Business center

Een business center is een luxere variant op een bedrijfsverzamelgebouw, met een breed service- en dienstenpakket voor haar huurders. Je huurt hier volledig gemeubileerde kantoorruimten, vergaderruimten zijn aanwezig en er is altijd een receptionist(e).


Wat is een business center? En is een business center een geschikte huisvestingslocatie voor mijn bedrijf? Antwoorden op deze vragen vind je op deze pagina. Wil je een persoonlijk advies? Neem dan contact op met één van de vastgoedconsultants van SKEPP. Dit doe je door te bellen naar 085-8770519, te Whatsappen met 06 20 86 79 57 of een e-mail te sturen naar info@skepp.nl.

Wat is een business center?

Een business center is een luxere variant van het bedrijfsverzamelgebouw. Bij een business center kun je meer service(s) verwachten dan bij een bedrijfsverzamelgebouw. Denk hierbij aan receptiediensten, postverwerking en telefoonbeantwoording.

Een ander verschil tussen business centers en bedrijfsverzamelgebouwen is dat kantoorruimten (bijna altijd) gemeubileerd opgeleverd worden bij business centers. Ook zijn er bij business centers altijd vergaderruimten te huur. Bij bedrijfsverzamelgebouwen is vergaderruimte niet standaard aanwezig.

Tot slot huur je bij business centers ook flexwerkplekken en niet alleen kantoorkamers en (grote) kantoorruimten op maat.

Tip: lees het SKEPP stappenplan wanneer je op zoek bent naar kantoorruimte!

Voor welke doelgroep is een business center geschikt?

‘Is een business center eigenlijk wel geschikt voor mij?’ Dat is een veel gestelde vraag aan onze vastgoedconsultants. Vroeger een schande om gehuisvest te zijn in een business center, maar tegenwoordig de meest slimme plek om te ondernemen. Een business center als nieuwe locatie voor je bedrijf is met name geschikt voor jou als:

  • Jouw bedrijf maximaal 25 werknemers heeft
  • Je geen vijfjarig huurcontract wilt
  • Jij gebruik wilt maken van services als telefoonbeantwoording en een bemande receptie

Een groot voordeel van business centers is dat je een all-inprijs betaalt en dus geen aanvullende servicekosten. Kortom, een heldere en overzichtelijke huurprijs.

Zoek je een business center? Neem vrijblijvend contact op met SKEPP!

Bel ons via 085-8770519, mail ons via info@skepp.nl of stuur een whatsappbericht naar 06 20 86 79 57. Onze vastgoedconsultants helpen je graag in de zoektocht naar een geschikt business center.

Kan ik je ergens mee helpen?

Kas
Vastgoedconsultant


Waarom SKEPP?

  • Geen verplichtingen
  • Binnen 1 uur antwoord
  • Klantenbeoordeling 9.2/10

'Zo bespaar je op huurkosten van kantoorruimte'

In de whitepaper 'Zo bespaar je op huurkosten van kantoorruimte' geven we tips om als huurder van kantoorruimte te besparen op de huurkosten. Doe er je voordeel mee en betaal niet onnodig veel!