Kantoorruimte huren in Hilversum? Deze 4 kantoren mag je niet missen!

  • Door Wouter Stens
  • woensdag 23 september 2020

Een kantoorruimte huren in Hilversum? Dat is een hele goede keuze! De centrale ligging van Hilversum is enorm gunstig voor het huren van een kantoorruimte. Hierdoor is het voor iedereen makkelijk bereikbaar. In dit blog lees je over de voordelen van het huren in Hilversum en welke toffe kantoren in Hilversum te vinden zijn.


De mediastad Hilversum

Hilversum staat voornamelijk bekend als de mediastad van Nederland. De stad bruist van de creativiteit. Naast de diverse televisieomroepen is er ook veel architectuur, er staan namelijk prachtig ontworpen gebouwen in de stad. De natuurliefhebber is ook helemaal op zijn plek in Hilversum. De stad is namelijk omringd door heide en bos. Zoek de drukte op wanneer je wilt, maar geniet ook van de rust in de groene omgeving. Kortom, voor elk wat wils.

Hilversum bruist van de creativiteit!

Daarnaast ligt Hilversum tussen Amsterdam en Utrecht, maar ook Almere ligt dichtbij. Hilversum is hierdoor een uitstekende locatie voor het huren van een kantoorpand. Naast het bedrijfsleven, biedt de stad ook veel leuke activiteiten aan. Ga een middag bootvaren op het Loosdrecht Plassengebeid of geniet van de groene heide in het Gooisch Natuurreservaat. Hilversum is een interessante locatie met veel voordelen voor jou als je er een kantoorruimte wilt huren. Hilversum is dus een goede stad om jouw kantoor te vestigen! Lees snel dit blog om te lezen welke kantoren in Hilversum te huren zijn.

✅ 1. Huur een artistiek kantoor in Hilversum Zuidoost

Dit kantoorpand bevindt zich aan de Olympia 1 in zuidoost Hilversum. De ligging is zeer gunstig, want het kantoorpand ligt namelijk 100 meter verwijderd van een busstation. Daarnaast ligt het dichtbijzijnste treinstation op 800 meter afstand. Het kantoorpand is gelegen op een bedrijventerrein met uitzicht over het welbekende Smithuyserbos. Dit bedrijventerrein ligt direct naast de Rijksweg A27, waardoor het reizen met de auto ook goed mogelijk is. 

Er zijn ook veel faciliteiten in het pand aan de Olympia 1 waar jij gebruik van kan maken. Het kantoor is 24/7 toegankelijk, jij bepaalt je werktijden. Daarnaast is er een gezamenlijke pantry in het kantoorpand, waar je jouw lunch kunt bereiden. Ook hoef jij het kantoor niet schoon te maken. Tot slot is parkeren bij het kantoor geen probleem. Je kunt zelfs jouw eigen parkeerplek huren.

Olympia 1 Hilversum open kantoorruimte

Het plafond zorgt voor een eigenzinnige en industriële uitstraling.

In dit kantoorpand zijn er meerdere kantoorruimten en kantoorkamers beschikbaar om te huren. De kantoorruimten hebben een metrage variërend tussen de 415 en 847 vierkante meter. De huurprijzen van deze kantoorruimten starten al vanaf € 3.804,-per maand. Richt de kantoorruimte naar eigen behoefte in en creëer de ideale werkplek voor jou! Heb je hier hulp bij nodig? Onze designers helpen je graag bij jouw kantoorinrichting.

Naast kantoorruimten heeft het kantoorpand ook kantoorkamers beschikbaar, die kleiner zijn qua oppervlakte dan de kantoorruimten. De beschikbare kantoorkamers zijn geschikt voor 5 tot 11 personen. De huurprijzen van de kantoorkamers beginnen bij € 476,- per maand. Heb je interesse gekregen na het zien van dit artistieke kantoorpand? Plan dan nu een rondleiding in en wie weet is dit binnenkort jouw kantoor in Hilversum!

Prachtige kantoortuin Olympia 1 Hilversum

De prachtige kantoortuin van één van de kantoren aan de Olympia 1.

✅ 2. Goed bereikbare kantoorruimte met representatieve sfeer

Dit kantoorpand is gevestigd aan de Franciscusweg 219. In dit kantoorpand zijn er verschillende kantoorruimten en kantoorkamers beschikbaar om te huren. Het kantoorpand beschikt over vele faciliteiten en services voor jou als huurder. Zo zijn er vergaderzalen aanwezig die je mag gebruiken. En wist je dat de schoonmaakkosten van zowel de gemeenschappelijke ruimtes als voor de kantoorruimten inbegrepen zijn? Wel zo fijn! Hierdoor hoef je geen rekening te houden met de schoonmaak van je eigen kantoorruimten. 

Ruime Entree Franciscusweg 219 Hilversum

Kom jij in de toekomst hier binnenlopen?

Het kantoorpand is goed bereikbaar, zo ligt de bushalte op 3 minuten loopafstand. Het reizen met de auto is ook mogelijk. De Rijksweg N201 ligt erg dichtbij het kantoorpand, waardoor je gemakkelijk en snel op kantoor bent. Kom je met de auto? Dan zijn er genoeg parkeerplekken bij het kantoorpand. Handig voor jou als huurder, maar ook voor eventueel bezoek van klanten. Door al deze mogelijkheden is het kantoorpand aan de Franciscusweg 219 erg goed bereikbaar.

Momenteel zijn er verschillende kantoorkamers beschikbaar variërend tussen de 29 en 45 vierkante meter. De huurprijzen van deze kantoorkamers variëren tussen de € 302,- en de € 426,- per maand. Liever groter huren? Dat kan. Er is een grotere kantoorruimte van 250 vierkante meter beschikbaar met een huurprijs van € 2.500,- per maand. Benieuwd naar de huuropties van dit kantoorpand? Neem dan contact op met onze vastgoedconsultants. Zij vertellen je er graag meer over.

Stijlvol ingerichte Kantoorruimte Franciscusweg 219 - Hilversum

Een modern ingericht kantoor aan de Franciscusweg 219.

✅ 3. Modern en energiezuinig kantoorpand met monumentale status

Dit is een populaire locatie om jouw kantoor te vestigen. Veel grote ondernemingen zijn je namelijk al voor geweest. Het huren van kantoorkamers in dit pand kan al vanaf 20 vierkante meter. Ideaal dus voor startende en-/of kleine ondernemingen. Huur je een kantoorkamer aan de Zeverijnstraat 6? Dan profiteer je ook van een eigen pantry en toilet. Het kantoorpand aan de Zeverijnstraat 6 staat op de monumentenlijst van Hilversum. Dat maakt het een historisch en interessant pand om een kantoor te huren.

Moderne Kantoorruimte Zeverijnstraat 6 Hilversum

Het kantoorpand aan de Zeverijnstraat 6 is een erg populaire plek.

Als je aan de Zeverijnstraat een kantoorkamer gaat huren, kun je van veel faciliteiten gebruik maken. Bij binnenkomst is er een bemande receptie. De receptie kan verschillende werkzaamheden van jouw onderneming overnemen, zoals het ontvangen van klanten. Ook is er een sportschool, waardoor je fit blijft naast het harde werken. Zin in koffie gekregen? Dan geniet je van een heerlijke kop koffie bij de koffiecorner. Tot slot zijn er gezamenlijke vergaderzalen waar jij gebruik van kan maken.

Entree en Receptie Zeverijnstraat 6 Hilversum

De receptie van het kantoorpand kan jouw werk uit handen nemen.

Het kantoorpand aan de Zeverijnstraat 6 is gunstig gelegen. De bushalte is op 1 minuut loopafstand bereikbaar. De buslijn is aangesloten aan het treinstation van Hilversum. Dus overweeg je om te reizen met het openbaar vervoer? Dan is dat geen probleem. Kom je met de auto? Dan is er voldoende parkeergelegenheid in de buurt. 

Op dit moment zijn er kantoorkamers beschikbaar, welke variëren tussen de 20 en 30 vierkante meter. Vanaf  € 385,- per maand huur je al een kantoorkamer. Dit is echt een ideale plek voor een kleine onderneming, die geen behoefte heeft aan een grote kantoorruimte. Na het lezen interesse gekregen in het huren van een kantoorkamer aan de Zeverijnstraat 6? Plan dan gauw een rondleiding in!

Handige Kantoorkamers Zeverijnstraat 6 Hilversum

Heb je een kleine onderneming? Dan is het huren van een kantoorkamer interessant voor jouw bedrijf!

✅ 4. Hoogwaardig kantoor in hartje Hilversum

Altijd al in een stijlvol en strak ingericht kantoor willen werken? Dan past het kantoorpand aan de Koninginneweg 11 in Hilversum goed bij jou! De kantoorruimten zijn al geschikt vanaf 2 personen. Hier kan jij gebruik maken van veel faciliteiten. Huur jij hier een kantoor? Dan staat de bemande receptie klaar voor jou en je klanten. Daarnaast kunnen zij zorgen voor postverwerking en eventuele telefoonbeantwoording.

Koffie en thee drinken is ook helemaal gratis en zijn de schoonmaakkosten inbegrepen in de huurprijs. Je lunch voorbereiden hoeft ook niet meer, want er komt elke dag een cateraar een lunchbuffet verzorgen. Dus je hoeft ‘s morgens vroeg niet eerst jouw lunch te bereiden. Tot slot heeft elke huurder 24/7 toegang tot het kantoorpand.

Voorkant kantoorpand Koninginneweg 90 - Hilversum

Het kantoor is het visitekaartje voor jouw klanten.

Dit sfeervolle kantoorpand kenmerkt zich door de goede bereikbaarheid. De dichtbijzijnste bushalte ligt op 4 minuten loopafstand. Reis je liever met de auto? Dan ben je via de A10 slechts binnen 10 minuten op kantoor. Het is ook mogelijk om te reizen via de A27 of de A6. Dan ben je binnen 15 minuten op kantoor. Het kantoorpand ligt enorm dichtbij het centrum van Hilversum, ideaal voor een zakenlunch. Tot slot kunnen gasten gratis parkeren voor het kantoorgebouw. Handig, hé?

Lunchroom Koninginneweg 90 - Hilversum

Een prachtige plek om te lunchen, toch?

Momenteel zijn er 2 kantoorkamers beschikbaar. Je huurt al een kantoorkamer vanaf € 770,- per maand. Het huren van een kantoorkamer kan vanaf 11 vierkante meter. Het kantoorpand aan de Koninginneweg 11 is een uitstekende locatie voor een startende of kleine onderneming. Na het lezen interesse gekregen in het huren van een kantoorkamer aan de Koninginneweg 11? Plan dan gauw een rondleiding in!

Waarom jouw kantoor huren in Hilversum?

Hilversum is de stad voor de creatieve ondernemer. Naast dat Hilversum enorm bekend is om de televisieomroepen en media, is er in Hilversum ook ruimte voor andere creatieve sectoren zoals muziek, ICT en entertainment. De goede bereikbaarheid is daarnaast één van de redenen waarom zoveel bedrijven in Hilversum een kantoor vestigen. Hilversum ligt tussen Amsterdam en Utrecht, waardoor je toch snel in Hilversum bent. Ben je na het lezen van dit blog benieuwd naar andere kantooropties in Hilversum? Neem dan gerust een kijkje op onze website voor het aanbod kantoren in Hilversum!

 
Bekijk nu het kantooraanbod in Hilversum!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure