Kantoorruimte huren Hilversum, Olympia 1

Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Olympia 1 in Hilversum

Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 33 m2
  Huurprijs: € 720 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 67 m2
  Huurprijs: € 1.450 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 146 m2
  Huurprijs: € 3.150 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan Olympia 1 in Hilversum (Arena Park)

Wil je een stap maken met je onderneming en ben op zoek naar een kantoorruimte? Zoek niet verder! Olympia 1 in Hilversum biedt representatieve en hoogwaardige kantoorruimten in het vooraanstaande Arena Park. Hier word je niet alleen buren met gerenommeerde bedrijven zoals Nike en NCOI, maar krijg je ook toegang tot een scala aan voorzieningen die je bedrijf optimaal ondersteunen.

Huurmogelijkheden

De kantoren zijn gebruiksklaar en uitgerust met de nieuwste technologieën. Van topkoeling en mechanische ventilatie tot vloerbedekking en ledverlichting, alles is aanwezig. De all-in huurprijs omvat naast de kantoorruimte ook diverse extra's zoals servicekosten, high-speed internet, en toegang tot volledig uitgeruste vergaderruimtes. Koffie is ook inbegrepen, zodat je team altijd een energieboost kan krijgen!

Uitstekend opleveringsniveau

Bij Olympia 1 in Hilversum zorgen we ervoor dat je alle tools hebt om je bedrijf te laten floreren. De kantoren zijn volledig gebruiksklaar en indien nodig wordt ook het meubilair voor je geregeld. Met een te openen raam per 3,60 meter en kabelgoten voorzien van elektra bekabeling en wandcontactdozen, is flexibiliteit gegarandeerd. Dus of je nu een start-up bent of een gevestigd bedrijf, hier vind je de infrastructuur en diensten die je nodig hebt om te excelleren.

Locatie en bereikbaarheid

Gelegen aan de rand van het Arena Park in Hilversum, is Olympia 1 buitengewoon goed bereikbaar. Direct aan de Rijksweg A27, biedt het snelle en eenvoudige toegang voor iedereen die met de auto komt. Ook het openbaar vervoer is een sterke troef: zowel een NS Intercitystation als een bushalte bevinden zich op minder dan 500 meter afstand. Voor de lunchpauze of na het werk vind je op de begane grond een bedrijfsrestaurant, en in de buurt zijn er tal van andere eet- en uitgaansgelegenheden.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan Olympia 1 in Hilversum?

Als je klaar bent om een serieuze groeispurt met je bedrijf te maken, dan is Olympia 1 in Hilversum de perfecte locatie voor jou. Plan een rondleiding om zelf de kwaliteit en potentie van deze locatie te ervaren. Of je nu een kleine ondernemer bent of een groot bedrijf met expansieplannen, wij hebben de ruimte en faciliteiten die aan je behoeften voldoen. Mis deze unieke kans niet en neem vandaag nog contact met ons op!


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Olympia 1

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen