Dit is waarom je een flexplek in Hengelo moet huren

  • Door Jari Wesselink
  • vrijdag 1 februari 2019

Stel, je zoekt een flexplek in Hengelo (of ergens in Twente) op een goed bereikbare locatie en in een kantoor met een indrukwekkende uitstraling… Let dan goed op, want in het kantoor aan het Industrieplein in Hengelo zijn kwalitatief hoogwaardige flexplekken beschikbaar. Bijkomend voordeel: ze zijn nog betaalbaar ook. En niet onbelangrijk, je profiteert hier van vele services en voorzieningen. Denk hierbij aan een lunchruimte en vergaderruimten in een modern jasje.


Update 25-02: Er geldt nu een speciale lente actie voor het huren van een flexplek aan het Industrieplein in Hengelo! De eerste 2 maanden huur van je flexplek krijg je voor de helft van de huurprijs. De actie is geldig vanaf 1 maart 2019 tot en met 31 mei 2019. Aarzel niet en neem direct contact met ons op!

In het kantoor vind je een bruisende community met internationaal gerichte ondernemers, maar ook bedrijven uit de dienstverlening en overheidsorganisaties. Een bijzondere plek, waar je gemakkelijk netwerkt met interessante ondernemers. Iets dat een flexplek op deze locatie in Hengelo een boost geeft. Voor iedere zzp’er, freelancer of start-up dé ideale locatie in Twente.


Bekijk dit kantoor

Dit zijn de mogelijkheden als je een flexplek wilt huren in Hengelo

Je huurt al een flexplek in het centrum van Hengelo vanaf €99,- per maand. Je hebt dan slechts 8 uur toegang tot de kantoorruimte, bovendien beschik je dan over de basisfaciliteiten. Voor €149,- per maand heb je iedere werkdag toegang en profiteer je bovendien al van extra services. Denk hierbij aan het gratis gebruik maken van een vergaderruimte, je bedrijfslogo bij de ingang en een eigen locker.

Bovendien kun je jouw bedrijf inschrijven bij de KvK op het adres van dit kantoorpand en maak je gebruik van de speciale postservice. Als er post voor je binnen is gekomen, ontvang je een e-mail, waardoor je niet iedere dag de post hoeft te controleren. Voor €219,- per maand heb je 24/7 toegang en bijvoorbeeld ook de mogelijkheid om in de stiltekantoren aan het werk te gaan. Je maakt zelf de keuze welke huuroptie voor een flexplek het beste past bij jou.

huren flexplek in centrum van hengelo

Zo ziet flexwerken aan de Industrieweg in Hengelo eruit. Huur jij hier binnenkort ook een flexplek?

Internationale allure en hoogwaardige faciliteiten als receptie, lunchruimte en netwerkborrels

De verhuurder van het kantoorgebouw geniet een wereldwijde branding met meerdere locaties over heel de wereld. Je huurt hier flexibel in een inspirerende werkomgeving, met alle gemakken van dien. De receptionisten ontvangen het bezoek voor je, koffie en thee kun je gratis pakken, de lunch nuttig je in de lunchruimte, er is een pantry beschikbaar en je kunt deelnemen aan netwerkevenementen. Daarnaast heb je toegang tot het internationale handelsnetwerk en de contacten van het team van de verhuurder. Veel bijkomende voordelen naast het huren van een flexplek!

De receptionisten ontvangen het bezoek voor je, koffie en thee kun je gratis pakken, de lunch nuttig je in de lunchruimte, er is een pantry beschikbaar en je kunt deelnemen aan netwerkevenementen.

Flexplek in Hengelo? Centrumlocatie met perfecte bereikbaarheid

De internationale uitstraling van het kantoor aan het Industrieplein in Hengelo, wordt kracht bijgezet door de uitstekende bereikbaarheid. Het ligt naast het pop- en cultureelpodium Metropool, vlakbij het treinstation Hengelo. Bovendien zijn de snelwegen A35 en A1 binnen 10 minuten met eigen vervoer te bereiken.

Met een locatie in het centrum van Hengelo kun je bijvoorbeeld ook met een zakelijke afspraak een hapje eten. Goede redenen om een flexplek te huren in de vierde stad van Overijssel, na Enschede, Zwolle en Deventer. In Hengelo, van vroeger uit de ‘metaalstad’ genoemd vanwege de geschiedenis in de metaalindustrie, zijn ook de studio’s van RTV Oost gevestigd.

flexplek hengelo netwerken vergaderen

Een impressie van het kantoorpand in Hengelo, waar ruimte is om te werken, vergaderen en netwerken.

Flexwerken in Hengelo is werken in een moderne omgeving waar je je thuis voelt

Je stapt het kantoor binnen en je merkt direct de professionaliteit, de drang om inspiratie op te doen en je voelt je thuis. Dit alles wordt gecreëerd door de moderne kantoorfaciliteiten, het eigentijdse design van het kantoorgebouw, de plekken voor evenementen en de prachtige vergaderruimten. Op zoek naar een flexplek in Twente? Aarzel dan niet langer, dit is ’the place to be’!

Een greep uit de huidige huurders, laat de diversiteit van de organisaties zien. Door te netwerken met de verschillende ondernemers haal je het beste uit je onderneming en wie weet ontstaan handige samenwerkingen. Op dit moment huren onder meer marketingbureaus, IT-bedrijven, webbouwers, overheidsorganisaties, adviesbureaus en ook een fiscaal-jurist in het kantoorpand in Hengelo. Een flexplek op deze locatie biedt enorme netwerkkansen dus!

In het kantoor vind je een bruisende community met internationaal gerichte ondernemers, maar ook bedrijven uit de dienstverlening en overheidsorganisaties.

Meer informatie over het huren van een flexplek in Hengelo?

We begrijpen dat je niet over één nacht ijs wilt gaan en je goed wilt laten informeren, voordat je besluit om een flexplek te huren aan het Industrieplein in Hengelo. Vandaar dat de vastgoedconsultants van SKEPP klaar staan om je vragen te beantwoorden omtrent het huren van een flexplek. De vastgoedconsultants bereik je telefonisch op 085 – 877 05 19 en per mail op info@skepp.com. Uiteraard kun je ook vragen naar flexplekken of kantoorruimte in andere Overijsselse steden als Enschede, Zwolle, Deventer of Almelo. Hoe dan ook, we wensen je veel succes in je zoektocht naar een flexplek in Hengelo of een andere stad!


Neem contact op

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure