Kantoren laden...

Kantoorruimte huren in Almelo{{ City.Title }}

Filters
{{ inputs.meters[0] }}m2 {{ inputs.meters[1] }}m2 +
{{ inputs.peoples[0] }} {{ inputs.peoples[1] }} personen +
{{ inputs.price[0] | toCurrency }} {{ inputs.price[1] | toCurrency }} +
Locatie
Pand
Gemak
{{ offices.length }} van de {{ totalOfficesCount }} kantoren in in de buurt van {{ City.Title }}
Meer kantoren laden

Voor deze zoekopdracht hebben we geen kantoren kunnen vinden.

Niet gevonden wat je zoekt? Laat ons je helpen zoeken!
  • Gratis en vrijblijvend
  • Binnen 1 uur antwoord
  • Persoonlijke hulp
  • Klantenbeoordeling 9.2/10
Mathios Zeko
Mathios Zeko
Vastgoedconsultant
Neem contact op
SKEPP is er voor bedrijven die liever gebruik maken van een gratis vergelijkingswebsite dan van een dure aanhuurmakelaar.

Een kantoorruimte huren in {{ City.Title }}?

Een kantoorruimte huren in Almelo?

Op zoek naar een kantoorruimte in Almelo, maar heb je nog niet de ideale kantoorlocatie gevonden? Bekijk dan eens ons aanbod aan kantoorruimten, werkplekken en kantoorpanden in Almelo. In deze stad bieden we meerdere kantoorruimten te huur aan tegen een relatief goedkope huurprijs met hoge services. SKEPP helpt je gratis en vrijblijvend in de zoektocht naar een kantoorruimte in Almelo. 

Populaire kantoorruimten in Almelo 

Zie jij het al helemaal zitten om kantoorruimte te huren in Almelo, maar is het enige wat rest nog een geschikt kantoor? Neem dan een kijkje aan de Brugstraat. Een kantoorruimte huren aan de Brugstraat brengt veel voordelen met zich mee. Het kantoorgebouw is namelijk van alle services en faciliteiten voorzien. Het business center aan de Hofkampstraat in Almelo is ook zeker de moeite waard om te bekijken. Heb je een meeting op de planning? Maak dan gratis gebruik van de aanwezige vergaderruimte. Bovendien zijn de kosten voor schoonmaak en parkeren bij de huurprijs inbegrepen. Plan gratis een rondleiding in en wie weet huur jij binnenkort kantoorruimte in Almelo. 

Almelo, altijd wat te doen!  

Almelo ligt in de regio Twente in de provincie Overijssel. De stad telt grofweg 73.000 inwoners. Vroeger was Almelo het bloeiende centrum van de textielindustrie. Van al die nijverheid is tegenwoordig weinig meer van over, behalve de schitterende industriële panden. Deze worden nu veel gebruikt als business centers waar meerdere bedrijven zich kunnen vestigen. 

De stad kenmerkt zich door haar karakter. Een tikkeltje eigenzinnig, gesierd met Twentse nuchterheid en gastvrijheid. Almelo is een mengeling van oud en nieuw. Breng een bezoekje aan de omgeving van Kasteel Huize Almelo, het Stadsmuseum, het Wevershuisje en niet te missen het bakkerijmuseum van Bolletje. Rond Almelo lopen meerdere beken, rivieren en kanalen, waaronder het Twentekanaal, kanaal Almelo-Nordhorn en het Overijssels Kanaal. Kortom, in Almelo is altijd wat te doen! 

Wil jij een kantoorruimte huren in Almelo?

Reis je met de auto naar kantoor? Via de snelwegen A1 en A35 reis je gemakkelijk naar je kantoorruimte. Deze snelwegen staan namelijk in verbinding met Deventer, Hengelo en Enschede. Almelo staat ook in verbinding met Zwolle via de N35. Reis je liever met het openbaar vervoer? Almelo beschikt over twee treinstations, namelijk station Almelo en station Almelo de Riet. De fietssnelweg doorkruist Almelo van de Duitse grens tot aan de Sallandse Heuvelrug bij Nijverdal via Enschede, Hengelo, Borne, Almelo en Wierden. 

Bedrijvigheid in Almelo

Almelo kent veel bedrijvigheid, voornamelijk in de stad en op verschillende bedrijventerreinen. Zo zijn onder andere de Bornsestraat, de Buitenhaven en de terreinen Twentepoort en het Bedrijvenpark Twente in trek bij bedrijven. Behoorlijk wat bekende bedrijven huren kantoorruimte in Almelo, waaronder Bolletje bekend van de beschuiten, maar ook Timberland en Kees Smit zijn gevestigd in Almelo. Daarnaast vinden ook Urenco, VDL en Koninklijke Ten Cate hun oorsprong in deze stad. Ben jij binnenkort de volgende in dit rijtje?   

SKEPP vindt jouw droomkantoor in Almelo

Wil jij een kantoorruimte huren in Almelo? Dan helpen wij je graag bij het vinden van een geschikte kantoorruimte of werkplek. Op basis van jouw wensen en eisen bieden wij meerdere passende opties aan. Dit alles doen we binnen één werkdag! Zo kun jij snel een gratis rondleiding inplannen bij de kantoorlocaties waar jouw voorkeuren naar uitgaan. Ons advies is geheel gratis en vrijblijvend. Samen vinden we voor jou een geschikte kantoorruimte in Almelo. Huur een kantoorruimte in Almelo en ervaar alle voordelen! 

Kaartweergave
Kantoorruimte hurenfal fa-times
Zoeken
Populaire steden/stadsdelen in de buurt
{{ inputs.meters[0] }}m2 {{ inputs.meters[1] }}m2 +
{{ inputs.peoples[0] }} {{ inputs.peoples[1] }} personen +
{{ inputs.price[0] | toCurrency }} {{ inputs.price[1] | toCurrency }} +
Locatie
Pand
Gemak
Toon {{ offices.length }} kantoren far fa-angle-right fal fa-times Resetten