Kantoorruimte huren Amersfoort Centraal Station, Smallepad 32

Voorzieningen
 • Bureau
 • Internet
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Vergaderplek
 • KVK-inschrijving
 • Postadres
 • Keuken
 • Parkeren
Bereikbaarheid
 • Bushalte Amersfoort, Stadhuis 3 min. lopen (0,2 km)
 • Treinstation Amersfoort 9 min. lopen (0,7 km)
 • Park 10 min. lopen (0,8 km)
 • Sportschool 4 min. lopen (0,3 km)
Beschikbaarheid

Bekijk hieronder welke kantoortypen beschikbaar zijn aan Smallepad 32

15% korting!
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan het Smallepad in Amersfoort

Ben jij op zoek naar een kantoorruimte of werkplek in Amersfoort? Aan het Smallepad staat dit eigentijdse kantoorpand. Hier zijn nog diverse kantoorruimten en werkplekken voor de verhuur beschikbaar. Het kantoorgebouw is voorzien van energielabel A en voldoet daarmee aan de laatste voorschriften. Het pand bevindt zich op een toplocatie in Amersfoort. Het Mercure Hotel ligt 200 meter verderop, ideaal als je buitenlandse zakenpartners op bezoek krijgt. Het kantoorpand heeft een moderne uitstraling en een hippe inrichting in de algemene ruimten.

Huurprijzen

In dit kantoorpand zijn diverse kantoorruimten te huur. Je huurt het meest voordelig als je besluit een kantoorkamer te huren voor minimaal 1 jaar. De huurprijs van een kantoorkamer bedraagt €269,- per werkplek per maand. Huur jij met je onderneming dus een kantoorkamer voor 4 personen? Dan betaal je maandelijks een bedrag van €1076,-. Een leuke prijs voor deze centrale locatie in Amersfoort. Ook is het mogelijk om een werkplek te huren, dit kan al vanaf €95,- in de maand! Op zoek naar een grote oppervlakte? 100 m2, 150 m2, 200 m2 alles is hier mogelijk! Vraag onze vastgoedconsultants naar alle mogelijkheden.

Receptie, 24/7 toegang en schoonmaak

Voor al je vragen kun je in dit kantoorpand aan het Smallepad in Amersfoot kun je terecht bij de receptionisten. De focus ligt op klantvriendelijkheid en gastvrijheid. Diverse werkzaamheden worden jou als huurder uit handen genomen. De post wordt in dit kantoorpand voor jou verwerkt en indien gewenst zal de telefoon beantwoord worden. Ook nemen ze jouw gasten altijd vriendelijk in ontvangst. De mogelijkheden zijn oneindig! Ook is het mogelijk om het kantoorpand 24/7 te betreden en hoef jij je geen zorgen te maken over het schoonmaken van jouw werkplek.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand aan het Smallepad in Amersfoort is zowel met de auto als met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. Het dichtstbijzijnde treinstation is Amersfoort Centraal, dit station ligt op een afstand van 700 meter. Daarnaast is bushalte Amersfoort Stadhuis slechts 200 meter verwijderd van jouw kantoorruimte. Reis je met de auto? Vanaf de A28 ben je in een kleine 10 minuten op kantoor. Verder bevindt het pand zich in een erg gezellige buurt. Voor een drankje kun je terecht bij Zoey Eetcafé en de dagelijkse boodschappen haal je gemakkelijk bij de Albert Heijn, deze ligt 200 meter verderop.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan het Smallepad in Amersfoort?

Wil jij graag een werkplek of kantoorruimte huren in dit prachtige kantoor aan het Smallepad in Amersfoort? Wees er snel bij! Dit is een erg populair kantoorpand in het centrum van Amersfoort. Plan vandaag nog een rondleiding in, geheel gratis.


Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Smallepad 32 in Amersfoort Centraal Station

(Flex)werkplekken
Kantoorkamers
Kantoorruimten
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?
Media

Krijg alvast een goede indruk van dit kantoor

Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

M

Dit kantoorpand aan het Smallepad is hip en modern, dat zie je terug in het interieur door het gehele pand.

Helemaal mijn smaak! Iedere dag wanneer ik de straat oversteek vanaf het treinstation naar mijn werkplek geniet ik eerst van een heerlijke bakje koffie in de koffiecorner, heerlijk!

A

Een gezellig kantoorpand met een hoog servicelevel!

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Smallepad 32

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner