Kantoorruimte huren Hengelo, Industrieplein 2

Voorzieningen
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Postverwerking
 • Telefoon beantwoording
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Fietsenstalling
 • Koffie/thee
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • Lunchvoorziening
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Industrieplein 2 in Hengelo

Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 33 m2
  Huurprijs: € 547 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 41 m2
  Huurprijs: € 679 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan het Industrieplein in Hengelo

Wil jij graag een kantoorruimte huren in Hengelo, maar heb je nog niet de juiste locatie gevonden? Neem dan een kijkje in dit representatieve kantoorpand aan het Industrieplein. Je huurt hier een kantoorruimte met een eigentijdse, frisse en lichte uitstraling. De locatie is goed bereikbaar en ook de voorzieningen zijn goed gefaciliteerd. Zie jij het zitten om je hier te vestigen met jouw organisatie? Plan dan snel een rondleiding in.

Huurprijzen

Op dit moment zijn er 2 kantoorruimten beschikbaar voor de verhuur. De kleinste kantoorkamer heeft een oppervlakte van 33 m2 en is te huur voor een maandelijks bedrag van €547,-. Heb je een grotere kantoorunit nodig omdat je met meer mensen bent of juist in meer ruimte wilt werken? Neem dan een kijkje in de kantoorruimte van 41 m2, te huur voor €679,-. Op deze locatie is het ook mogelijk om een flexibele werkplek te huren. Je hebt hier de keuze uit een werkplek voor 8 uur per week of een werkplek waar jij jouw eigen werkdagen en tijden bepaald. Het is al mogelijk om een werkplek te huren vanaf €99,-. Vanaf 1 maart 2018 tot en met 31 mei 2019 heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van een leuke lente actie. Bij het afsluiten van een contract voor een werkplek, ontvang je de eerste 2 maanden voor de helft van de huurprijs! Deze prijzen zijn inclusief alle bijkomende servicekosten en gekoppeld aan een flexibel huurcontract. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants. 

Een receptie en 24/7 toegankelijkheid

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan het Industrieplein in Hengelo hoef je nergens meer achteraan, alles is tot in de puntjes goed geregeld. Zo is er bij binnenkomst in de royale entree een bemande receptie aanwezig. De receptionisten zorgen dagelijks voor een vriendelijk ontvangst en kunnen administratieve werkzaamheden van je overnemen. Zo maak je hier bijvoorbeeld gebruik van een postservice, wanneer er post voor jou is binnengekomen ontvang je een e-mail. Zo mis je nooit iets en blijf je altijd op de hoogte! Bovendien kun jij op deze locatie je eigen werktijden bepalen door de 24/7 toegankelijkheid. Of je nou in de avonduren of in het weekend de laatste werkzaamheden wilt afronden, het is altijd mogelijk! Daarnaast kun je jouw organisatie laten inschrijven op dit adres bij de KvK en kun je deelnemen aan kennissessies en bijeenkomsten.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorgebouw is op een gunstige locatie gelegen. Je bereikt jouw toekomstige werkplek makkelijk en snel met zowel de auto als met het openbaar vervoer. De op- en afritten van de A1 en A35 liggen op een korte rijafstand van slechts 8 minuten. Reis je liever met het openbaar vervoer? Het treinstation van Hengelo is slechts 4 minuten lopen, vanuit hier pak je heel gemakkelijk de trein of bus. 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan het Industrieplein in Hengelo?

Ben jij enthousiast en zie je het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan het Industrieplein in Hengelo? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je verder bij al je vragen en plannen een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Wat dit kost? Helemaal niets! Bij SKEPP helpen wij je gratis en geheel vrijblijvend in de zoektocht naar de juiste kantoorruimte in Hengelo. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Industrieplein 2

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen