Kantoorruimte huren Amersfoort Centrum, Stationsplein 1-37

4 (1 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Lift
 • (Flex)werkplekken
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Vergaderplekken
 • Receptie
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Stationsplein 1-37 in Amersfoort Centrum

Beschikbare (flex)werkplekken
 • (Flex)werkplek

  Ruimte: 7 dagen per week beschikbaar
  Huurprijs: € 178 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 3 personen
  Huurprijs: € 679 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 5 personen
  Huurprijs: € 1.129 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 8 personen
  Huurprijs: € 1.809 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan het Stationsplein in Amersfoort (Centrum)

Wil jij graag een kantoorruimte huren in het centrum van Amersfoort, maar heb je nog niet de geschikte locatie gevonden? Dan raden wij je aan om een kijkje te nemen in het kantoorgebouw aan het Stationsplein. Hier heb je de mogelijkheid om mooi afgewerkte kantoorruimten te huren in een kantoorgebouw wat pasgeleden volledig is gerenoveerd. Wil je graag een binnenkort een kijkje nemen? Plan dan snel een rondleiding in.

Huurprijzen 

In het kantoorgebouw is het mogelijk om een kantoorkamer vanaf 1 persoon te huren, hier betaal je een maandelijks bedrag van €470,- voor. Huur je liever een grotere kantoorunit voor bijvoorbeeld 6 personen? Ook dat is mogelijk voor €2820,- per maand. Ben je met een organisatie van 10 personen? Dan moet je rekening houden met maandelijkse kosten van rond de €4700,-. Ben je met een grotere organisatie, maar wil je wel graag op deze locatie een kantoorruimte huren? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants en vraag naar de mogelijkheden van deelverhuur. 

Een receptie en 24/7 toegankelijkheid 

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan het Stationsplein in Amersfoort Centrum, zul je wanneer je aankomt altijd vriendelijk worden ontvangen in de centrale hal. Hier is namelijk een bemande receptie aanwezig die dagelijks jou en jouw klanten vriendelijk ontvangt. Ook kunnen de receptionisten je ondersteunen in verschillende werkzaamheden zoals het aannemen van binnenkomende telefonie en het verwerken van de post. Een ander voordeel is de 24/7 toegankelijkheid, zo bepaal je altijd jouw eigen werkdagen en -tijden. 

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorgebouw is op een centrale locatie gevestigd in Amersfoort. Op een korte loopafstand bereik je hartje centrum waar alle veel winkels en historische bezienswaardigheden te vinden zijn. Reis je met de auto naar je werkplek? Verschillende rijkswegen zoals de A1 en A28 zijn binnen enkele minuten vanaf jouw werkplek te bereiken. Reis je toch liever met het openbaar vervoer? Het centraal station van Amersfoort is direct naast het kantoorgebouw gelegen, ideaal!

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan het Stationsplein in Amersfoort Centrum?

Ben jij enthousiast en wil je graag een kantoorruimte huren aan het Stationsplein in Amersfoort Centrum? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en plannen een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend verder met het huren van een kantoorruimte aan het Stationsplein in Amersfoort.  


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

A

Hier kun je na werktijd binnenlopen, super fijn als je iets bent vergeten of als je langer door wilt werken.

De kantoorruimte ben ik over te spreken, het ziet er strak uit met alles wat je nodig hebt.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Stationsplein 1-37

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen