Kantoorruimte huren Utrecht Zuid, Vrieslantlaan 6

Voorzieningen
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Postverwerking
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Fietsenstalling
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Gemeubileerd
 • Kastje/kluisje
 • Vergaderplek
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Vrieslantlaan 6 in Utrecht Zuid

Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 137 m2
  Huurprijs: € 2.750 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Vrieslantlaan in Utrecht

Wil jij graag een kantoorruimte huren aan de Vrieslantlaan in Utrecht? Dan biedt dit kantoorpand wellicht uitkomst voor jou! Dit prachtige pand uit de jaren 60 heeft momenteel diverse kantoorkamers beschikbaar. Zowel kleine als grote kantoorruimtes zijn per direct toegankelijk. Het is ook mogelijk om het gehele kantoorpand te huren. Neem contact op met onze vastgoedconsultants, zij helpen je graag verder bij jouw vragen of het plannen het van een bezichtiging op deze locatie.

Huurprijzen

De prijzen van de kantoorkamers variëren op basis van de oppervlakte die jij gaat huren. De kleinste kantoorruimte met een oppervlakte van 31 m2 huur je al voor €650,- per maand. Huur je liever iets groters, dan kun je kiezen uit kantoorkamers met een oppervlakte tot 116 m2. Voor de kantoorruimte van 116 m2 betaal je maandelijks €2400,-, bovenstaande prijzen zijn inclusief de service kosten. Bij het huren van een kantoorkamer in dit geweldige kantoorpand krijg je de beschikking over diverse faciliteiten zoals een vergaderruimte en pantry. Heb je belang bij het gehele kantoorpand? Dan wordt de huurprijs in overleg bepaald.

Gratis parkeren, een representatieve uitstraling en nette vergaderruimtes

Dit kantoorpand aan de Vrieslantlaan in Utrecht beschikt over een groot aantal gratis parkeerplekken. Hierdoor zijn jij en je bezoekers altijd in de gelegenheid een parkeerplek te vinden. De ruimtes in dit Business Center zijn zeer representatief aangekleed en hebben elk hun eigen karakter. Bij de opmaak van de kantoorruimtes zijn zoveel mogelijk de oude elementen van deze voormalige fabriekshal behouden. Maar wel voorzien van frisse kleur. Ook bevat het pand naast de kantoorkamers een groot aantal losse werkplekken en ruimtes voor een ontmoeting. Op jouw werkplek wordt je ondersteund door een razendsnel WiFi netwerk. Het kantoorpand is 7 dagen per week geopend van 6:00 tot 00:00 hierdoor kun jij je eigen werktijden bepalen.

Locatie en bereikbaarheid

Dit kantoorpand in het bruisende Utrecht is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Het treinstation Utrecht Centraal is binnen 10 a 15 minuten bereikbaar met de fiets. Ook is er een tramhalte in de buurt die toegang geeft tot het Utrecht Centraal Station, IJsselstein en Nieuwegein. Met de auto ben je vanaf jouw werkplek binnen enkele minuten op de A12 die in verbinding staat met de A2, A27 en A28. Dit kantoorpand bevindt zich op de bruisende woonboulevard van Utrecht. Hierdoor zijn er veel bedrijven en ondernemingen in jouw omgeving die meerwaarde voor jou kunnen bieden.

Wil jij een kantoorruimte huren aan de Vrieslantlaan in Utrecht?

 

Ga jij jouw onderneming een boost geven door een prachtige kantoorruimte in dit Business Center aan de Vrieslantlaan in Utrecht te huren? Neem dan snel contact op met onze vastgoedconsultants. Zij helpen je graag bij je vragen of het plannen van een gratis bezichtiging op deze geweldige locatie.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Vrieslantlaan 6

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen