Kantoorruimte huren Hilversum, Franciscusweg 219

5 (3 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Fitnessruimte
 • Oplaadpunt auto
 • Lift
 • Gratis WiFi
 • Airconditioning
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Fietsenstalling
 • Koffie/thee
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Franciscusweg 219 in Hilversum

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Hilversum!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Franciscusweg in Hilversum

Het kantoorgebouw aan de Franciscusweg heeft een hoogwaardige uitstraling en bevat enkele architectonische hoogstandjes. Het kantoorpand heeft een totale gebruiksoppervlakte van 4167 m2 en is in 1988 gebouwd. Er zijn veel kantoorkamers en ruimten aanwezig binnen dit pand. De extra services zijn enorm in dit pand waar jij als huurder optimaal gebruik van kunt maken.

Huurprijzen

Binnen het kantoorpand in Hilversum wat over 4 etages beschikt zijn er diverse metrages (ingerichte) kantoorkamers (vanaf 29 m2) en kantoorruimte op maat (t/m 1000 m2) beschikbaar om te huren. De standaard huurtermijn is meerjarig maar in overleg is het mogelijk om de huurtermijn flexibeler in te delen. Op dit moment zijn er 2 kantoorruimtes van 29 m2 beschikbaar. Wil je wat groter? Er zijn ook nog 2 kantoorruimtes van 45 m2 beschikbaar. 

Vergaderplekken, parkeren en 24/7 toegankelijk 

Het kantoorpand beschikt over vele services waar de huurder gebruik van mag maken. Zo zijn er vergaderplekken aanwezig en is er schoonmaak bij de maandprijs inbegrepen van zowel de algemene als eigen ruimten. Mocht jouw kantoorruimte op de 4e zitten en heb je geen zin om elke dag te lopen, is dat geen probleem het gebouw is voorzien van een lift. Ook zijn er parkeerplekken naast het pand aanwezig waar de huurder gebruik van mag maken. Mocht je wat vergeten zijn op kantoor en wil je dit ’s avonds ophalen? Ook dit is geen probleem, het pand is namelijk 24/7 toegankelijk voor de huurder. 

Locatie en bereikbaarheid

De ligging in Hilversum is gunstig te noemen aan de N201 met goede aansluiting op de Rijksweg A27 (Almere en Utrecht/Breda). Mocht je met het openbaarvervoer komen is het vanaf de dichtstbijzijnde bushalte nog geen 3 minuten lopen naar de Franciscusweg. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Franciscusweg in Hilversum?

Wil jij ook graag een kantoorruimte huren in de pand gelegen aan de Franciscusweg in Hilversum? Aarzel dan niet langer en neem contact op met een van onze vastgoedconsultants voor meer informatie en een rondleiding, dit is geheel gratis!


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

E

Een mooi pand met een representatieve uitstraling.

Ik vind het fijn om hier relaties uit te nodig aangezien het pand is voorzien van goede faciliteiten. Er is namelijk altijd parkeergelegenheid, het ruikt er altijd fris door de goede schoonmaak en je hoeft niet in je eigen kantoorruimte te vergaderen. Er zijn namelijk ook vergaderzalen aanwezig, perfect!

R

Grote centrale entree, een fijne ontmoetingsplek!

M

Ideaal dat je hier voor de deur kunt parkeren, makkelijk en snel!Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Franciscusweg 219

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen