Kantoorruimte huren Hilversum, Olympia 1

Voorzieningen
  • Keuken
  • Parkeren
Bereikbaarheid
  • Bushalte Hilversum, Arenapark 1 min. lopen (17 m)
  • Treinstation Hilversum Sportpark 9 min. lopen (0,8 km)
  • Sportschool 7 min. lopen (0,6 km)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Olympia 1 in Hilversum

Beschikbare kantoorkamers
Beschikbare kantoorruimten
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren in de mediastad van Nederland? Dat kan aan de Olympia in Hilversum

Dit kantoorpand is te vinden op het bedrijventerrein aan de Olympia in Hilversum, beter bekend als de mediastad van Nederland. Het kantoorgebouw wordt omringd door verschillende nationaal en internationaal opererende bedrijven als NCOI, Oxxio en Nike. Diverse kantoorruimtes zijn in dit pand beschikbaar voor de verhuur. Gelegen op een toonaangevend bedrijventerrein met uitzicht over het prachtige Smithuyserbos. Dit alles maakt van dit pand een uitstekende werklocatie.

Creëer je eigen werkomgeving

Dit toonaangevende kantoorpand aan de Olympia is gelegen op het Arena Park te Hilversum. Bij binnenkomst maak je direct kennis met de kwaliteit en de eigentijdse indeling die is toegepast in dit kantoorgebouw. De te huren kantoorruimtes zijn geheel naar eigen smaak in te richten. Dus laat je fantasie de vrije loop en creëer hier jouw ideale werkplek!

Kantoorruimte huren voor maar €110,- per m2 per jaar

In dit kantoorpand is kantoorruimte op maat te huur vanaf 390 m2. Je betaalt hier alleen voor de ruimte die je gebruikt, de kosten bedragen namelijk €110,- per m2 per jaar. De te huren ruimte beschikt over grote raampartijen, hierdoor komt er veel daglicht naar binnen. Via de entree is deze kantoorruimte zowel per trap als per lift te bereiken, de ruimte is daardoor voor iedereen toegankelijk.

Voldoende parkeergelegenheid bij dit kantoorpand aan de Olympia in Hilversum

Wanneer je besluit een kantoorruimte op maat te huren aan de Olympia in Hilversum, heb je 24/7 toegang tot jouw eigen kantoorruimte. Daarnaast beschikt dit kantoorpand over een gezamenlijke pantry waar je tijdens de lunch je maaltijd kunt bereiden. Verder hoef je je geen zorgen te maken over de schoonmaak, de schoonmaak van de algemene ruimtes is namelijk gewoon voor je geregeld binnen dit kantoorpand. Tot slot huur je bij dit pand gemakkelijk je eigen parkeerplek. In de bijgelegen parkeergarage zijn verschillende plekken beschikbaar alsmede op het buitendek.

Gunstige ligging

Het pand is per auto uitstekend bereikbaar, aangezien het direct aan de Rijksweg A27 gelegen is. Reis je liever met het openbaar vervoer? Geen probleem, NS station Hilversum Sportpark bevindt zich op slechts enkele minuten loopafstand. Benieuwd naar de mogelijkheden binnen dit pand? Neem dan snel een kijkje op deze locatie aan de Olympia in Hilversum. Dit doe je door gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding in te plannen bij ons!


Media

Krijg alvast een goede indruk van dit kantoor

Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

B

Erg fijn dat je hier voor de deur kunt parkeren en werken op ieder gewenst tijdstip!

M

Grote kale kantoorruimtes die je volledig naar eigen style en smaak kunt inrichten, super!

B

een zakelijk business center waar alles goed is geregeld, hier huur je zorgeloos een kantoorruimteWaardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Olympia 1

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner