Super deal

Koninginneweg 11

1217KP Hilversum

4 (2)
 • Toiletten

 • WiFi

 • Receptie

 • Postverwerking

 • Telefoon beantwoording

 • 24/7 toegang

 • Schoonmaak

 • Bureau

 • Koffie/thee

 • Printen

 • Vergaderplek

 • Keuken

 • Parkeren

Kantoorruimte huren aan de Koninginneweg (Noordwest)

Ben je op zoek naar een stijlvol ingericht en hoogwaardig kantoor in Hilversum? Stop dan je zoektocht en kom een kijkje nemen in dit prachtige kantoorgebouw. Het kantoorgebouw is gebouwd in het jaar 1895. Je huurt hier in een kantoorgebouw dat voorzien is van energielabel A. 

Huurprijzen, kantoorruimte Koninginneweg, Hilversum

Momenteel zijn er in dit kantoorgebouw nog diverse kantoorruimten, flexwerkplekken en virtuele kantoren te huur. Zo huur je al een flexwerkplek voor 5 dagen per week voor slechts €125,- per maand. Liever een eigen kantoorruimte huren? Dat kan al vanaf €849,- per maand. Je huurt dan een kantoorruimte van 20 m2. Een virtueel kantoor daarentegen huur je al vanaf €75,- per maand. Voor meer informatie over de actuele beschikbaar kun je het beste contact opnemen met onze vastgoedconsultants. 

Koninginneweg: bemande receptie, koffie en thee, 24/7 toegang 

In dit kantoorpand maak je naast het gebruik van je eigen kantoorruimte ook gebruik van diverse services en voorzieningen. Zo is er tijdens kantooruren een bemande receptie aanwezig. Zij kunnen zorgen voor de postverwerking en eventuele telefoonbeantwoording. Bovendien betaal je in dit kantoorpand voor koffie en thee niets extra's. Daarnaast heeft iedere huurder altijd 24/7 toegang tot zijn of haar kantoorruimte en zitten de kosten voor de schoonmaak bij de huurprijs inbegrepen. Wat helemaal leuk is, is dat er iedere dag een cateraar een lunchbuffet komt brengen. Je hoeft dus 's ochtends niet eerst je lunch te bereiden. 

Locatie en bereikbaarheid, Koninginneweg, Hilversum

Dit toffe kantoorpand kenmerkt zich door de uitstekende bereikbaarheid. De dichtstbijzijnde bushalte is Koninginneweg en ligt op een loopafstand van slechts 4 minuten. Reis je liever met de auto naar je werk? Dan ben je vanaf de A1 in slechts 10 minuten op kantoor. Vanaf de A27 en de A6 doe je er iets langer over, namelijk 15 minuten. Bovendien ligt het kantoorpand op loopafstand van het centrum. Het is ongeveer 10 minuten lopen naar het centraal station van Hilversum. Gasten kunnen gratis parkeren voor het kantoorgebouw. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Koninginneweg?

Wil jij ook graag een kantoorruimte huren in dit kantoorpand waarin de sfeer wordt omgeschreven als laagdrempelig en huiselijk maar ook als warm, netjes en zakelijk? Dan ben je hier aan het goede adres. Plan gratis een rondleiding in en bekijk de verschillende mogelijkheden. 

Kantoorruimte te huur in een stijlvol kantoorpand in Hilversum! Koninginneweg 11 Hilversum Toplocatie!

2 beoordelingen Koninginneweg

een stijlvolle, zakelijke kantoorruimte die tevens huiselijk en warm is.

het enige wat ontbreekt zijn 2-3 oplaadpunten voor electrische //hybride autos, dat is wat iedere verhuurder van dit niveau zou moeten kunnen bieden.

Een fijne inspirerende werkomgeving in een stijlvol pand waar je met plezier je gasten ontvangt.

Fijne, open sfeer, als je wilt, kun je heel makkelijk in contact komen met je medehuurders wat weer allerlei mogelijkheden met zich mee kan brengen die je verder kunnen helpen in je werk. Zeer vriendelijke, behulpzame gastvrouwen.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Chat met ons!
Chat