Kantoorruimte huren Amersfoort Isselt, Havenweg 21K

Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Havenweg 21K in Amersfoort Isselt

Beschikbaarheid bijgewerkt:

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Amersfoort Isselt!
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Havenweg in Amersfoort (Isselt)

Wil jij graag een kantoorruimte huren aan de Havenweg in Amersfoort Isselt? Wacht dan niet langer en neem een kijkje in dit kantoorgebouw aan de Havenweg. Je hebt hier de mogelijkheid om een kantoorruimte te huren in een kantoorpand waar slechts 3 bedrijven zitten, het is dus vrij kleinschalig en daardoor erg comfortabel. Naast de ideale ligging zijn ook de faciliteiten goed georganiseerd. Wil jij graag een kijkje nemen? Plan dan snel een rondleiding in. 

Huurprijzen

Op dit moment zijn er 2 kantoorruimten beschikbaar voor de verhuur. De kleinste kantoorkamer heeft een oppervlakte van 25 m2 en is te huur voor een maandelijks bedrag van €685,-. Huur je liever een kantoorunit met wat meer ruimte? Neem dan een kijkje in de kantoorruimte van 52 m2, te huur voor €1015,- per maand. Naast deze kantoorruimten heb je ook de mogelijkheid om gebruik te maken van de 75 m2 algemene ruimte. Bovenstaande bedragen zijn inclusief alle bijkomende services en faciliteiten, er zullen dus geen onverwachte kosten zijn. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag het onze vastgoedconsultants.

Een pantry en airco

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Havenweg in Amersfoort Isselt, maak je naast je kantoorruimte ook gebruik van de multifunctionele woonkamer van 75 m2. In deze ruimte is ook een pantry aanwezig, een fijne plek voor het zetten van een lekker kopje koffie/thee en het voorbereiden van een verse lunch. Daarnaast heb je de mogelijkheid om altijd tijdens hete dagen het hoofd koel te houden, er is namelijk in het kantoorgebouw airco aanwezig. 

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorgebouw is op een gunstige locatie gevestigd, namelijk op het bedrijventerrein ‘De Isselt’. Met de auto bereik je vanaf je werkplek binnen enkele minuten verschillende opritten van de rijkswegen zoals de A1 en A28. Reis je liever met het openbaar vervoer? Er is op loopafstand een bushalte te vinden met een rechtstreekse verbinding naar Amersfoort Centraal Station.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Havenweg in Amersfoot Isselt?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Havenweg in Amersfoort Isselt? Wacht dan niet lange ren neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag gratis en geheel vrijblijvend bij al je vragen en plannen een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Via SKEPP huur jij straks jouw nieuwe kantoorruimte aan de Havenweg in Amersfoort.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Havenweg 21K

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen