Kantoorruimte huren Hilversum, Zeverijnstraat 6

5 (3 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Telefoon beantwoording
 • Airconditioning
 • Fitnessruimte
 • Gratis WiFi
 • Postverwerking
 • Opslagruimte
 • (Flex)werkplekken
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Fietsenstalling
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Sociaal hart
 • Vergaderplekken
 • Receptie
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • Lunchvoorziening
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Zeverijnstraat 6 in Hilversum

Beschikbaarheid bijgewerkt:

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Hilversum!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Zeverijnstraat in Hilversum

Wil jij graag een kantoorruimte huren aan de Zeverijnstraat in Hilversum? Dan is dit kantoorpand misschien wel iets voor jou. Het kantoorgebouw uit 1956 is gevestigd op het business center van Hilversum. Dit is een populaire locatie om je kantoorruimte te vestigen, vele grote ondernemingen zijn hier al reeds gevestigd. In dit kantoorpand is het huren van een kantoorruimte mogelijk vanaf 20 m2, waarin ook deelverhuur mogelijk is. Wil jij binnenkort een kijkje nemen? Plan dan snel een rondleiding in.

Huurprijzen

In het kantoorgebouw wisselt de beschikbaarheid van kantoorruimten enorm, dit komt mede door de flexibele contracten die je hier kunt afsluiten. Op dit moment is er geen beschikbaarheid, maar in juli komt er weer een kantoorkamer vrij van 30 m2. Voor deze kantoorunit betaal je een maandelijks bedrag van €525,- en beschik je naast je werkplek ook over een eigen pantry en toilet. Wil jij graag meer informatie over deze kantoorruimte of over de beschikbaarheid ontvangen? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants. 

Gym, receptie en een koffiecorner

Wanneer je een kantoorruimte gaat huren aan de Zeverijnstraat in Hilversum huur je in een inspirerende omgeving en heb je een eigen entree. Je bent in dit kantoorpand voorzien van alle gemakken en het staat zelfs op de gemeentelijke monumentenlijst. Je maakt hier gebruik van vele services en voorzieningen, bijvoorbeeld de receptie die jou in verschillende taken kan ondersteunen. Smoesjes om niet te gaan sporten door een drukke agenda zijn hier niet meer mogelijk, er is namelijk een gym aanwezig in het kantoorpand. Verder is er nog een koffiecorner met de lekkerste koffie van Hilversum en kun je gebruik maken van vergaderruimten.

Locatie en bereikbaarheid

Het maakt niet uit op welke manier je naar je werkplek wilt reizen, deze locatie is met de auto, fiets en openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. Zo is er een bushalte op slechts 1 minuut loopafstand, die vervolgens is aangesloten om het treinstation van Hilversum. Ook verschillende opritten zijn enkele minuten vanaf jouw werkplek gelegen en het Media Park is snel te bereiken.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Zeverijnstraat in Hilversum?

Zie jij het wel zitten om op deze toffe locatie aan de Zeverijnstraat in Hilversum een kantoorruimte te huren? Wacht dan niet langer en komt het pand met eigen ogen bekijken. Neem contact op met een van onze vastgoedconsultants, zij helpen je gratis en geheel vrijblijvend verder in de zoektocht naar een kantoorruimte. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

E

Erg representatief!

M

Gaaf kantoorpand, vooral in de avonduren!

Daarnaast zijn de faciliteiten op deze locatie goed georganiseerd.

M

Mooie lichte ruimten door de vele ramen, zorgt voor een rustige en comfortabele ruimteWaardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Zeverijnstraat 6

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen