Hoofddorp, Hoeksteen 54-72

  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorruimte huren aan de Hoeksteen in Hoofddorp

Wil jij graag een moderne kantoorruimte huren aan de Hoeksteen in Hoofddorp? Neem dan een kijkje in dit representatieve kantoorgebouw, ook wel de “Uiver Building” genoemd. Het kantoorpand heeft een gunstige ligging langs de A4. Niet alleen de bereikbaarheid is goed, je maakt hier naast je kantoorruimte ook gebruik van vele services en faciliteiten. Benieuwd? Kom dan snel een kijkje nemen.

Huurprijzen

Op deze locatie zijn er meerdere kantoorruimten beschikbaar. Zo heb je de mogelijkheid om een kantoorkamer te huren die turnkey wordt opgeleverd. Dit houdt in dat je nergens meer achter aan hoeft, alles is in perfecte staat om direct de kantoorruimte te betreden. De kantoorkamers hebben een oppervlakte van 25 m2, 43 m2 en 60 m2. Daarnaast is het mogelijk om een kantoorruimte te huren tot en met 700 m2, een paar opties zie je bij het actuele aanbod. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag het onze vastgoedconsultants.

Glasvezelaansluiting, telefonie en parkeergelegenheid

Het huren van een kantoorruimte aan de Hoeksteen in Hoofddorp brengt vele voordelen met zich mee. Je maakt namelijk naast je kantoorruimte ook gebruik van de aanwezige voorzieningen. Zo is er door het hele kantoorgebouw glasvezel internet, dit zorgt er voor dat jij als huurder hiervan gebruik kunt maken. Met dit glasvezel internet kun jij vanaf jou werkplek dagelijks snel en efficiënt werken. Daarnaast kun je ook, indien gewenst, de vaste telefonie regelen. Zo ben je altijd vanaf het eerste moment optimaal bereikbaar voor jouw klanten. Reis je met de auto naar je werkplek? Dan kun je deze parkeren op de een van de parkeerplaatsen die bij het kantoorgebouw zijn gelegen.

Locatie en bereikbaarheid

In de nabije omgeving van het kantoorgebouw op het bedrijventerrein ‘de Hoek’ zijn er diverse bedrijven gehuisvest, waaronder een paar hotels en ook de Mc Donalds is hier te vinden. De op- en afrit van de A4 ligt aan het kantoorgebouw en daarnaast is er ook een directe verbinding met Schiphol. Reis je liever met het openbaar vervoer naar je werkplek? Op het bedrijventerrein is een bushalte te vinden, om de 10 minuten zal deze lijn je naar het NS station Schiphol vervoeren.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Hoeksteen in Hoofddorp?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Hoeksteen in Hoofddorp? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in via onze website. Heb je nog een paar vragen of wil je samen met ons de rondleiding in plannen? Onze vastgoedconsultants helpen je graag gratis en geheel vrijblijvend verder in de zoektocht naar kantoorruimte aan de Hoeksteen.

Hoeksteen 54-72 Hoeksteen 54-72 Hoofddorp Toplocatie!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!