Inspirerende kantoren in Amersfoort, Almere en Arnhem

  • Door Floris Roelfsema
  • woensdag 19 mei 2021

Ben jij op zoek naar een kantoorruimte in Amersfoort, Almere of Arnhem? Dan is deze blog iets voor jou! Wij hebben een aantal inspirerende kantoren in Amersfoort, Almere en Arnhem voor jou op een rijtje gezet. Alle 3 de steden hebben een perfecte ligging, zijn goed bereikbaar en hebben hun eigen charme. Huur jij binnenkort een kantoor in Amersfoort, Almere of Arnhem? Laat deze blog je inspireren!


Een kantoor huren in Amersfoort? Dit zijn toffe kantoren!

Amersfoort is een stad in de provincie Utrecht en telt ongeveer 157.000 inwoners. Het aanbod van kantoren in Amersfoort is zeer divers. In deze populaire stad moet je snel zijn als jij er met je bedrijf wilt vestigen. Doordat Amersfoort erg centraal is gelegen, kiezen veel bedrijven ervoor om er een kantoorruimte te huren.

Met de auto zit je snel op de A28 en dankzij het centrale station van Amersfoort ben je ook met het OV snel op andere plekken in Nederland. Amersfoort heeft een gezellig centrum met historische gebouwen en straatjes. ‘s Middags heb je genoeg keuze om in Amersfoort te lunchen met je collega’s. Naast de gezelligheid heeft Amersfoort nog meer te bieden. Laten we snel naar het eerste kantoor gaan in Amersfoort!

Een te gekke open kantoorinrichting!

Aan de Ruimtevaart 24 in Amersfoort Calveen is er de mogelijkheid om flexplekken of kantoorkamers te huren. Het is een Business Center en is ingericht op een New Work manier. Dat wil zeggen: een flexibele kantoorinrichting gebaseerd op diverse activiteiten. Geef een presentatie in een van de aanwezige vergaderruimtes, speel een potje tafeltennis tussen de meetings door en maak gebruik van de fitnessruimte. Jij en jouw klanten worden altijd hartelijk ontvangen door de aanwezige receptionistes. Fijn toch?

Amersfoort CalveenSpeel een potje tafeltennis tussen de meetings door!

 

Het kantoor aan de Ruimtevaart heeft een warme en stijlvolle open inrichting. Zoek je wat meer privacy? Dan kun je door de verplaatsbare schermen ruimtes creëren naar jouw wens. Door een kantoorruimte te huren in Amersfoort aan de Ruimtevaart geniet je van veel flexibiliteit. In het business center zitten verschillende bedrijven. Door de New Work kantoorinrichting kom je makkelijker in contact met andere organisaties. Een kantoorruimte huren aan de Ruimtevaart zorgt er dus ook voor dat jouw netwerk groeit. 

Ruimtevaart 2Het kantoorpand heeft een warme en stijlvolle inrichting.

In Almere huur je een kantoor van je dromen

Huur jij binnenkort een kantoor in Almere? De stad ligt in in de provincie Flevoland en telt zo’n 215.000 inwoners. Wie weet heeft jouw kantoor straks een prachtig uitzicht over het Gooimeer, IJmeer of Markermeer! Net als Amersfoort heeft het huren van een kantoor in Almere veel voordelen, waaronder de ligging.

Met zowel de auto als met het openbaar vervoer ben je binnen no-time op de bestemming. Met de auto zit je namelijk dichtbij diverse op- en afritten van de A6. Via daar rijd je snel naar de A27 of de A1. Reis je met de trein? Dan kun je uitstappen op één van de 3 station in Almere. Namelijk; Almere Buiten, Almere Poort of Almere Centrum. Via een van deze stations reis je gemakkelijk naar andere steden.

Met dit kantoor ben je van alle gemakken voorzien!

Wil je een tof kantoor huren in Almere? Dan mag je dit kantoorpand aan de Veluwezoom 5 niet missen! Je hebt de mogelijkheid om een kantoorkamer te huren van 2 tot 10 personen. Ben jij op zoek naar een kantoorruimte met grotere metrage? Ook dan is dit kantoorpand perfect voor jou! Op de eerste verdieping is namelijk nog 400 m2 kantoorruimte te huur. Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Veluwezoom mag je gebruik maken van alle faciliteiten in en rondom het kantoorpand. Bij binnenkomst word je hartelijk begroet door de bemande receptie en je hebt 24/7 toegang tot jouw werkplek. 

Veluwezoom 3Voor hoeveel personen zoek jij een kantoorkamer?

 

Naast de kantoorunits, kantoorruimtes en vergaderruimtes is er ook ruimte voor ontspanning aan de Veluwezoom. Ga bijvoorbeeld samen lunchen met je collega’s in het restaurant! Of geniet van een heerlijk kopje koffie in een van de leuke zithoekjes. Wij raden je ten zeerste aan een rondleiding in te plannen in dit kantoorpand. Dit opvallende en indrukwekkende kantoorpand moet je namelijk zelf ervaren. Wanneer zien we jou? 

Veluwezoom 2Naast al het harde werken is het tijd voor ontspanning. Neem plaats in een van de zithoekjes!

Huur jij een kantoor in Arnhem binnenkort?

Een kantoor huren in Arnhem is een uitstekende keuze! Arnhem is hét middelpunt tussen het Ruhrgebied en de Randstad. De stad ligt in de provincie Gelderland en er wonen 162.000 mensen. Arnhem staat bekend om de ontwikkeling in technologie en energie. Daarnaast ligt Arnhem aan de Veluwe en zijn er diverse grote parken in de stad te vinden.

Arnhem fungeert als knooppunt voor het oosten van Nederland. Zowel via weg, water als spoor is de stad uitstekend bereikbaar. Handig voor jou en jouw klanten! Met de auto neem je de A12 bijvoorbeeld en wanneer je met de trein komt stap je uit op Arnhem Centraal. Huur je een kantoor in Arnhem? Dan geniet je van alle voordelen van de stad.

In dit kantoor staat gezelligheid centraal

Ben je op zoek naar een kantoorruimte in het centrum van Arnhem? Dan is een kantoorruimte aan de Jansbuitensingel 7 iets voor jou! Het kantoorpand bevindt zich op slechts 700 meter van het centraal station! Momenteel kun je er een kantoorkamer van 27 m2 huren of een kantoorruimte van 212 m2.

Het kantoorpand ligt in een ontzettend gezellige wijk. Er zijn diverse horecagelegenheden en winkels in de nabije omgeving. Maak gebruik van de bemande receptie die jouw telefoontjes en post aanneemt. Er is ruimte om te lunchen en ontspannen met je collega’s en er is zelfs een bar aanwezig. Perfect voor de vrijdagmiddagborrel. Naast deze voorzieningen is er ook vergaderruimte aanwezig.

Jansbuiten 1Met welke collega's luid jij de VrijMiBo in?

Huur jij binnenkort een kantoor in Amersfoort, Almere of Arnhem?

Hopelijk ben je door deze blog geïnspireerd om een kantoorruimte in Amersfoort, Almere of Arnhem te huren. Door in een van deze steden te huren zorg je voor perfecte bereikbaarheid voor jou en je klanten. Ook vind je veel gezelligheid in de steden en de kantoren zijn ruim gefaciliteerd. Heb je nou niet helemaal gevonden wat je zoekt? Dan kun je nog eens door onze website bladeren of contact opnemen met één van onze kantoorexperts!


Neem contact op met onze kantoorexperts!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure