Kantoorruimte huren Hoofddorp, Planetenweg 5

5 (1 beoordelingen)
Bereikbaarheid
  • Bushalte Hoofddorp, Kalorama 3 min. lopen (0,2 km)
  • Treinstation Hoofddorp 11 min. lopen (0,9 km)
  • Park 3 min. lopen (0,3 km)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Planetenweg 5 in Hoofddorp

Beschikbaarheid bijgewerkt:

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Hoofddorp!
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Planetenweg in Hoofddorp

Ben jij op zoek naar een representatieve kantoorruimte? Neem dan een kijkje in dit luxe business center aan de Planetenweg in Hoofddorp. Het kantoorpand is gebouwd in 1992, maar pas geleden heeft er een grote renovatie plaats gevonden waardoor het een moderne uitstraling heeft gekregen. Het kantoorgebouw is voorzien van vele services en faciliteiten en ook de ligging in deze stad is uitstekend. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer is jouw toekomstige werkplek goed bereikbaar.

Huurprijzen

Op dit moment zijn er nog meerdere ruimten beschikbaar, verdeeld over 4 verdiepingen. De kleinste beschikbare kantoorkamers hebben een oppervlakte van 25 m2, te huur voor een maandelijks bedrag van €375,-. Op zoek naar een grote kantoorruimte? Neem dan een kijkje in de ruimte van 44 m2, te huur voor €550,- in de maand. Op dit moment heeft de grootste beschikbare kantoorruimte een oppervlakte van 60 m2, voor een maandelijks bedrag van €750,-. Zijn deze oppervlakten te klein voor jouw bedrijf? Neem contact op met één van onze vastgoedconsultants en vraag naar de mogelijkheden van deelverhuur, ook dat is mogelijk op deze locatie.

Een receptie, parkeergelegenheid en gemeubileerde kantoorruimten

Het huren van een kantoorruimte aan de Planetenweg in Hoofddorp brengt vele voordelen met zich mee. Het ruime aanbod van de services en faciliteiten maken het een comfortabele werklocatie. Zo is er bij binnenkomst in de centrale hal een bemande receptie aanwezig. Zij kunnen je helpen in werkzaamheden zoals het verwerken van de post en het opnemen van binnenkomende telefonie. Reis je met de auto naar je werk en/of ontvang je vaak klanten? Er is een parkeerruimte aanwezig waar je de auto’s geparkeerd kunnen worden. Ben je snel op zoek naar een kantoor of heb je geen zin het inrichten van je werkplek? Ook hier hebben ze aan gedacht! Het is namelijk mogelijk om een gemeubileerde kantoorunit te huren. Ontdek alle andere voordelen door een rondleiding in te plannen. 

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand heeft een gunstige ligging in Hoofddorp, met de auto en het openbaar vervoer is het namelijk makkelijk bereikbaar. De snelwegen A4, A44 en A9 zijn namelijk op een korte rijafstand van gemiddeld 10 minuten bereikbaar. Vanaf je werkplek is het slechts 1 minuut lopen naar de dichtstbijzijnde bushalte ‘Hoofddorp, Jupiterstraat’. In de nabije omgeving vind je het Wandelbos van de stad. Een fijne plek om in de middagpauze even een frisse neus te halen.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Planetenweg in Hoofddorp?

Ben jij enthousiast over het huren van een kantoorruimte aan de Planetenweg in Hoofddorp? Wacht dan niet langer en plan snel een rondleiding in. Heb je nog wat vragen of zijn er onduidelijkheden? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag. SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend aan een kantoorruimte aan de Planetenweg. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

M

Mooie strakke en moderne omgeving, de vergaderruimten spreken mij ook erg aan!

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Planetenweg 5

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen