Super deal

Den Haag Centrum, Koninginnegracht 10

Kantoorruimte vanaf 317 m2 te huur op loopafstand van Den Haag Centraal Station

Zoekt u een goed bereikbare kantoorruimte in Den Haag? Dan is dit kantoorgebouw aan de Koninginnegracht een uitstekende optie. Treinstation Den Haag Centraal ligt vlakbij het kantoorgebouw, daarnaast zijn er opties om per tram of bus te reizen. Bovendien is de snelweg A12 snel toegankelijk met eigen vervoer. Kortom, de bereikbaarheid van dit kantoorpand in Den Haag is erg goed!

Kantoorruimte op maat beschikbaar in dit kantoor in Den Haag

Op dit moment zijn er nog een aantal kantoorruimten op maat beschikbaar in dit kantoorgebouw in Den Haag. Een kantoorruimte op maat is te huur vanaf 317 m2. Een tip over de huurtermijn: vaak is een flexibele huurperiode van minimaal 1 jaar financieel het meest gunstig.

Huurprijs in kantoorpand te Den Haag? €155,- per m2 per jaar

Wanneer u zoekt naar kantoorruimte, dan zult u waarschijnlijk een bepaald budget tot uw beschikking hebben. Voor een kantoorruimte in dit recent gerenoveerde kantoorgebouw aan de Koninginnegracht in Den Haag betaalt u een huurprijs van €155,- per m2 per jaar. Meer informatie over de huurprijs? Neem dan contact op met de vastgoedconsultants van SKEPP!

Vergaderruimte, loungeruimte en parkeerruimte? Check!

In dit kantoor is er een ruimte om uw vergaderingen te beleggen, dat is wel zo prettig. Daarnaast is er een ruimte waar u kunt loungen, om even te ontspannen tussen de werkzaamheden door of om even informeel te vergaderen. Voor de mensen die met eigen vervoer naar de kantoorruimte reizen, is het van belang om te weten dat er ruimte is om uw auto te parkeren.

Plan een rondleiding, dat is gratis en geheel vrijblijvend bij SKEPP

Om écht een goed beeld van het kantoorgebouw en de kantoorruimte te krijgen, is het verstandig om een kijkje te gaan nemen. Een rondleiding door dit kantoor is gratis (!) en geheel vrijblijvend te plannen bij SKEPP!

Kantoorruimte huren in gerenoveerd kantoor in Den Haag Koninginnegracht 10 Den Haag Centrum Toplocatie!

1 beoordelingen Koninginnegracht

Een mooi pand met een top bereikbaarheid!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!