Kantoorruimte huren Amsterdam Noord, Meeuwenlaan 98-100

4 (3 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Telefoon beantwoording
 • Gratis WiFi
 • Postverwerking
 • Opslagruimte
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Kastje/kluisje
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • Lunchvoorziening
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Meeuwenlaan 98-100 in Amsterdam Noord

Beschikbare kantoorkamers
 • 6.14 / 6.15

  Ruimte: 81 m2
  Huurprijs: € 2.550 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Meeuwenlaan in Amsterdam (Noord)

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Meewenlaan in Amsterdam? Dan is dit pand wat is gebouwd in 1917 misschien wel iets voor jou. Het kantoorgebouw is gevestigd in Amsterdam Noord en heeft een perfecte aansluiting op verschillende opritten van snelwegen en het openbaar vervoer. Het goed uitziende kantoorpand heeft 2 ruime parkeerplaatsen in haar bezit, 1 zit aan de achterzijde van het gebouw en er is een ondergrondse parkeergarage. 

Huurprijzen

Op dit moment is het mogelijk om een kantoorruimte te huren vanaf 120 m2. Huur je liever een grotere kantoorruimte? Neem dan een kijkje in het kantoor van 200 m2. De grootst beschikbare kantoorruimte heeft een oppervlakte van 446 m2 en is te huur voor €9477,- per maand. De kantoorkamers zijn voorzien van vele ramen en hebben daardoor genoeg lichtinval, dit zorgt voor een rustig en overzichtelijke unit. Mocht je besluiten hier een kantoorruimte te willen gaan huren, geldt er wel een minimale huurtermijn van 5 jaar. 

Een receptie, restaurant en filmzaal

In het kantoorpand aan de Meeuwenlaan in Amsterdam is een receptie aanwezig. De receptionisten zorgen voor een gastvrij ontvangst voor jouw eventuele bezoekers en kunnen taken zoals binnenkomende telefonie, reserveringen en postverwerking op zich nemen. Ook is er een restaurant aanwezig waar je heerlijke koffie kunt krijgen en elke dag kunt genieten van een verse lunch. De hele dag door het restaurant geopend. Buiten de kantoorunits om heb je ook de mogelijkheid om bijvoorbeeld een filmzaal te huren. Dit is een zaal met maar liefst 30 stoelen en een breed scherm, handig voor bijvoorbeeld een evenement of een presentatie. 

Locatie en bereikbaarheid

Wanneer je met de bus naar je werkplek wilt reizen kost het je slechts 1 minuut looptijd vanaf de dichtstbijzijnde bushalte. Deze bushalte is ook aangesloten op een treinstation, binnen 10 minuten reizen sta je namelijk al op Amsterdam centraal. Ook verschillende snelwegen zijn binnen enkele minuten te bereiken. De opritten A10 en A8 zijn op minder dan 10 minuten rijafstand. Je kunt gebruik maken van de aanwezige parkeergarage wanneer je een kantoorruimte vanaf 122 m2 huurt. Voor een maandelijks bedrag van €125,- ben jij iedere ochtend verzekerd van een plekje.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Meeuwenlaan in Amsterdam?

Zie jij het wel zitten om in dit toffe pand aan de Meeuwenlaan in Amsterdam een kantoorruimte te huren? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag verder in de zoektocht naar de juiste werkplek. Voor al je vragen en een rondleiding helpen wij je graag gratis en geheel vrijblijvend verder. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

H

Erg fijn om gebruik te maken van de services van de receptionisten, deze en vele andere services zorgen voor een perfecte locatie voor mij en mijn collega's

B

Door de services en grote kantoorruimtes zit ik hier op mijn plek

R

Amsterdam noord is echt een top locatie.In de ring van amsterdam en met openbaar vervoer ben je er zo.

dan is dit pand ook nog is echt heel modern en kun je hier super goed werkenWaardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Meeuwenlaan 98-100

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen