Kantoren laden...

Kantoorruimte huren in Hengelo{{ City.Title }}

Filters
{{ inputs.meters[0] }}m2 {{ inputs.meters[1] }}m2 +
{{ inputs.peoples[0] }} {{ inputs.peoples[1] }} personen +
{{ inputs.price[0] | toCurrency }} {{ inputs.price[1] | toCurrency }} +
Locatie
Pand
Gemak
{{ offices.length }} van de {{ totalOfficesCount }} kantoren in in de buurt van {{ City.Title }}
Meer kantoren laden

Voor deze zoekopdracht hebben we geen kantoren kunnen vinden.

Niet gevonden wat je zoekt? Laat ons je helpen zoeken!
  • Gratis en vrijblijvend
  • Binnen 1 uur antwoord
  • Persoonlijke hulp
  • Klantenbeoordeling 9.2/10
Kas Bruinsma
Kas Bruinsma
Vastgoedconsultant
Neem contact op
SKEPP is er voor bedrijven die liever gebruik maken van een gratis vergelijkingswebsite dan van een dure aanhuurmakelaar.

Een kantoorruimte huren in {{ City.Title }}?

Kantoorruimte huren in Hengelo? Dan ben je bij SKEPP aan het juiste adres. Bij ons vind je het meest actuele aanbod van kantoorruimten en werkplekken in Hengelo. Voor iedere onderneming is er wel een geschikt kantoor te vinden. Jouw droom kantoor in Hengelo vind je dus gegarandeerd met SKEPP.

Kantoorruimte te huur bij SKEPP 

Wil jij graag een kantoor huren in Hengelo, maar rest alleen nog een geschikte locatie? Neem dan een kijkje in dit representatieve kantoorpand aan de Industriestraat. De locatie is goed bereikbaar en de voorzieningen zijn ook perfect geregeld. Of is het kantoorpand aan de Demmersweg meer wat voor jouw onderneming? De prettige locatie en de vele services en faciliteiten maken dit een populaire plek om kantoorruimte te huren. Zie jij het zitten om je kantoor hier te vestigingen? Plan gratis en vrijblijvend een rondleiding in! 

Metaalstad Hengelo

Hengelo is na Enschede, Zwolle en Deventer de vierde grootste stad van Overijssel. Na Enschede is Hengelo de grootste stad in Twente. Hengelo is van vroeger uit een echte industriestad. Dit komt met name doordat het in het verleden veel werkgelegenheid bood in de metaalindustrie. Daarnaast zijn er van oudsher grote chemische en elektronische bedrijven gevestigd. 

De gemeente Hengelo heeft ten opzichte van andere kernen gemiddeld meer winkelvloeroppervlak. Het telt in totaal zo’n 190.000 m2. Het winkelaanbod in Hengelo is verspreid over het centrum, Westermaat Plein en diverse winkelcentrums in verschillende wijken. Toch is er sprake van structurele leegstand in het centrum. Desondanks zijn de modezaken het best vertegenwoordigd in het centrum. 

Kantoorruimte huren in Hengelo? Dat werkt zo!

Wanneer je op zoek gaat naar een kantoorruimte in Hengelo, dan brengt SKEPP samen met jou al je wensen in kaart. Op basis hiervan zoekt SKEPP naar jouw ideale kantoor of jouw perfecte kantoorruimte. Maak gratis en vrijblijvend een rondleiding! Zo maken we iedere dag veel bedrijven blij met nieuwe kantoorruimte. Zoek je een kantoor? Bekijk dan ook de bereikbaarheid van het pand. Heb je vragen over kantoorruimten in Hengelo? Neem dan contact op met SKEPP, wij helpen je graag verder.

Bereikbaarheid Hengelo 

Aangezien Hengelo dichtbij de A1 is gelegen, hoef jij je als huurder geen zorgen te maken over de bereikbaarheid! Reis je met het openbaar vervoer naar het kantoor? Dan mag je ook niet klagen. Hengelo telt namelijk zelfs 3 treinstations. Met Station Hengelo als grootste station, gevolgd door Station Hengelo Oost en Station Hengelo Gezondheidspark. Toch liever kantoorruimte huren in een andere stad? Bekijk ook eens ons aanbod in Almelo of Enschede.

Kantoorruimte huren in Hengelo: bij SKEPP gratis en geheel vrijblijvend

Bij SKEPP zetten we ons voor de volle 100% in om een geschikte kantoorruimte te vinden voor jouw organisatie. Helemaal gratis en geheel vrijblijvend! Wij zullen ons uiterste best doen de meest geschikte kantoren voor jou te selecteren. Je ontvangt gratis advies, eerlijke huurprijzen en een gunstig huurcontract. Zo simpel is kantoorruimte huren met SKEPP! 

Kaartweergave
Kantoorruimte hurenfal fa-times
Zoeken
Populaire steden/stadsdelen in de buurt
{{ inputs.meters[0] }}m2 {{ inputs.meters[1] }}m2 +
{{ inputs.peoples[0] }} {{ inputs.peoples[1] }} personen +
{{ inputs.price[0] | toCurrency }} {{ inputs.price[1] | toCurrency }} +
Locatie
Pand
Gemak
Toon {{ offices.length }} kantoren far fa-angle-right fal fa-times Resetten