Kantoor huren in Arnhem? Check deze 3 inspirerende kantoren!

  • Door Wouter Stens
  • woensdag 9 december 2020

Een kantoor huren in Arnhem? Dat is een goede keuze! Arnhem is namelijk het centrale punt tussen het Ruhrgebied in Duitsland en de Randstad. Arnhem is een knooppunt in oostelijk Nederland voor verkeer via de weg, water en het spoor. Hierdoor is het voor iedereen makkelijk bereikbaar. In dit blog lees je over de voordelen van het huren in Arnhem en welke toffe kantoren jij kan huren in Arnhem.


Arnhem, de groene stad met economische mogelijkheden

Arnhem staat op de zevende plaats van de groenste steden van Nederland. In Arnhem zijn er meerdere grote parken en daarnaast ligt Arnhem aan de zuidrand van de Veluwe. Het bedrijfsleven in Arnhem staat ook niet stil. Arnhem staat bekend om de ontwikkeling in technologie en energie. Is huren in Arnhem wat voor jou? Veel bedrijven zijn je al voor geweest; AkzoNobel, Alliander, Essent, OHRA, ING en nog veel meer grote bedrijven! Is jouw bedrijf de volgende? 

De stad voor een leuk dagje uit

Jaarlijks komen er veel toeristen naar Arnhem. In Arnhem vind je veel bezienswaardigheden waardoor mensen vaak Arnhem kiezen voor een dagje uit. Arnhem heeft een dierentuin, meerdere musea en een groot centrum. In Arnhem heb je naast het bedrijfsleven dus genoeg opties voor ontspanning en een dagje weg met collega's! Arnhem is zeker een interessante stad om jouw kantoor te vestigen. Benieuwd naar de huuropties in kantoorruimten in Arnhem? Lees dan snel verder!

✅ #1. Inspirerend kantoor in hartje Arnhem

Behoefte aan een inspirerende inrichting op kantoor met een centrale plek binnen Arnhem? Dan is het kantoor aan de Jansbuitensingel 7 iets voor jou! In dit kantoorpand zijn veel inspirerende kleuren te vinden. Dit kantoor is alles behalve traditioneel, wat het een unieke kans maakt. Meer weten of dit kantoorpand? Lees dan verder!

Inspirerend kleurgebruik aan de Jansbuitensingel 7

Inspirerend kleurgebruik maakt dit kantoorpand uniek.

Aan de Jansbuitensingel 7 heb je meerdere huuropties. Je kunt hier een eigen werkplek, een kantoorkamer en een grote kantoorruimte huren. Voor ieder bedrijf is er dus wel wat wils! In het kantoorpand zijn er veel faciliteiten en services die het huren aan de Jansbuitensingel 7 fijn maken. Zo is er een bemande receptie, openbare lunchruimtes, vergaderruimtes en veel mogelijkheden voor ontspanning. Op elke afdeling is er een pantry en een lift aanwezig. Nog een leuke service; er is een bar. Niet onbelangrijk voor de vrijdagmiddagborrel!

Bar aan de Jansbuitensingel 7 Arnhem

Er zijn meerdere handige services aanwezig, zoals een bar.

Het kantoor is goed bereikbaar door de centrale locatie. Het centraal treinstation van Arnhem ligt maar op 700 meter afstand van het kantoor. Pak je toch liever de auto? Vanaf de A12, A50 en A325 ben je in minder dan 10 minuten op kantoor. Bij het kantoorpand zijn er ook parkeermogelijkheden. Zijn alle parkeerplaatsen bezet? In de buurt zijn er meerdere parkeergarages, waar jij jouw auto eenvoudig kunt parkeren. Ben je enthousiast geworden door het kantoorpand aan de Jansbuitensingel? Bekijk dan snel de huuropties!


Neem een kijkje naar het kantoorpand aan de Jansbuitensingel!

✅ #2. Huur een representatief kantoor in Arnhem IJsseloord

Behoefte aan het huren van een kantoor waar alle gasten onder de indruk raken? Dan is het huren aan de Meander 901 een goede optie! Bij entree word je ontvangen door een bemande receptie. De ruime entreehal geeft een warme indruk bij iedereen die binnenkomt. In de entreehal is er gebruik gemaakt van warme kleuren. Door de huiselijke sfeer voelt dit business center al snel vertrouwd!

Warm kleurgebruik Meander 901 Arnhem

Kom jij binnenkort hier voor een rondleiding?

De kantoorruimten die je hier kunt huren variëren in oppervlakte. Zo kan je een kantoorkamer huren voor 4 personen, maar ook een kantoorruimte van 764 vierkante meter. Behoefte aan het inrichten van jouw kantoorkamer of kantoorruimte? Neem dan eens een kijkje naar Officeplanner. Dit is dé tool die virtueel jouw ruimte inricht aan de hand van jouw wensen, ideaal niet waar? 


Bekijk nu wat Officeplanner voor jou kan betekenen!

 

Bij binnenkomst is er een bemande receptie die ondersteunt bij verschillende werkzaamheden. De bemande receptie biedt uitkomst bij eventuele telefoonbeantwoording en postverwerking. Dat scheelt je weer tijd! Het kantoorpand aan de Meander 901 heeft naast de bemande receptie nog meer services waar je blij van wordt. Zo zijn er meerdere warm ingerichte sociale ruimten en een nette pantry. Goed werkende WiFi en meerdere liften zijn ook aanwezig bij dit kantoorpand. De aanwezige services maken het fijn huren aan de Meander 901!

Sociale ruimte Meander 901 Arnhem

Één van de warm aangeklede sociale ruimten aan de Meander 901.

Nog een fijn bijkomend voordeel bij het huren aan de Meander 901 is de goede bereikbaarheid. Voor zowel het reizen met openbaar vervoer als met de auto is het zeer goed te doen. De dichtstbijzijnde bushalte ligt op 1 minuut loopafstand vanaf jouw werkplek. Reis je met de auto? Vanuit verschillende snelwegen is het kantoorpand goed te bereiken. Via de A12, A348 en A50 ben je snel op jouw werkplek, handig toch? Meer weten over de huuropties aan de Meander 901 in Arnhem? Neem dan snel een kijkje op onze website!


Bekijk nu de huuropties aan de Meander 901!

✅ #3. Interessante vestigingslocatie voor iedere onderneming!

Ooit al boven een centraal treinstation willen huren? Dan is dit kantoorpand ideaal voor jou! Binnen het kantoorpand ‘’Arnhem Park Tower’’ aan de Nieuwe Stationsstraat 20 huur je eenvoudig en flexibel een geschikte kantoorruimte. Behoefte aan een kleine werkplek? Of wil je liever een kantoorkamer van 41 vierkante meter? Aan de Nieuwe Stationsstraat is het mogelijk!

Werken boven het centraal treinstation van Arnhem

Wordt dit jouw nieuwe werkplek?

De bereikbaarheid is enorm goed, dat komt natuurlijk door het centrale treinstation. Vanuit het hele land is het treinstation van Arnhem goed te bereiken. Ook kan je met de bus reizen, er zijn namelijk meerdere bushaltes dichtbij het kantoorpand. Geen fan van het reizen met de bus of de trein? Je kan jouw auto gemakkelijk parkeren bij het kantoorpand aan de Nieuwe Stationsstraat. Zo kan je snel met zowel de auto als het openbaar vervoer bij het kantoorpand komen. Fijn, toch?

Entree Nieuwe Stationsstraat 20

De entree van het kantoorpand aan de Nieuwe Stationsstraat 20.

Het kantoorpand aan de Nieuwe Stationsstraat heeft meer te bieden dan alleen een interessante locatie. Er zijn meerdere services aanwezig die het huren hier aangenaam maken. Er is een eigen restaurant, waar je jouw tijd in de pauze kunt spenderen. Ook is er in het gehele kantoorpand supersnel internet aanwezig. Benieuwd naar de huuropties aan de Nieuwe Stationsstraat 20? Neem gerust een kijkje op onze website.

 
Bekijk nu de huuropties aan de Nieuwe Stationsstraat 20!

Waarom jij een kantoor moet huren in Arnhem

Arnhem ligt erg centraal tussen de Randstad en het Ruhrgebied in Duitsland. Hierdoor is Arnhem een fijne vestigingslocatie voor bedrijven die zowel actief zijn in beide gebieden. Maar ook voor andere bedrijven is Arnhem een interessante locatie om te vestigen. Arnhem is een groene stad die economisch sterk is. In dit blog heb je over 3 interessante huurlocaties kunnen lezen in Arnhem. Benieuwd naar de andere opties in Arnhem? Neem dan snel een kijkje op onze website en ga op zoek naar jouw droomkantoor!


Ga op zoek naar jouw droomkantoor in Arnhem!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure