VERHUURD

Schiphol, Evert van de Beekstraat 310***

  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Schiphol!

Kantoorruimte huren aan de Evert van de Beekstraat (Badhoevedorp en omgeving)

Goedkoop kantoorruimte huren op Schiphol? Dat kan aan de Evert van de Beekstraat, gelegen in de buurt Schiphol. Je huurt hier in een kantoorpand dat gebouwd is in het jaar 2006. Een vrij nieuw pand dat een totale gebruiksoppervlakte heeft van 8752 m2. Als jij besluit om een kantoorruimte te huren in dit kantoorpand, dan worden diverse financiële ondernemingen, groothandels en organisatieadviesbureaus jouw medehuurders.

Huurprijzen, kantoor Evert van de Beekstraat, Schiphol

Je huurt in dit kantoorpand al een werkplek voor slechts €279,- per maand. Liever een kantoorruimte huren? Deze zijn al te huur vanaf €560,-. Je huurt dan een kantoorruimte met 2 werkplekken. Benieuwd naar wat er momenteel beschikbaar is? Neem dan contact op met onze vastgoedconsultants. Zij helpen je graag verder.

Evert van de Beekstraat: schoonmaak, 24/7 toegang en snel internet

In dit kantoorpand zijn de voorzieningen van hoog niveau! Jij kunt, wanneer je een kantoorruimte huurt in dit kantoorpand, je eigen werktijden bepalen. Je hebt namelijk iedere dag 24 uur toegang tot het kantoorgebouw. Bovendien zitten kosten voor schoonmaak van de algemene ruimten bij de huurprijs inbegrepen. En maak jij voor je werkzaamheden veel gebruik van internet? Dan heb je geluk! Er is namelijk een razendsnelle internetverbinding in dit kantoorgebouw.

Locatie en bereikbaarheid, Evert van de Beekstraat, Schiphol

De bereikbaarheid van dit kantoorpand is uitstekend per openbaar vervoer. Treinstation Schiphol ligt namelijk op een loopafstand van slechts 9 minuten. Vind je dit net iets te ver lopen? Dan kun je ook vanaf hier de bus nemen richting bushalte Schipholgebouw. Vanaf deze bushalte is het slechts 5 minuten lopen. Met de auto daarentegen ben je vanaf de A4, A9 en A200 binnen enkele minuten op kantoor. De ideale werklocatie dus!

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Evert van de Beekstraat?

Wil jij graag een kantoorruimte of werkplek huren in dit kantoorgebouw aan de Evert van de Beekstraat? Dat kan. Neem contact op met onze vastgoedconsultants en kom snel langs voor een rondleiding.

Huur nu kantoorruimte in nieuw kantoorpand op Schiphol Evert van de Beekstraat 310*** Schiphol Toplocatie!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!