Kantoorruimte in Apeldoorn? Dit kantoorpand mag je niet missen!

  • Door Linda Kroon
  • dinsdag 4 augustus 2020

Wil je graag kantoorruimte huren in Apeldoorn of weten wat de voordelen zijn van het huren van een kantoor in Apeldoorn? Dan is een kantoor huren aan de Wapenrustlaan 11-31 wellicht iets voor jou. Met de comfortabele kantoorruimten is er veel mogelijk. Benieuwd naar meer informatie over dit kantoorpand? Lees dan snel verder!


Waarom een kantoor huren in Apeldoorn?

Van een bescheiden dorp is Apeldoorn uitgegroeid tot een aantrekkelijke werkstad met veel voorzieningen. Het oude stadscentrum heeft een groot (deels overdekt) winkelcentrum, cafés en terrasjes. Apeldoorn is een groene stad met veel oog voor duurzaamheid en milieu. Met ruim 156.000 inwoners is het een aantrekkelijke plek om als bedrijf te vestigen.

Daarnaast heeft Apeldoorn een samenwerking met andere gemeenten uit de Stedendriehoek, namelijk Deventer en Zutphen. Dit stimuleert de economie en actieve samenwerkingen tussen deze plaatsen. Tot slot heeft Apeldoorn een gunstige en centrale ligging in het land. Met het gunstige ondernemersklimaat is de plaats in trek bij grote bedrijven en organisaties, zoals de Belastingdienst, Centraal Beheer Achmea en meer. Is het huren van een kantoorruimte in Apeldoorn ook iets voor jou?

freelance werkruimte te huur wapenrustlaan 11 31 59168Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte in Apeldoorn?

Wees welkom aan de Wapenrustlaan! 

Het kantoorpand heeft een bijzondere architectuur en het bedrijfsverzamelgebouw beschikt over een hoog afwerkingsniveau en uitgebreide voorzieningen. Het totale kantoorpand beschikt over 12 bouwlagen (inclusief parkeergarage), waarvan er diverse bouwlagen beschikbaar zijn voor de verhuur.

Tegenwoordig is de scheiding tussen werk en privé steeds minder aanwezig, dat geldt ook voor de werkomgeving. Een omgeving waar je naast werken ook kunt ontspannen. In dit kantoorpand komt werk samen met fun en ontspanning.

gedeeld kantoor wapenrustlaan 11 31 59175Parkeren kan op het eigen parkeerterrein!

Welke voorzieningen zijn er?

Huur je een kantoorruimte aan de Wapenrustlaan in Apeldoorn? Dan zullen je bezoekers en gasten vriendelijk worden ontvangen door een gastvrouw bij de receptie. Vervolgens stap je binnen in een sfeervolle brasserie met gezellige zitplekken. Begin hier lekker de dag met een goede kop koffie, ontvang je gasten in de brasserie of geniet er van een vers bereide lunch. Dankzij de 24/7 toegankelijkheid kan jij als huurder op elk moment naar kantoor. Jij bepaalt de werkdagen en deelt ze in hoe jou het uitkomt. Handig, he?

gezamelijke kantoorruimte wapenrustlaan 11 31 59166De kantoorruimten hebben een hoogwaardige afwerking.

Inspirerend & sfeervol geheel

De ruimten in het kantoorpand zijn op hoogwaardig niveau afgewerkt. Je dompelt je in een sfeervolle omgeving als je hier een kantoorruimte huurt. Er is veel aandacht geschonken voor detail bij het inrichten van het totale pand. Dat zorgt direct voor een goed visitekaartje richting jouw bezoek.

creatieve werkruimte huren wapenrustlaan 11 31 59168Op zoek naar creativiteit en inspiratie? Het kantoorpand aan de Wapenrustlaan heeft het!

Huurmogelijkheden genoeg!

Er zijn diverse metrages te huur in het kantoorpand. Zo zijn er kantoorruimten beschikbaar vanaf 45 m2 voor €875,- euro per maand. Huur je liever een kantoorruimte met meer oppervlak? Dan kan je ook kiezen voor een kantoorruimte van 107 m2 voor €1935,- per maand. De grootste ruimte is te vinden op de tweede verdieping en heeft een oppervlakte van 246 m2. Deze kantoorruimte huur je maandelijks voor  €4495,-. Benieuwd naar de huurvoorwaarden? Onze vastgoedconsultants vertellen je daar graag meer over.

klein kantoor huren wapenrustlaan 11 31 59171Alle ruimtes hebben een fijne sfeer en zorgen voor veel inspiratie bij meetings!

Het huren van een kantoorruimte in een bedrijfsverzamelgebouw biedt veel voordelen, waaronder het contact met andere bedrijven.

goedkope flexplekken wapenrustlaan 11 31 59161Er zijn veel huurmogelijkheden in het kantoorpand aan de Wapenrustlaan.

Bereikbaarheid van het kantoorpand

Het kantoorgebouw heeft een gunstige locatie in Apeldoorn, namelijk in het centrumgebied. Vanaf de A50 bereik je het kantoorpand in enkele minuten. Een fijne bijkomstigheid is het parkeren op het eigen parkeerterrein. Liever naar kantoor met het openbaar vervoer? Geen probleem! Er is een busstation om de hoek. Overige voorzieningen zoals het NS-station, het winkelgebied en restaurants bevinden zich op loopafstand. 

freelance werkruimte te huur wapenrustlaan 11 31 59163Het huren van een kantoorruimte aan de Wapenrustlaan biedt veel voordelen.

Gratis bezichtiging plannen?

Ben je nieuwsgierig geworden naar de kantoorruimten aan de Wapenrustlaan in Apeldoorn? Plan dan gratis een bezichtiging in en ervaar de sfeer in het kantoorpand. Heb je nog vragen over het huren in dit kantoorpand? Neem dan gratis en vrijblijvend contact op met onze vastgoedconsultants. We helpen je graag verder bij het vinden van jouw ideale kantoorruimte! 


Bekijk het kantoor

Kantoorinrichting met Officeplanner

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorinrichting of zoek je enkel wat meubilair voor je kantoor? Ga dan voor Officeplanner! Je richt zelf virtueel je droomkantoor in of vraagt een persoonlijk inrichtingsvoorstel aan door onze Personal Designer. Daarnaast kun je ook direct meubilair bestellen in de webshop. Meer weten over de mogelijkheden van Officeplanner? Download dan gratis de brochure, lees meer over de ongekende flexibiliteit van Officeplanner en wie weet heb jij binnen no-time jouw droominrichting!

Download brochure