Zoek jij een kantoorruimte in Schiphol? Lees hier over dé vele mogelijkheden!

  • Door Leonie Schabbink
  • woensdag 2 oktober 2019

Schiphol is de perfecte locatie om een kantoorruimte te huren voor jouw internationale onderneming. Als je vaak afspraken met zakelijke partners uit het buitenland hebt, zit je in Schiphol op je juiste plek. Binnen no-time ben je vanuit jouw kantoorruimte op het vliegveld, waardoor je een hoop tijd bespaart. Daarnaast ligt Schiphol in de Randstad en vlakbij Amsterdam. Wil jij de perfecte kantoorruimte huren in Schiphol? Bekijk dan snel één van de vele opties in dit blog! 


Meer dan alleen een luchthaven

Als je aan Schiphol denkt, denk je natuurlijk direct aan het vliegveld. In 2018 was Schiphol het op 2 na grootste vliegveld van Europa, met maar liefst 71 miljoen passagiers in dat jaar. Naast het feit dat Schiphol een vliegveld is, wordt Schiphol ook gebruikt als plaatsnaam. Rondom Schiphol zijn in de wijken diverse bedrijven te vinden. Wanneer je een kantoorruimte huurt in Schiphol ben je dus gegarandeerd omringd door andere toonaangevende ondernemingen. 

"De luchthaven Schiphol huisvest ruim 200 winkels en horecagelegenheden"

Vanuit Schiphol ben je binnen een half uur in het centrum van Amsterdam, zowel met de auto als via openbaar vervoer. Met de auto rijd je direct de A4 op, die in verbinding staat met Leiden en Den Haag. Verder kun je ook gebruik maken van het treinstation van Schiphol, dat een rechtstreekse verbinding heeft met vele steden in Nederland. 

De gewilde kantoorruimten van Schiphol 

Inmiddels weet je dat Schiphol de perfecte locatie is om een kantoorruimte voor jouw onderneming te huren, maar hoe vind je de geschikte kantoorruimte? In dit blog geven we je een aantal opties en zetten we de voordelen van deze specifieke kantoorruimten voor je op een rijtje. Hierna ben jij helemaal op de hoogte van de opties en kun je de kantoorruimte uitzoeken die bij jouw eisen en wensen past. 

Altijd toegang tot jouw kantoorruimte aan de Prestwickweg

Het kantoorpand aan de Prestwickweg 74 geeft je de optie om een kantoorruimte te huren van 185 m2 voor €2373,- per maand. Dit bedrag is exclusief servicekosten, de servicekosten voor deze ruimte bedragen 579,- per maand. Het kantoorgebouw is gunstig gelegen op 4 minuten lopen van de bushalte en met een kwartier zit je op verschillende snelwegen, zoals de A4, A9 en A10. 

Wanneer je met de auto naar je kantoorruimte reist, heb je de mogelijkheid om voor de deur op je eigen parkeerplek te parkeren. Verder kun je gebruik maken van een pantry, om bijvoorbeeld een kop koffie te zetten. Het kantoorgebouw beschikt over razendsnelle WiFi en je kantoorruimte is 24/7 toegankelijk. 

Kantorruimte aan Prestwickweg 74 52352Werk binnenkort vanuit deze kantoorruimte aan de Prestwickweg

Huur jij straks een kantoorruimte aan de Evert van de Beekstraat in Schiphol? 

Als je op zoek bent naar een kantoorruimte in Schiphol, dan heeft het kantoorgebouw aan de Evert van de Beekstraat 354 vast een geschikte optie voor jouw bedrijf. In dit kantoorgebouw kun je niet alleen een kantoorruimte huren, maar je kunt ook kiezen voor een kantoorkamer of een (flex)werkplek. Een grote kantoorruimte met een oppervlakte van maar liefst 135 m2 kun je al huren voor 7900,- per maand. 

De locatie van dit kantoorpand zorgt ervoor dat jouw kantoorruimte goed bereikbaar is. De bushalte is slechts 2 minuten lopen en het treinstation zit op een loopafstand van 15 minuten. Als je het belangrijk vind dat je medewerkers de mogelijkheid hebben om in de buurt te sporten, moet je zeker voor dit kantoorgebouw kiezen. De sportschool bevindt zich namelijk op 5 minuten lopen van je kantoorruimte. 

Naast de uitstekende locatie beschikt de Evert van de Beekstraat ook over vele services en faciliteiten. Het kantoorgebouw heeft een bemande receptie en het is mogelijk om 24/7 gebruik te maken van je werkplek. Vanaf afritten van de A4, A9, en A200 ben je binnen slechts 3 minuten bij je kantoorruimte. Daarnaast kun je dan gebruik maken van de parkeerplaatsen die naast het kantoorgebouw liggen. 

Kantoorruimte aan de Evert van de beekstraat westelijke rand 43184Laat je inspireren door de creatieve werkomgeving aan de Evert van de Beekstraat.

Kies voor een specifiek stadsdeel van Schiphol

Je kunt er ook voor kiezen om je te willen vestigen in een specifiek deel van Schiphol. Zo kun je je kantoorruimte vestigen in het bruisende Schiphol Airport of kun je kiezen voor het bedrijventerrein Schiphol-Rijk. Lees hieronder wat beide locatie te bieden hebben voor jouw organisatie. 

Maak gebruik van de vele services midden op Schiphol Airport

Wil jij je vestigen in het World Trade Center (WTC) Schiphol Airport? Huur dan een kantoorruimte aan de Schiphol Boulevard 127. Het kantoorgebouw beschikt over diverse kantoorruimten die variëren van 8 m2 voor 679,- tot 38 m2 voor 4074,- per maand. Hierdoor is er altijd wel een kantoorruimte te huur, die past bij de eisen en wensen van jouw onderneming. 

Een groot voordeel van een kantoorruimte binnen Schiphol is dat er vele restaurants en winkels in de directe omgeving gevestigd zijn. Het WTC beschikt over een hoog servicelevel met onder anderen een bemande receptie voor de postverwerking en telefoonaanname en een optie voor cateringverzorging. 

Vergaderruimte in de Schiphol boulevard 50617Vergader voortaan naast een verkeerstoren in Schiphol.

Een goede bereikbaarheid van jouw kantoorruimte in Schiphol-Rijk

Aan de Tupolevlaan 41-63 kun je zowel een kantoorruimte als een kantoorkamer huren voor jouw bedrijf. Een kantoorruimte van 305 m2 is te huur voor 6540,- per maand. Daarnaast is een kantoorkamer voor 4 personen al beschikbaar voor 1180,- per maand en een kantoorkamer voor 6 personen huur je voor 1770,- per maand. 

Dit kantoorpand heeft een uitstekende bereikbaarheid. In 3 minuten lopen ben je al bij de bushalte, deze buslijn brengt je naar het treinstation van Schiphol. Ook wanneer je met de auto reist, is dit kantoorgebouw makkelijk te bereiken. Binnen 10 minuten ben je van jouw kantoorruimte op de A4, A9 en A44. Een parkeerplaats hoeft ook geen probleem te zijn door de ruime garage die aanwezig is.

Uitzicht van kantoorruimte aan de Tupolevlaan 41 63 45002Loop in je pauze een rondje langs het water zodat je daarna weer efficiënt aan het werk kunt.

Al een kantoorruimte gevonden? 

Weet jij na het lezen van dit blog zeker dat je je organisatie wilt vestigen in Schiphol of wil je meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op met een van de vastgoedconsultants van SKEPP, zij helpen je graag verder in de zoektocht naar de perfecte kantoorruimte voor jouw onderneming!


Neem direct contact op!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure