Krijg inspiratie van deze 5 kantoren

  • Door Zoë Koedam
  • donderdag 4 maart 2021

Een kantoor huren. Waar moet je beginnen? Bedenk van te voren waar jij je wilt vestigen. Daarnaast is het handig om te weten hoe jij jouw kantoor wilt inrichten. Zijn deze punten nog niet helemaal duidelijk? Geen paniek. In deze blog geven wij jou meer inspiratie met 5 toffe en inspirerende kantoren. Is 1 van deze steden of kantoren wat voor jou? Lees deze blog en kom erachter!


✅ #1. Een kantoor aan het Olympisch Stadion - Amsterdam

Het klinkt misschien als een droom. Toch kan deze droom werkelijkheid worden. Dit is jouw kans om een kantoorruimte te huren aan het Olympisch Stadion in Amsterdam Oud-Zuid! Dit is de ideale plek om je bedrijf te vestigen. Waarom? Het kantoor ligt vlakbij de Amsterdamse Zuidas. Oftewel het zakendistrict van de Randstad. Het Olympisch Stadion is gebouwd in 1928. Sinds 1992 is het stadion ingeschreven als rijksmonument. Het gebouw is voorzien van energielabel A. Fijn, toch? Kies jij ervoor om deze kantoorruimte te huren? Dan kun je gebruik maken van de hoogwaardige services en voorzieningen.

Amsterdam blog 1Zie jij jezelf al werken aan het Olympisch Stadion?

 

Wat zijn de hoogwaardige services en voorzieningen? Iedere kantoorruimte beschikt over supersnelle WiFi en alle kantoren worden wekelijks schoongemaakt. Vind jij het fijn dat je elk moment naar kantoor kan? Dan is deze kantoorruimte ideaal. Je hebt 24 uur per dag toegang tot jouw kantoorruimte. En er is een parkeergarage voor jouw auto. Hou je van gezelligheid? Dan kun jij na werktijd naar de Borrel Bar of Harbour Club Café.

Amsterdam blog 2Het uitzicht vanuit jouw kantoorruimte. Gaaf, toch?

 

Hoe kom jij bij het kantoorpand? Er zijn verschillende manieren. De eerste manier is om met de trein naar station Amsterdam Oud-Zuid te reizen. Daarna loop je slechts 2 km naar het kantoorpand. Reis je met de bus? Nog makkelijker. Bushalte Olympisch Stadion is recht voor het kantoorpand. Ga je toch liever met de auto? Ook dat is mogelijk! Vanaf de A10 neem je de afslag s108. Na deze afslag ben je met 5 minuten op kantoor. Benieuwd naar het kantoorpand aan het Olympisch Stadion? Neem dan snel een kijkje naar de huurmogelijkheden!


Bekijk hier het kantoor aan het Olympisch Stadion

✅ #2. Een productieve én inspirerende kantoorruimte in Utrecht Noord

Deze kantoorruimte bevindt zich in de buurt Lauwerecht, aan de Goeman Borgesiuslaan. Het kantoorpand is gebouwd in 1969 en heeft een oppervlakte van 845 m2. Binnen dit kantoorgebouw zijn er meerdere opties mogelijk voor jouw kantoorruimte of kantoorkamer. Er zijn 2 toffe kantoorkamers van 23 m2. En 1 kantoorkamer van 38 m2. Ook is er 1 kantoorruimte van 132 m2. Naar welke oppervlakte gaat jouw voorkeur uit?

Utrecht blog 1Krijg jij al inspiratie?

 

Vind jij een fijne werksfeer belangrijk? Dan is dit kantoorpand aan de Goeman Borgesiuslaan de perfecte match. Waarom? De centrale hal is ingericht om positieve energie te creëren. Ook beschikt het kantoorgebouw over speciale daglichtlampen. Waar deze daglichtlampen voor zijn? Ze verbeteren de productiviteit. Ideaal, toch? Daarnaast heeft het kantoorgebouw een bemande receptie. Deze personen kunnen zorgen voor postverwerking en beantwoorden de telefoon.

Utrecht blog 3Wat vind jij van de centrale hal?

 

Is de locatie makkelijk bereikbaar? Zeker! Je bent binnen 15 minuten op de rijkswegen A27, A2 en A12. Geen rijbewijs, of liever met het OV? Dat kan. Vanaf treinstation Utrecht Overvecht ben je binnen 20 minuten lopen bij jouw kantoor. Je kunt ook de bus nemen. Vanaf de dichtstbijzijnde bushalte ben je met 3 minuten lopen op locatie. Lijkt dit jou een goede keuze? Twijfel niet langer! Vraag dan snel naar de voorwaarden bij onze vastgoedconsultants. Zij helpen je gratis en vrijblijvend verder.


Bekijk het kantoor

✅ #3. Haal de natuur naar binnen in het kantoorpand aan de Lange Kleiweg 6

Op zoek naar een rustige stad voor jouw kantoor? Dan is de kantoorruimte aan de Lange Kleiweg 6 in Rijswijk perfect voor jou! Binnen 15 minuten ben jij in het bruisende Den Haag. Handig, toch? In het Business Center zijn zowel grote als kleine kantoorruimtes beschikbaar. Er zijn 3 kantoorkamers beschikbaar van 32 m2, 37 m2 en 55 m2. Net iets te klein? Geen probleem. Naast de kantoorkamers zijn er 2 kantoorruimtes beschikbaar van 120 m2 en 170 m2. Zit er iets tussen voor jouw onderneming?

Rijswijk blog 1Rust uit in het sociale hart

 

Het is belangrijk om een goede werkplek te hebben. Kies jij voor een kantoor aan de Lange Kleiweg 6? Goede keuze. Het pand heeft veel verschillende faciliteiten. Welke faciliteiten? Je profiteert onder andere van het verwarmingssysteem en de airconditioning. Een te koude of te warme ruimte is nooit fijn, toch? Daarnaast maak jij gebruik van de WiFi in het pand. Vooral handig nu veel gesprekken online plaatsvinden. Ook kun je gebruik maken van de vergaderruimtes in het Business Center. Ideaal voor als je wilt vergaderen op kantoor.

Rijswijk blog 2Hoe mooi is deze vergaderruimte?

 

Vind jij het ook vervelend om elke ochtend jouw brood te smeren? Dat hoeft niet meer! In het kantoorpand zit een restaurant. Hier kun jij een lekkere lunch eten. Hoe heerlijk? Het zoeken naar een parkeerplek is ook verleden tijd. Het pand heeft een eigen parkeergarage. Kies je voor een ruimte in dit Business Center? Dan heb jij altijd een parkeerplek. Nog een leuk feitje. De receptionisten zullen je altijd warm ontvangen. Zo voelt dit pand snel als thuis!

Zowel met de auto als met het openbaar vervoer is het kantoorpand goed bereikbaar. Kies je ervoor om met de auto te komen? Vanaf de afrit van de A4 ben jij na 500 meter al bij het kantoor. Ga je toch liever met het openbaar vervoer? Prima keuze. Het Centraal Station Rijswijk is lopend bereikbaar. Wat wil je nog meer?

Rijswijk blog 3Geen omgevingsgeluiden, maar genoeg daglicht

 

Hou je van een lekkere middagwandeling? Dat kan perfect in het Wilhelmina park. Dit park ligt meteen naast jouw kantoorruimte. Dat is toch heerlijk? Ben je meer van een hapje of drankje? Ook dit kan zonder moeite. Het centrum van Rijswijk heeft een gezellige sfeer en is makkelijk bereikbaar. Voor ieder wat wils dus. Wil je een ruimte huren in dit kantoorpand? Plan nu een gratis bezichtiging!


Plan een gratis bezichtiging

✅ #4. De creatieve kantoorruimte voor jou in Rotterdam

Een kantoor voor het Centraal Station in Rotterdam, namelijk aan Stationsplein 45. Heel handig. Waarom? Je bevindt je midden in het centrum. Het kantoorpand ziet er alleen van de buitenkant al super mooi uit. De binnenkant is erg creatief ingericht. Het maakt niet uit in welke branche je actief bent. Op dit moment zijn er bedrijven uit verschillende branches gevestigd in dit kantoorpand. Kies jij voor een kantoorkamer voor 1 persoon, 4 personen of 9 personen?

Rotterdam 1Ook van de binnenkant is het kantoor prachtig

 

Heb jij al genoeg zorgen aan je hoofd? Dan is huren binnen dit kantoorpand de juiste keuze. Als huurder hoef jij je nergens meer zorgen om te maken. Wil je een drankje, fruit, groente of een lekkere snack? Dit is allemaal al bij jouw huurprijs inbegrepen. Rust na het eten even uit in de nap room. Dan kun je daarna weer hard aan het werk. Door middel van een eigen keycard kun jij 24/7 bij jouw kantoorruimte. Mocht er wat fout gaan, dan staat er een serviceteam voor je klaar. Alles om het zo makkelijk mogelijk te maken voor jou.

Rotterdam 3Ontspan en socialiseer bij de bar

 

Het kantoorpand is ideaal gelegen op het Stationsplein in Rotterdam. Het zal niet aan de bereikbaarheid liggen met dit kantoor. Voor de reizigers met het openbaar vervoer, de metro of de tram is het pand om de hoek. Maar met de auto ben je er ook in no-time. Vanaf de A10, A5 en A8 ben je met een paar minuten op kantoor. Wat houdt jou nog tegen? Neem snel contact op of boek zelf een gratis rondleiding


Boek een rondleiding

✅ #5. Een kleurrijk en sfeervol kantoor in Maastricht

Ben jij op zoek naar een kleurrijke en sfeervolle kantoorkamer in Maastricht? Dan is het kantoorgebouw aan de Sphinxcour 9A iets voor jou! Wat is er zo bijzonder aan dit kantoorpand? Het gebouw vervult de functie van een hotel. Met daarnaast veel services en faciliteiten. Onder deze services valt het aanbieden van werkplekken en kantoorruimtes.

maastricht 1Ideaal voor creatieve brainstormsessies

 

Huur jij een kantoorruimte aan de Sphinxcour? Profiteer dan van de bemande receptie, het restaurant en de sportschool. De receptionisten beantwoorden jouw vragen en helpen jou met het sorteren van post. In het restaurant kun jij ontbijten, lunchen en avondeten. Even stoom afblazen? Dan kun je naar de sportschool in het kantoorgebouw. Fijn, toch?

Gustav Mahlerplein 28 6314Vind jij deze kleurrijke kantoorinrichting ook zo geweldig?

 

Het kantoorpand is makkelijk bereikbaar met de auto of met de bus. Kies je voor het openbaar vervoer? De bushalte zit om de hoek. Zo loop jij gemakkelijk naar kantoor. Ga je toch liever met de auto? Dat kan ook! Parkeer je auto direct naast het kantoorpand. Easy, toch? Wil je iets gezelligs doen met je collega’s na werktijd? Ook die mogelijkheid is er. Zo zit er een Pathé vlakbij het kantoor. Gezellig om een film te kijken en lekker te ontspannen.

Zie jij jezelf hier wel werken? Neem contact op met 1 van onze vastgoedconsultants. Zij beantwoorden graag jouw vragen. Liever direct een rondleiding inplannen? Dat kan ook! Plan deze bezichtiging zelf in! En voordat je het weet, werk jij in de kantoorkamer aan de Sphinxcour in het mooie Maastricht! Waar wacht je nog op?


Bezichtig de kantoorruimte in Maastricht

Welk kantoorgebouw past het beste bij jouw bedrijf?

In deze blog heb je kunnen lezen over 5 inspirerende kantoorruimtes in verschillende plaatsen. Welke stad past bij jouw bedrijf? Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Maastricht of juist Rotterdam? Wil je nog meer inspiratie opdoen? Dat kan. Neem dan snel een kijkje op de website en vind jouw droomkantoor. Wil je advies van onze kantoorexperts? Dan denken we graag mee met jouw wensen en eisen aan het kantoor.


Neem contact op

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure