Op zoek naar een kantoorruimte in Amersfoort? Je vindt het hier!

  • Door Demi Boswinkel
  • dinsdag 27 augustus 2019

Het aanbod van kantoorruimtes in Amersfoort is divers, maar zeer gewild, waardoor je dus snel moet zijn als je je bedrijf in deze prachtige stad wil vestigen. Amersfoort ligt op 20 minuten rijden van Utrecht, waardoor je bedrijf centraal in Nederland gelegen is. Ook telt Amersfoort ongeveer 152.000 inwoners, waardoor je alleen al in de stad zelf een breed publiek hebt. Ontdek bij SKEPP de voordelen van Amersfoort en de verscheidene kantoorruimtes die we aanbieden.


Het bruisende centrum van Amersfoort

In het gezellige centrum heb je alles vlak bij de hand. In de historische straatjes vind je veel barretjes en restaurants waar je ’s middags kunt lunchen of de week af kunt sluiten met een vrijdagmiddagborrel. Het centrum ligt op loopafstand van het station, waardoor je werknemers en klanten makkelijk met het openbaar vervoer kunnen reizen. Met de auto bevind je je al snel op de A28. In dit blog worden verschillende panden uitgelicht die in Amersfoort Centrum liggen:

Zithoek4Een meeting was nog nooit zo comfortabel als aan het Smallepad 32.

Kom werken aan het Smallepad 32 in Amersfoort

Reis je zelf of je werknemers graag met de trein naar het werk? Dan is dit kantoorpand aan het Smallepad 32 de perfecte match. Vanaf je kantoorruimte of flexplek kijk je uit over het station, waardoor het nog onmogelijk is om de trein te missen! Ook als je met de auto naar het werk komt, ben je als je de A28 verlaat binnen 10 minuten op kantoor.

Door de ondersteuning van de receptie aan het Smallepad kan jij je focussen op wat echt belangrijk is: jouw bedrijf!

Je bepaalt je eigen werktijden, want het kantoorpand is 24/7 geopend. Bij de receptie word je ondersteund met binnenkomende post en telefoontjes. Je hoeft je niet druk te maken over de schoonmaak, want zelfs deze service zit bij de prijs inbegrepen!

 

Gezamelijke ruimteGeniet in de lounge aan het Smallepad 32 van je verdiende kopje koffie.

In het pand vind je naast flexplekken ook kantoorkamers en kantoorruimtes. Zo is dit pand niet alleen geschikt voor de zzp’er, maar ook voor de groeiende onderneming met meerdere werknemers. Voor de kamers en kantoorruimtes verschillen de prijzen tussen de €269,- en €1.687,- per maand. Voor dat laatste bedrag heb je een kantoorruimte van maar liefst 150 m2. Er is dus veel mogelijk voor elk budget en wensenpakket!

Huur je binnenkort een kantoorruimte aan Stationsplein 1-37 in Amersfoort?

In het kantoorpand aan het Stationsplein 1-37 in Amersfoort vind je verschillende mooie afgewerkte kantoorruimtes, welke volledig aan je wensen voldoen. Het pand is laatst nog volledig gerenoveerd. SKEPP biedt verschillende kantoorruimtes aan, zo huur je al een kantoorkamer vanaf 1 persoon vanaf €470,- per maand. Een grotere unit voor bijvoorbeeld 6 personen kost €2820,- per maand.

freelance werkruimte te huur stationsplein 1 37 50251Het modern ingerichte pand aan het Stationsplein 1-37 beschikt over alle faciliteiten.

Bij de bemande receptie worden niet alleen jij, maar ook je gasten altijd vriendelijk ontvangen. Ook helpen ze je graag met het ontvangen van post en het doorschakelen van telefoontjes. Mocht je wat langer door willen werken of een keertje op zaterdag op kantoor willen komen, dan is dit geen enkel probleem. Je kan namelijk 24/7 terecht in het kantoorpand. Zo heb je de vrijheid om je werkweek in te delen, zoals jij dat wilt. Ook de lunch is geen enkel probleem. Vanaf kantoor loop je namelijk zo de stad in voor een bezoek aan een leuk eettentje!

Bedrijvenpark Amersfoort Isselt

Amersfoort Isselt is een bedrijventerrein van wel 189 hectare. Hier vind je dus alles wat je nodig hebt voor je bedrijf en is het heel makkelijk om te kunnen netwerken met de buren. Op het terrein vind je namelijk naast scholen, ook verschillende showrooms en MKB-bedrijven. Ook ligt het bedrijventerrein aan de Eemhaven en kan je met de auto snel naar de binnenstad van Amersfoort. Openbaar vervoer is ook geen probleem, er is namelijk altijd wel een bushalte in de buurt.

Bedrijventerrein Amersfoort Isselt is centraal gelegen via openbaar vervoer, snelweg en water. 

Werk jij binnenkort vanaf de Havenweg 21K in Amersfoort?

Als je geïnteresseerd bent in een kantoorruimte op Amersfoort Isselt, dan is dit kantoorpand aan de Havenweg 21K zeker een aanrader. In het pand zijn maximaal 3 bedrijven gevestigd, waardoor je rustig kunt werken. Er zijn verschillende kantoorruimtes te huur, zo betaal je voor een kantoorruimte van 25 m2 maandelijks €685,-. Ook zitten alle servicekosten bij de prijs inbegrepen, dus sta je nooit voor een vervelende verrassing.

 

creatieve werkplekken havenweg nijverheid 53270In deze inspirerende omgeving aan de Havenweg 21K kom jij de werkdag wel door!

 Aan de Havenweg vind je alles wat je nodig hebt om te kunnen netwerken.

Standaard kan je bij alle kantoorruimtes gebruik maken van de gezamenlijke huiskamer van 75 m2. Hier geniet je van je welverdiende koffie of thee en kan je je verse lunch bereiden. Bovendien houdt jij je hoofd altijd koel, ook tijdens de ergste hittegolf. Door het hele pand is namelijk airco te vinden, waardoor verkoeling nooit ver te vinden is.

Centraal gelegen Amersfoort Centraal Station

Amersfoort Centraal Station is ideaal bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer, en als je een kantoorruimte bij het station kiest, is je bedrijf altijd goed bereikbaar. Als je het station uitloopt, zijn er op loopafstand genoeg kantoorpanden te vinden waar een ruim aanbod is. Zo bied je een extra service aan je werknemers en je klanten!

Geniet van het aanbod op Piet Mondriaanplein 13-31 in Amersfoort

Als je een kantoorruimte huurt aan het Piet Mondriaanplein 13-31, geniet je van het gemak en de bereikbaarheid van een kantoor bij het Centraal Station van Amersfoort. Het servicelevel van het pand is uitermate hoog, waardoor jij je helemaal kunt focussen op je werk. Zo word je vriendelijk ontvangen en geniet je van een lekkere kop koffie of thee, voordat je aan het werk gaat. In de lounge kan je het laatste nieuws lezen of mailtjes beantwoorden.

flexwerkplek gemeenschappelijke ruimte kantoorpand amersfoort piet mondriaanplein2 1In de ruime lounge aan het Piet-Mondriaanplein 13-31 kun je heerlijk ontspannen.

Extra pluspunt is de inpandige fitnessruimte, waar je voor of na het werk heerlijk je hoofd leeg kunt maken op één van de vele toestellen. Voor de lunch kan je gebruik maken van het restaurant of loop je snel het centrum in voor een leuke lunchspot. Ook zijn er meerdere vergaderruimtes waar je gebruik van kunt maken. Dit zit allemaal bij de huur van de kantoorunit in, welke begint vanaf €349,- per maand voor 2 personen.

Door de ligging aan het Piet Mondriaanplein en naast Amersfoort Centraal is jouw kantoor altijd goed bereikbaar!

Ben je na het lezen van deze blog geïnspireerd geraakt of heb jij het ideale kantoorpand of kantoorruimte in Amersfoort gevonden? Aarzel dan niet en neem gemakkelijk contact op met één van onze vastgoedconsultants. Zij helpen je gratis en vrijblijvend verder bij je zoektocht naar je perfecte kantoorruimte in Amersfoort. Plan een bezichtiging in bij een pand naar keuze en wie weet vind jij je nieuwe kantoorruimte in het mooie Amersfoort!

 
Neem contact op!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure