Kantoorruimte huren Breda, Hooilaan 1

Voorzieningen
 • Gratis WiFi
 • Postverwerking
 • Bureau
 • Postadres
 • Fietsenstalling
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Hooilaan 1 in Breda

Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 1 persoon
  Huurprijs: € 400 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 2 personen
  Huurprijs: € 495 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 3 personen
  Huurprijs: € 595 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 4 personen
  Huurprijs: € 695 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Hooilaan 1 in Breda

Verken flexibele kantoorunits aan de Hooilaan 1 in Breda, ideaal voor ondernemers op zoek naar een dynamische werkplek. Met units vanaf 15 m² tot 500 m², gratis wifi en vergaderruimtes.

Huurmogelijkheden

Aan de Hooilaan 1 vind je een divers aanbod aan kantoorunits die flexibel gehuurd kunnen worden, perfect voor zowel kleine startups als groeiende bedrijven. De all-in huurprijzen zijn inclusief servicekosten, gas, water en licht, waardoor je niet voor onverwachte kosten komt te staan. 

Voorzieningen

 De Hooilaan 1 in Breda onderscheidt zich door zijn uitgebreide voorzieningen zoals afsluitbare en gestoffeerde kantoren, sterke wifi-verbinding, pantry's op elke verdieping en 24/7 toegang. Dit zorgt voor een optimale werkomgeving waarin comfort en productiviteit hand in hand gaan.

Locatie en bereikbaarheid

De locatie aan de Hooilaan 1 is perfect voor bedrijven die uitstekende bereikbaarheid waarderen. Op loopafstand van NS station Breda en met een bushalte vlakbij, zijn je kantoor en je team altijd makkelijk bereikbaar. Voor medewerkers die met de auto komen, zijn er ruime parkeermogelijkheden op eigen terrein. De nabijheid van de Nieuwe Kadijk zorgt voor snelle toegang tot de rijkswegen.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Hooilaan in Breda?

Maak van de Hooilaan 1 in Breda de nieuwe thuisbasis voor jouw onderneming. Geniet van flexibele huurvoorwaarden en uitgebreide voorzieningen. Plan een rondleiding en ontdek zelf de voordelen van werken in Kantoor Rustiek.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Hooilaan 1

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen