.

Grote ruimte maar toch een geheel, erg stijlvol

Heerlijke lunch wordt er in dit kantoorgebouw geserveerd

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!