Kantoorruimte huren Schiphol, Prestwickweg 74

5 (3 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Bureau
 • Internet
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Vergaderplek
 • KVK-inschrijving
 • Postadres
 • Keuken
 • Parkeren
Bereikbaarheid
 • Bushalte Schiphol-ZO, Shannonweg 4 min. lopen (0,4 km)
 • Treinstation Schiphol Airport 1 uur 31 min. lopen (7,5 km)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Prestwickweg 74 in Schiphol

Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 185 m2
  Huurprijs: € 2.637 € 2.373 p.m.
  Vraag vrijblijvend huurinformatie op
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Prestwickweg in Schiphol

Wil jij graag een kantoorruimte huren in Schiphol, maar ben je er nog niet uit welke locatie geschikt is voor jouw organisatie? Dan raden wij je aan om een kijkje te nemen in Schiphol Zuidoost, aan de Prestwickweg. Hier staat een representatief kantoorgebouw met een grote kantoorruimte in de verhuur. De locatie van het kantoorgebouw is uitstekend, je huurt hier namelijk een werkplek aan de op- en afritten van de A4. Wil jij graag een kijkje nemen bij deze locatie? Plan dan snel een rondleiding in.

Huurprijzen

Op dit moment is er één grote kantoorruimte beschikbaar met een totale oppervlakte van 185 m2. Voor deze kantoorkamer betaal je een maandelijks bedrag van €2373,-, dit bedrag is exclusief service kosten. De servicekosten voor deze ruimte bedragen €579,- per maand. Benieuwd naar de mogelijkheden bij het huren van deze kantoorruimte? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag verder.

Parkeergelegenheid en een pantry

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Prestwickweg in Schiphol, maak je naast je werkplek ook gebruik van alle aanwezige services en faciliteiten. Wanneer je bijvoorbeeld met de auto naar je werkplek reist, dan heb je de mogelijkheid om deze voor de deur op je eigen parkeerplek te parkeren. Heb je meerdere parkeerplaatsen nodig? Op de algemene parkeerplaats is ook nog voldoende ruimte voor je collega's en/of klanten. Ook kun je gebruik maken van een pantry, een handige plek voor het zetten van een kopje koffie/thee, heb je 24/7 toegankelijkheid en is er razendsnelle WiFi aanwezig. 

Locatie en bereikbaarheid

De locatie van de kantoorruimte is zoals eerder aangegeven zeer gunstig, zowel met de auto als met het openbaar vervoer bereik jij makkelijk en snel jouw nieuwe werkplek. Verschillende rijkswegen zoals de A4, A9 en A10 liggen op een korte reisafstand rijden naar je werkplek en de dichtstbijzijnde bushalte is bereikbaar binnen 3 minuten lopen. 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Prestwickweg in Schiphol?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Prestwickweg in Schiphol? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en plannen een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Of hier kosten aan verbonden zijn? Nee! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend in de zoektocht naar kantoorruimte. Bij ons huur je een kantoorruimte aan de Prestwickweg in Schiphol.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

E

Mooi kantoorpand op een goed bereikbare locatie!

B

Goed concept!

R

Alles is hier goed georganiseerd en een perfecte locatie!

Top!Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Prestwickweg 74

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen