Kantoorruimte huren Breda, Spinveld 12

Voorzieningen
 • Gratis WiFi
 • Postverwerking
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Fietsenstalling
 • Sociaal hart
 • Gemeubileerd
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Spinveld 12 in Breda

Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 50 m2
  Huurprijs: € 750 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan het Spinveld in Breda

In dit kantoorpand aan het Spinveld in Breda kun jij een toffe kantoorruimte huren! Het kantoorpand is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar. De kantoorunits kunnen zowel leeg als gemeubileerd opgeleverd worden. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan nu contact op met onze vastgoedconsultants zij helpen je graag bij vragen en kunnen samen met jou een bezichtiging inplannen op deze geweldige locatie!

Kantoorruimte huren

De kantoorunits hebben een oppervlakte van 30m2 en kunnen zowel individueel als samen gehuurd worden. Het huren van 1 van deze units kost slecht €450,- per maand. Dit is een all-in prijs hierdoor weet jij direct waar je aan toe bent!

Gezamenlijke pantry, parkeergelegenheid en goede werkomstandigheden

Bij het huren van een kantoorruimte aan het Spinveld in Breda worden vele wensen vervult. Jij krijgt toegang tot de gezamenlijke pantry, een fijne plek om je eigen maaltijd te bereiden. Het pand heeft een eigen parkeerplaats met voldoende parkeergelegenheid voor jou en je bezoekers. De kantoorkamers zijn voorzien van grote raampartijen die zorgen voor veel daglicht op jouw nieuwe werkplek. 

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand bevindt zich op een fijne locatie aan de rand van het centrum van Breda. In de omgeving zijn diverse bedrijven en ondernemingen die wellicht meerwaarde kunnen bieden voor jou! Jouwe nieuwe werkplek is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Met de auto bereik je binnen enkele minuten de op- en afritten van de A16. Het Centraal Station van Breda ligt op fietsafstand. Vanuit hier reis je gemakkelijk naar steden en belangrijke hotspots in de omgeving. Met een bushalte om de hoek kan ook de bus een prima oplossing bieden. 

Kantoorruimte huren aan het Spinveld in Breda?

Wil jij graag een fijne kantoorruimte huren aan het Spinveld in Breda? Wacht dan niet langer en neem contact op met onze vastgoedconsultants. Zij helpen jou graag bij vragen en kunnen samen met jou een bezichtiging inplannen.

 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Spinveld 12

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen