Amersfoort Centraal Station, Piet Mondriaanplein 13-31

4 (2)
  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • Kastje/kluisje

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorkamers

vanaf € 686 p.m.

Huur een werkplek vanaf €349,- per maand in Amersfoort!

Altijd uw bedrijf al willen vestigen in een dynamische omgeving? In dat geval kunt u geen betere hotspot vinden dan het centraal station van een Nederlandse stad als Amersfoort. Uw eigen kantoorruimte kunt u natuurlijk 24/7 betreden. U huurt hier een werkplek, kantoorunit of kantoorruimte op maat (>100 m2).

Een vriendelijke ontvangst op kantoor en een lekkere kop koffie

Wanneer u op kantoor aankomt, wordt u met een vriendelijke lach ontvangen door één van de medewerkers van het serviceteam en drinkt u natuurlijk een gratis kop koffie of thee. In de business lounge kunt u rustig werken of even bijkomen van de hectiek.

Inpandig fitnesscentrum aan het Piet Mondriaanplein

Overigens wanneer u, uw gedachten echt even wilt laten varen dan maakt u gebruik van de inpandige gym en fitnessruimte. Er is een bedrijfsrestaurant aanwezig waar u kunt lunchen. Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van de cateringfaciliteiten die de verhuurder u biedt (bijvoorbeeld sandwiches bij meetings). Voor vergaderingen kunt u gebruik maken van de diverse vergaderruimtes.

Een werkplek huren voor €349,- per maand op Amersfoort CS

Een werkplek huurt u hier vanaf €349,- per maand. De huurprijs van de verschillende kantoorruimtes wordt ook berekend op basis van het aantal personen. Een kantoorunit voor 2 personen huurt u vanaf slechts €1.000,-, en een kantoorunit voor 5 personen huurt u hier al vanaf €1.745,- per maand. Natuurlijk zijn de huurprijzen altijd afhankelijk van de contractduur en de exacte hoeveelheid personen.

Een centraal gelegen kantoorruimte in Amersfoort nodig?

Zoekt u naar een werkplek, kantoorunit of kantoorruimte op maat vanaf 100 m2 in Amersfoort? Hier bent u aan het juiste adres. Het beste is om contact op te nemen met SKEPP, zodat u een rondleiding aan kunt vragen en het kantoorpand met eigen ogen kan zien!

2 beoordelingen Piet Mondriaanplein

Modern kantoorpand in Amersfoort!

Van alle voorzieningen en services voorzien, handig dat je er direct aan de slag kunt!!

Super kamers!

Ziet er allemaal netjes uit. Direct aan het spoor gelegen - ideale bereikbaarheid.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!