Kantoorruimte huren Hilversum, Koninginneweg 11

Voorzieningen
 • Bureau
 • Internet
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Vergaderplek
 • KVK-inschrijving
 • Postadres
 • Keuken
 • Parkeren
Bereikbaarheid
 • Bushalte Hilversum, Koninginneweg 4 min. lopen (0,3 km)
 • Treinstation Hilversum 15 min. lopen (1,2 km)
 • Park 3 min. lopen (0,3 km)
 • Sportschool 6 min. lopen (0,5 km)
Beschikbaarheid

Bekijk hieronder welke kantoortypen beschikbaar zijn aan Koninginneweg 11

15% korting!
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Koninginneweg in Hilversum

Ben je op zoek naar een stijlvol ingericht en hoogwaardig kantoor aan de Koninginneweg in Hilversum? Stop dan je zoektocht en kom een kijkje nemen in dit prachtige kantoorgebouw. Het kantoorgebouw is gebouwd in het jaar 1895 en heeft een totale gebruiksoppervlakte van 1220 m2. Je huurt hier in een kantoorgebouw dat voorzien is van energielabel A.

Huurprijzen

Momenteel zijn er in dit kantoorgebouw nog diverse kantoorruimten, flexwerkplekken en virtuele kantoren te huur. Zo huur je al een flexwerkplek voor 5 dagen per week voor slechts €125,- per maand. Liever een eigen kantoorruimte huren? Dat kan al vanaf €849,- per maand. Je huurt dan een kantoorruimte van 20 m2. Een virtueel kantoor daarentegen huur je al vanaf €75,- per maand.

Bemande receptie, koffie en thee, 24/7 toegang

In dit kantoorpand aan de Koninginneweg in Hilversum maak je naast het gebruik van je eigen kantoorruimte ook gebruik van diverse services en voorzieningen. Zo is er tijdens kantooruren een bemande receptie aanwezig. Zij kunnen zorgen voor de postverwerking en eventuele telefoonbeantwoording. Bovendien betaal je in dit kantoorpand voor koffie en thee niets extra's. Daarnaast heeft iedere huurder altijd 24/7 toegang tot zijn of haar kantoorruimte en zitten de kosten voor de schoonmaak bij de huurprijs inbegrepen. Wat helemaal leuk is, is dat er iedere dag een cateraar een lunchbuffet komt brengen. Je hoeft dus 's ochtends niet eerst je lunch te bereiden.

Locatie en bereikbaarheid

Dit toffe kantoorpand kenmerkt zich door de uitstekende bereikbaarheid. De dichtstbijzijnde bushalte is Koninginneweg en ligt op een loopafstand van slechts 4 minuten. Reis je liever met de auto naar je werk? Dan ben je vanaf de A1 in slechts 10 minuten op kantoor. Vanaf de A27 en de A6 doe je er iets langer over, namelijk 15 minuten. Bovendien ligt het kantoorpand op loopafstand van het centrum. Het is ongeveer 10 minuten lopen naar het centraal station van Hilversum. Gasten kunnen gratis parkeren voor het kantoorgebouw.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Koninginneweg in Hilversum?

Wil jij ook graag een kantoorruimte huren in dit kantoorpand aan de Koninginneweg in Hilversum, waarin de sfeer wordt omgeschreven als laagdrempelig en huiselijk maar ook als warm, netjes en zakelijk? Dan ben je hier aan het goede adres. Plan gratis een rondleiding in en bekijk de verschillende mogelijkheden voor kantoorruimten aan de Koninginneweg.


Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Koninginneweg 11 in Hilversum

Kantoorkamers
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?
Media

Krijg alvast een goede indruk van dit kantoor

Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

h

een stijlvolle, zakelijke kantoorruimte die tevens huiselijk en warm is.

het enige wat ontbreekt zijn 2-3 oplaadpunten voor electrische //hybride autos, dat is wat iedere verhuurder van dit niveau zou moeten kunnen bieden.

A

Een fijne inspirerende werkomgeving in een stijlvol pand waar je met plezier je gasten ontvangt.

Fijne, open sfeer, als je wilt, kun je heel makkelijk in contact komen met je medehuurders wat weer allerlei mogelijkheden met zich mee kan brengen die je verder kunnen helpen in je werk. Zeer vriendelijke, behulpzame gastvrouwen.

A

Erg representatief!!!

P

Een ontzettend gaaf en representatief kantoorpand, in dit kantoorpandje straal je met je onderneming echt klasse uit!Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Koninginneweg 11

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner