Waarom je kantoorruimte moet huren in Den Haag

  • Door Bente Meulenkamp
  • woensdag 19 februari 2020

Twijfel jij of je wel of niet een kantoorruimte in Den Haag moet huren? In dit blog vertellen wij je waarom je dat wel moet doen! Zo heeft Den Haag een prachtige ligging dicht bij Scheveningen, is de stad goed bereikbaar en Den Haag blijft maar groeien. Lees verder en kom nog meer te weten over de voordelen van Den Haag!


Koninklijke stad aan zee

Den Haag wordt ook wel de koninklijke stad aan zee genoemd. Onze regering heeft zich namelijk gevestigd op het binnenhof en ook het werkpaleis van onze koning staat in Den haag. Niet zo gek dus dat steeds meer bedrijven kiezen voor een kantoorruimte in Den Haag.

Den Haag ligt prachtig naast het strand van Scheveningen. Zo vanuit je kantoor even uitwaaien op het strand is dan ook geen probleem! Neem nu de kantoorruimte aan de Stadshoudersplantsoen 2. Deze kantoorruimte ligt in Den Haag, maar je bent binnen enkele minuten in Scheveningen. Dichtbij de kantoorruimte bevinden zich een bushalte, tramhalte en het Centraal Station van Den Haag, waardoor je zo heel Nederland door kunt als het moet.

Den Haag groeit

In de periode van 2000 tot 2017 is het aantal bedrijven wat zich heeft gevestigd in Den Haag gestegen met 90%. Hierbij gaat het vooral om de midden en kleinbedrijven die zich hebben gevestigd. Om deze groei te blijven stimuleren heeft de gemeente Den Haag een plan opgesteld waarbij bedrijven worden geholpen om zich alsnog te kunnen vestigen in Den Haag.

Door de gunstige ligging van de stad heeft Den Haag een belangrijke positie voor de Nederlandse economie. Den Haag ligt namelijk naast Rotterdam, Den Haag valt door deze ligging in de metropoolregio Rotterdam-Den Haag. Den Haag is door de ligging makkelijk te bereiken voor internationale bedrijven wat weer kansen oplevert!

Een kantoorruimte met een internationale ligging is het pand aan de Visseringlaan 22. Deze kantoorruimte ligt tussen Den Haag en Rotterdam in. De kantoorruimte is dan ook makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Verder beschikt de kantoorruimte over vergaderplekken waardoor het ideaal is om klanten te ontvangen. Tevens is er voldoende parkeerruimte beschikbaar voor degene die niet met het openbaar vervoer komt.

 

Visseringlaan kantoorruimte met internationale ligging!

De kantoorruimte aan de Visseringlaan 22 heeft een internationale ligging!

Kantoorruimte die makkelijk bereikbaar is

Het openbaar vervoer in Den Haag is goed geregeld, zo kun je vanuit het centrum naar bijvoorbeeld Rotterdam of Amsterdam. Den Haag heeft twee treinstations, namelijk Den Haag Centraal en Holland Spoor. Den Haag beschikt over verschillende tram- en buslijnen die je gemakkelijk naar het centrum brengen.
In het centrum kun je alles gemakkelijk te voet af. Zo bespaar je ook nog eens op parkeerkosten of OV-kosten. Reis je met de auto? Dan is er voldoende parkeergelegenheid in de buurt.

De kantoorruimte aan de Kalvermarkt 53 is op loopafstand van Centraal Station Den Haag en er bevinden zich ook nog twee metrostations en een bushalte in de nabije omgeving. Verder biedt deze kantoorruimte verschillende horeca mogelijkheden en er is een receptie aanwezig die jouw klanten vriendelijk ontvangen.

Kalvermarkt 53 jouw nieuwe kantoorruimteLopend naar het station of naar de stad, dat kan vanaf de kantoorruimte aan de Kalvermarkt 53

Hard werken en lekker eten

Naast al het harde werken wat ze in Den Haag doen, is er ook tijd voor ontspanning. En waar kan dat nou beter dan in de eerste en bekendste foodhal van Nederland! In de foodhallen van Den Haag zijn alle heerlijke gerechten van de stad verzamelt. Van hamburger tot sushi, alles is verkrijgbaar in de foodhallen. Ideaal als jouw kantoorpand daar dichtbij zit zoals bijvoorbeeld ons kantoorpand Hoefkade 9.

De kantoorruimte aan de Hoefkade 9 heeft vele opties en mogelijkheden. Zo is het een verzamelgebouw met onder andere een hotel en een restaurant. Dit brengt vele extra’s met zich mee. Zo heeft het pand een luxe fitnessruimte beschikbaar en een restaurant waar heerlijk gegeten kan worden. Het ruime aantal parkeerplaatsen en vergaderzalen maakt dit kantoorpand ideaal om klanten te ontvangen.

Alle voordelen van Den Haag

Den Haag biedt zoals je leest vele voordelen: De koninklijke stad aan zee is makkelijk bereikbaar en centraal gelegen daarnaast zijn er een tal van mogelijkheden om lekker te eten. Den Haag is de stad om jouw bedrijf op te bouwen of voort te zetten en dus ideaal om kantoorruimte te huren.

Begin jij binnenkort vanuit jouw gehuurde kantoorruimte in Den Haag?

Twijfel je nog of hebben wij jou helemaal overtuigt om een kantoorruimte in Den Haag te huren? Neem contact op met onze vastgoedconsultants, zij informeren jou graag over alle mogelijkheden die SKEPP biedt. Onze vastgoedconsultants helpen je graag op weg naar de perfecte kantoorruimte in Den Haag.

 
Neem contact op!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure