Kantoorruimte huren Schiphol-Rijk, Tupolevlaan 41-63

5 (1 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Postverwerking
 • Lift
 • Telefoon beantwoording
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Bureau
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Tupolevlaan 41-63 in Schiphol-Rijk

Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 305 m2
  Huurprijs: € 5.340 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Tupolevlaan in Schiphol-Rijk

Ben jij op zoek naar een geschikte kantoorruimte in Schiphol-Rijk? Zoek dan niet verder en neem een kijkje in dit representatieve kantoorpand aan de Tupolevlaan. Waarom? Niet alleen de kantoorruimten zien er strak uit, maar je maakt daarnaast ook gebruik van allerlei services en faciliteiten. Daarnaast is het kantoorgebouw ook op een ideale locatie gevestigd, met zowel de auto als het openbaar vervoer bereik je makkelijk en snel je werkplek. Nieuwsgierig? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in en bekijk het zelf!

Huurprijzen

Op dit moment zijn er nog meerdere kantoorruimten beschikbaar voor de verhuur. Waaronder 3 kantoorkamers die geschikt zijn voor 4 personen, hier betaal je een maandelijks bedrag voor vanaf €1180,-. Zijn deze kantoorruimten te klein en huur je liever een grotere kantoorunits? Er zijn momenteel ook 2 kantoorunits beschikbaar geschikt voor 6 personen. Voor deze kantoorruimte betaal je een maandelijks bedrag vanaf €1770,-. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag het onze vastgoedconsultants.

Een receptie, vergaderzalen en glasvezel

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Tupolevlaan in Schiphol-Rijk hoef je nergens meer achteraan, aan alles op deze locatie is gedacht. Bij binnenkomst in de royale entree tref je een bemande receptie, zij zorgen dagelijks voor een prettig ontvangst voor jou en je collega’s en eventuele klanten. Daarnaast kunnen zij je ondersteunen in verschillende werkzaamheden zoals het aannemen van binnenkomende telefonie en het verwerken van de post. Wanneer er klanten langs komen is het makkelijk om gebruik te maken van de aanwezige vergaderzalen, die ook beschikken over presentatie mogelijkheden. Houd je van snel en efficiënt werken? Dit is zeker mogelijk door het aangelegde glasvezel, ideaal!

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand heeft een gunstige ligging in Schiphol-Rijk. Niet alleen met de auto is je werkplek makkelijk te bereiken, maar ook met het openbaar vervoer kun je makkelijk en snel naar jouw kantoorkamer reizen. In de zelfde straat is namelijk een bushalte te vinden, deze buslijn kan je naar het treinstation in Schiphol vervoeren. Met de auto reis je makkelijk vanaf de rijkswegen A4, A9 en A44, vanaf de afritten ben je binnen 10 minuten bij jouw kantoorruimte. Vervolgens kun je de auto parkeren in de ruime garage!

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Tupolevlaan in Schiphol-Rijk?

Zie je het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Tupolevlaan in Schiphol-Rijk? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en/of onduidelijkheden en plannen een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend in de zoektocht naar kantoorruimte aan de Tupolevlaan.  


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

K

Strak en erg modern!

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Tupolevlaan 41-63

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen