Kantoorruimte huren Hoofddorp, Hoeksteen 54-72

Voorzieningen
 • Postverwerking
 • Lift
 • Telefoon beantwoording
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Bureau
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Hoeksteen 54-72 in Hoofddorp

Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 142 m2
  Huurprijs: € 2.160 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 163 m2
  Huurprijs: € 2.480 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 710 m2
  Huurprijs: € 10.800 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Hoeksteen in Hoofddorp

Wil jij graag een moderne kantoorruimte huren aan de Hoeksteen in Hoofddorp? Neem dan een kijkje in dit representatieve kantoorgebouw, ook wel de “Uiver Building” genoemd. Het kantoorpand heeft een gunstige ligging langs de A4. Niet alleen de bereikbaarheid is goed, je maakt hier naast je kantoorruimte ook gebruik van vele services en faciliteiten. Benieuwd? Kom dan snel een kijkje nemen.

Huurprijzen

Op deze locatie zijn er meerdere kantoorruimten beschikbaar. Zo heb je de mogelijkheid om een kantoorkamer te huren die turnkey wordt opgeleverd. Dit houdt in dat je nergens meer achter aan hoeft, alles is in perfecte staat om direct de kantoorruimte te betreden. De kantoorkamers hebben een oppervlakte van 25 m2, 43 m2 en 60 m2. Daarnaast is het mogelijk om een kantoorruimte te huren tot en met 700 m2, een paar opties zie je bij het actuele aanbod. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag het onze vastgoedconsultants. 

Glasvezelaansluiting, telefonie en parkeergelegenheid

Het huren van een kantoorruimte aan de Hoeksteen in Hoofddorp brengt vele voordelen met zich mee. Je maakt namelijk naast je kantoorruimte ook gebruik van de aanwezige voorzieningen. Zo is er door het hele kantoorgebouw glasvezel internet, dit zorgt er voor dat jij als huurder hiervan gebruik kunt maken. Met dit glasvezel internet kun jij vanaf jou werkplek dagelijks snel en efficiënt werken. Daarnaast kun je ook, indien gewenst, de vaste telefonie regelen. Zo ben je altijd vanaf het eerste moment optimaal bereikbaar voor jouw klanten. Reis je met de auto naar je werkplek? Dan kun je deze parkeren op de een van de parkeerplaatsen die bij het kantoorgebouw zijn gelegen.

Locatie en bereikbaarheid

In de nabije omgeving van het kantoorgebouw op het bedrijventerrein ‘de Hoek’ zijn er diverse bedrijven gehuisvest, waaronder een paar hotels en ook de Mc Donalds is hier te vinden. De op- en afrit van de A4 ligt aan het kantoorgebouw en daarnaast is er ook een directe verbinding met Schiphol. Reis je liever met het openbaar vervoer naar je werkplek? Op het bedrijventerrein is een bushalte te vinden, om de 10 minuten zal deze lijn je naar het NS station Schiphol vervoeren.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Hoeksteen in Hoofddorp?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Hoeksteen in Hoofddorp? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in via onze website. Heb je nog een paar vragen of wil je samen met ons de rondleiding in plannen? Onze vastgoedconsultants helpen je graag gratis en geheel vrijblijvend verder in de zoektocht naar kantoorruimte aan de Hoeksteen.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Hoeksteen 54-72

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen