Kantoorruimte huren in Almere? Bekijk hier de opties!

  • Door Leonie Schabbink
  • maandag 2 september 2019

In Almere is een divers aanbod aan kantoorruimtes te vinden, ga dus snel op zoek naar een kantoorruimte die het best bij jouw wensen past. Almere is een stad liggend in de provincie Flevoland, centraal gelegen in Nederland. Hierdoor is de stad goed bereikbaar voor alle delen van het land. Vind in dit blog diverse kantoorruimtes die wij aanbieden in beide stadsdelen en lees de voordelen van je kantoorruimte lokaliseren in Almere. 


Door de locatie van Almere is deze stad perfect voor jouw kantoorruimte. Naast de ligging beschikt Almere over een relatief jonge bevolking. De stad telt ruim 209.000 inwoners, waarvan slechts 8 procent ouder is dan 65 jaar. Dit betekend dat de stad over een grote beroepsbevolking beschikt en er een ruim publiek in de omgeving van jouw bedrijf is. De stad kan onderverdeeld worden in twee stadsdelen, Almere Stad en Almere Poort. 

Het bedrijvige centrum van Almere 

Almere Stad heeft een bruisend centrum en is omringt door water. Je kunt dus genieten van de gezelligheid in de restaurantjes of een bezoek brengen aan de vele winkels. Vervolgens kun je aan de drukte ontsnappen langs het water of in het park. Dit zorgt voor een goede balans rondom je kantoorruimte. 

Het centrum van Almere telt al ruim 107.000 inwoners, waardoor bijna de helft van de inwoners van Almere zich ook daadwerkelijk in het centrum bevinden. Verder is het centrum goed bereikbaar. Zowel via de A6 als de A27 kom je dicht langs het centrum. Ook via het openbaar vervoer is een kantoorruimte makkelijk te bereiken voor je werknemers en klanten. 

Huur een kantoorruimte aan de Spoordreef 20-38 in Almere

Ben jij op zoek naar een kantoorruimte in het centrum van Almere, dicht langs het water? Dan moet je aan de Spoordreef 20-38 zijn. Dit pand ligt aan een grote weg door het centrum en bevindt zich praktisch gezien aan het water. Naast het huren van kantoorruimte zitten ook de schoonmaakkosten en het gebruik van diverse pantry’s bij de huurprijs inbegrepen. Er zijn maar liefst 41 kantoorkamers beschikbaar op deze locatie. De oppervlaktes van een kantoorruimte verschillen dan ook van 13 m2 tot en met 76 m2. Deze hebben een passende huurprijs tussen de €240,- en €1350,- per maand. 

Open kantoorruimte in Almere Een moderne inrichting voor jouw kantoorruimte aan de Spoordreef 20-38

Werk jij binnenkort vanuit je pand aan Busplein 36-38 in Almere? 

Wil jij dat je werknemers binnen 2 minuten lopen vanaf het treinstation op kantoor kunnen zijn? Dan past een kantoorruimte aan de Busplein 36-38 perfect bij jou. Verder kunnen je werknemers een heerlijke wandeling maken in de pauze, aangezien het park op 3 minuten lopen ligt van de kantoorruimte. 

Het pand heeft een zakelijk uitstraling dus zeer geschikt om klanten te ontvangen. Op deze locatie zijn zowel (flex)werkplekken als kantoorkamers beschikbaar. Vanaf €366,- per maand heb jij al je nieuwe werkplek gevonden. Mocht jij op zoek zijn naar een grote ruimte van 60 m2 dan heb je deze kantoorruimte voor een prijs van €3660,- per maand. 

Kantoorgebouw in AlmereBusplein 36-38 beschikt over genoeg opties voor jouw kantoorruimte


Bekijk de kantoorruimtes aan de P.J. Oudeweg 41 

Op slechts 1 minuut lopen van de bushalte en 5 minuten lopen van het treinstation bevindt zich het kantoorpand aan de P.J. Oudeweg 41. De bereikbaarheid van dit pand is hierdoor uitstekend. Daarnaast bevindt je kantoorruimte zich midden in het bruisende centrum omringt door andere ondernemingen. 

Er zijn meerdere luxe vergaderruimtes aanwezig in het gebouw, deze zijn ideaal voor besprekingen of een presentatie. Het pand is 24/7 toegankelijk, dus je kunt werken in je kantoorruimte wanneer het jou uitkomt. Op deze locatie zijn ruimtes beschikbaar tussen de 33 m2 en 60 m2 met prijzen tussen de €750,- en €1500,- per maand. 

Keuken ruimte aan de P.J. Oudeweg in Almere Aan de P.J. Oudeweg 41 maak je hier de lekkerste koffie tijdens jouw werkdag.

Industriegebied Almere Poort 

De ligging van Almere Poort aan het water en bij de bossen zorgt voor een heerlijk werkcomfort. Het stadsdeel heeft een mooi strand en een prachtige jachthaven. Deze omgeving biedt de perfecte optie om je werknemers te laten ontspannen tijdens de pauze. Dit zorgt voor een hogere productiviteit gedurende de dag. 

De vele bedrijven in de omgeving kunnen dienen als inspiratie en zorgen voor een motiverende werksfeer rondom jouw kantoorruimte. Verder is Almere Poort gelegen aan de A6, waardoor Amsterdam en ‘t Gooi goed bereikbaar zijn. Ook is er een goede busverbinding met andere delen van Almere en heeft het stadsdeel een eigen station. 

Wil jij werken aan de Transistorstraat 151 in Almere?

Een pand huren vlak naast de A6 zorgt ervoor dat klanten en werknemers je kantoorruimte makkelijk kunnen vinden en je dus goed te bereiken bent. Dit pand bevindt zich slechts 2 minuten van de snelweg. De Transistorstraat 151 beschikt daarnaast over highspeed internet, dus zeer geschikt wanneer je afhankelijk bent van het internet. Er zijn diverse kantoorkamers te huur in dit pand. De prijzen hiervan variëren tussen de €343,- en €1157,- per maand. Met een minimale oppervlakte van 12 m2 en voor het laatst genoemde bedrag heb je al een kantoorruimte van 41 m2.  

Creatieve werkruimte in Almere Laat je inspireren door de creatieve werkomgeving aan de Transistorstraat 151

Begin snel in een kantoorruimte aan de Katernstraat 31B in Almere 

Wil je dichtbij de A6 liggen en daarnaast de dichtstbijzijnde bushalte op slechts 8 minuten lopen hebben? Dan heeft de Katernstraat 31B de perfecte locatie voor jouw bedrijf. De kantoorruimte bevindt zich op het bedrijventerrein Gooisekant. Je zult dus werken rondom verschillende toonaangevende ondernemingen, dit zorgt voor een aangenaam werkklimaat. De kantoorkamer beschikt over een ruimte van 27 m2 en is al te huur voor €700,- per maand. Er is nog slechts 1 kantoorkamer beschikbaar in dit pand, dus mocht je interesse hebben neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. 

Kantoorgebouw op het industriegebied in Almere Vestig je bedrijf tussen toonaangevende ondernemingen aan de Katernstraat 31B

Werk jij binnenkort vanuit Almere? 

Heb jij je nieuwe kantoorruimte al gevonden? Of ben je geïnspireerd geraakt door deze blog en wil me meer weten over de mogelijkheden voor een kantoorruimte in Almere? Neem dan gemakkelijk contact op met één van onze vastgoedconsultants. Zo kun je direct een bezichtiging plannen bij een pand naar keuze. Verder helpen zij je gratis en vrijblijvend verder bij de zoektocht naar een kantoorruimte dat bij jou past. Wie weet werk jij straks vanuit jouw kantoorruimte in Almere! 


Neem direct contact op!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure