Super deal

Amersfoort Centrum, Stationsplein 1-37

  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorkamers

vanaf € 470 p.m.

Kantoorruimte huren aan het Stationsplein in Amersfoort (Centrum)

Wil jij graag een kantoorruimte huren in het centrum van Amersfoort, maar heb je nog niet de geschikte locatie gevonden? Dan raden wij je aan om een kijkje te nemen in het kantoorgebouw aan het Stationsplein. Hier heb je de mogelijkheid om mooi afgewerkte kantoorruimten te huren in een kantoorgebouw wat pasgeleden volledig is gerenoveerd. Wil je graag een binnenkort een kijkje nemen? Plan dan snel een rondleiding in.

Huurprijzen

In het kantoorgebouw is het mogelijk om een kantoorkamer vanaf 1 persoon te huren, hier betaal je een maandelijks bedrag van €470,- voor. Huur je liever een grotere kantoorunit voor bijvoorbeeld 6 personen? Ook dat is mogelijk voor €2820,- per maand. Ben je met een organisatie van 10 personen? Dan moet je rekening houden met maandelijkse kosten van rond de €4700,-. Ben je met een grotere organisatie, maar wil je wel graag op deze locatie een kantoorruimte huren? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants en vraag naar de mogelijkheden van deelverhuur.

Een receptie en 24/7 toegankelijkheid

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan het Stationsplein in Amersfoort Centrum, zul je wanneer je aankomt altijd vriendelijk worden ontvangen in de centrale hal. Hier is namelijk een bemande receptie aanwezig die dagelijks jou en jouw klanten vriendelijk ontvangt. Ook kunnen de receptionisten je ondersteunen in verschillende werkzaamheden zoals het aannemen van binnenkomende telefonie en het verwerken van de post. Een ander voordeel is de 24/7 toegankelijkheid, zo bepaal je altijd jouw eigen werkdagen en -tijden.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorgebouw is op een centrale locatie gevestigd in Amersfoort. Op een korte loopafstand bereik je hartje centrum waar alle veel winkels en historische bezienswaardigheden te vinden zijn. Reis je met de auto naar je werkplek? Verschillende rijkswegen zoals de A1 en A28 zijn binnen enkele minuten vanaf jouw werkplek te bereiken. Reis je toch liever met het openbaar vervoer? Het centraal station van Amersfoort is direct naast het kantoorgebouw gelegen, ideaal!

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan het Stationsplein in Amersfoort Centrum?

Ben jij enthousiast en wil je graag een kantoorruimte huren aan het Stationsplein in Amersfoort Centrum? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en plannen een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend verder met het huren van een kantoorruimte aan het Stationsplein in Amersfoort.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!