Kantoorruimte huren Rijswijk, Visseringlaan 22 B

4 (1 beoordelingen)
Voorzieningen
  • Gratis WiFi
  • Belruimte
  • Airconditioning
  • Parkeergelegenheid
  • Bureau
  • Koffie/thee
  • Vergaderplek
  • Pantry
  • Internetmogelijkheden
  • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Visseringlaan 22 B in Rijswijk

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Rijswijk!

Deze bedrijven gingen jou voor

Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Visseringlaan in Rijswijk

Ben jij op zoek naar een geschikte kantoorruimte in Rijswijk? Neem dan een kijkje in het moderne kantoorgebouw aan de Visseringlaan. Het kantoorpand is gebouwd in 2008, mede daardoor is de uitstraling zeer representatief en erg modern. Een groot voordeel de is de ligging, je bereikt namelijk met zowel de auto als het openbaar vervoer makkelijk en snel jouw werkplek. 

Huurprijzen

Op deze locatie is het mogelijk om in een grote kantoorruimte een hippe werkplek te huren. Het is mogelijk om een werkplek te huren voor 1 tot 2 dagen per week voor een maandelijks bedrag van €200,-. Heb jij meer dagen in de week nodig om jou werkzaamheden te kunnen afronden? Er zijn ook werkplekken beschikbaar voor 3 tot 5 dagen in de week voor €275,- in maand. Deze prijzen zijn inclusief alle servicekosten en gebaseerd op een contractsduur van minimaal 3 maanden.

Vergaderruimte, Wifi en een pantry

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Visseringlaan in Rijswijk maak je naast je werkplek ook gebruik van alle aanwezige services en faciliteiten, zoals de vergaderruimte. Een ideale plek om klanten te ontvangen, je hebt hier namelijk ook de mogelijkheid om te presenteren. Ook is het fijn om je af te kunnen zonderen voor bijvoorbeeld een privé belletje. Daarnaast is er in het kantoorpand razendsnelle Wifi aanwezig, snel en efficiënt werken is dus zeker mogelijk. Heb je zin in een kopje koffie/thee? Deze kun je zetten in de aanwezige pantry.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand heeft een gunstige ligging, je bereikt namelijk binnen een korte rijafstand van slechts 2 minuten de A4. Via deze snelweg ben je al snel in de grote omliggende steden. Reis je liever met het openbaar vervoer? Er is een bushalte op 3 minuten loopafstand gelegen vanaf je kantoorruimte, deze lijn heeft een rechtstreekse verbinding met het treinstation van Rijswijk. In de nabije omgeving van het kantoorpand zijn er verschillende plekken waar je lekker wat kunt eten, erg handig om met klanten af te spreken.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Visseringlaan in Rijswijk?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Visseringlaan in Rijswijk? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en plannen een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend in de zoektocht naar kantoorruimte aan de Visseringlaan. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

P

Moderne kantoorpand.

Leuk om te werken

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Visseringlaan 22 B

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen