Super deal

Rijen, Ericssonstraat 2

  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorkamers

vanaf € 275 p.m.

Kantoorruimte huren aan de Ericssonstraat (Rijen)

De kantoorruimte bevindt zich op bedrijventerrein Haansberg in Rijen. Meerdere bedrijven huren reeds een ruimte in dit mooie pand. Hierbij kan gedacht worden aan verschillende advocatenkantoren tot high-end software developers. Het kantoorpand is in 1997 gebouwd en heeft een totale oppervlakte van 62.822 m2.

Huurprijzen, kantoor Ericssonstraat, Rijen

In dit kantoorgebouw aan de Ericssonstraat in Rijen zijn verschillende ruimtes beschikbaar vanaf 20 m2 tot elke gewenste oppervlakte. Voor een ruimte van 22 m2 betaal je maandelijks €275,-. De kantoorruimtes zijn beschikbaar met flexibele huurvoorwaarden en groeimogelijkheden. Alle aanbiedingen, bijvoorbeeld opleverniveau, looptijd en oppervlakte zijn bespreekbaar.

Ericssonstraat: 24/7 toegankelijk voor huurders

Dit sfeervolle en toch zakelijke gebouw beschikt over een eigen restaurant, meerdere pantry’s en een mooie koffiecorner. Het pand is 24/7 toegankelijk voor huurders en tijdens kantooruren is er een bemande receptie. Ook zijn er verschillende vergaderruimtes, meerdere liften en flexwerkplekken. Al deze voorzieningen zijn er om jouw werkplezier te vergroten!

Locatie en bereikbaarheid, Ericssonstraat, Rijen

De Ericssonstraat in Rijen is zeer centraal gelegen en uitstekend bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Het pand bevindt zich op 5 minuten van de snelweg (A58) en het dichtstbijzijnde treinstation is 7 minuten lopen. Daarnaast is het centrum van Rijen slechts 5 minuten rijden. Ook is er met 2000 parkeerplaatsen voldoende parkeergelegenheid.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Ericssonstraat?

Ben jij net zo enthousiast over de Ericssonstraat in Rijen als wij? Zou jij ook graag een kantoorruimte willen huren in dit kantoorgebouw? Kom dan snel langs! Dit doe je door gratis en vrijblijvend een rondleiding te plannen.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!